yine de tesekkurler... sanırım sizinkileri hep yakınmıs, bizim uzaktan geldikleri icin ve zaman kısıtlı oldugundan sormustum...
ben de kalsınlar istiyorum cunku aynı zamanda tanısma olacak 20 kisi gelecekleri icin biz de yaklasik o kadar oluruz bi yer gerek mutlaka , bahce bulamayacagım o yüzden tanidik restoran filan bulmayı deneyip özel uzuncana ya da 4 e döndürülmüş grup masası kurdurup cerez meyve tabaklari kurabiye tabakları icecek filan ayarlamayı da dusunmuyor degilim, hem restorann kendi müzigi de var o yüzden ayı bir müzik sistemine de gerek olmaz ama işte ne biliyim bi heyecan, sanki her seyi bi basıma halledecekmisim gibi geliyor :))) en iyisi derin derin nefes alıp vereyim:kedi:
ben de kalsınlar istiyorum cunku aynı zamanda tanısma olacak 20 kisi gelecekleri icin biz de yaklasik o kadar oluruz bi yer gerek mutlaka , bahce bulamayacagım o yüzden tanidik restoran filan bulmayı deneyip özel uzuncana ya da 4 e döndürülmüş grup masası kurdurup cerez meyve tabaklari kurabiye tabakları icecek filan ayarlamayı da dusunmuyor degilim, hem restorann kendi müzigi de var o yüzden ayı bir müzik sistemine de gerek olmaz ama işte ne biliyim bi heyecan, sanki her seyi bi basıma halledecekmisim gibi geliyor :))) en iyisi derin derin nefes alıp vereyim:kedi:
ben de aynı dertten muzdaribim. uzaktan gelecekler,evimizin bahçesi ve salonumuz küçük, ve onlarla birlikte yaklaşık 50 kişi olacağız. isteme nişan aynı zamanda olacak.. önce lokal filan düşündük ama sonra evde yapmaya verdik, artık yüzükler takılırken biraz sıkışık olur ama sonrasında herkes odalara bahçeye dağılır.. ben sadece isteme nişan aynı gün mü olacak ondan tereddürlüyüm. öyle olursa o kıyafet saç makyaj v.s. bide kahve mi dağıtacağım? e başka bişey giysem sonra değiştirsem de abes olacak.. off off ne stresli zamanlarmış. hele ev yerleştirme,eşya,düğün faslını düşünemiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?