Biz senin dediğin gibi evlendikSelam kızlar, ben oldum olası bu isteme söz nişan vs. Olaylarına çok uzağım bana çok angarya geliyor . Tamam evlenmek istiyor muyum evet, ama sırf bu bir sürü gereksiz tantana yüzünden kaçıyorum. Gelse ailesiyle beraber, benim ailemle tanışsa bir yüzük taksak , bir kaç ay sonra da bir nikah patlattık mı oh ne güzel. Ama yoooookkk öyle değil maalesef . Benim ailemden akrabalarımdan yana da hiç sıkıntı yok onlarda benle aynı kafadalar . Ama elin oğlu illa şatafat istiyor ben istemiyorum sırf bu yüzden evlenme hevesim kaçıyor, ben ne yapsam da damat adayını ikna etsem sizce? Bu arada hemen değil 1 yıl sonra için düşünüyorum.
Tam benlık konu bende bunu düşünüyorum hep.Selam kızlar, ben oldum olası bu isteme söz nişan vs. Olaylarına çok uzağım bana çok angarya geliyor . Tamam evlenmek istiyor muyum evet, ama sırf bu bir sürü gereksiz tantana yüzünden kaçıyorum. Gelse ailesiyle beraber, benim ailemle tanışsa bir yüzük taksak , bir kaç ay sonra da bir nikah patlattık mı oh ne güzel. Ama yoooookkk öyle değil maalesef . Benim ailemden akrabalarımdan yana da hiç sıkıntı yok onlarda benle aynı kafadalar . Ama elin oğlu illa şatafat istiyor ben istemiyorum sırf bu yüzden evlenme hevesim kaçıyor, ben ne yapsam da damat adayını ikna etsem sizce? Bu arada hemen değil 1 yıl sonra için düşünüyorum.
Merhaba canım , üzülme ama artık geçmiş bitmiş senin kiMerhaba canım. Seni gayet iyi anlıyorum. Ben bu yaz evlendim. Benim evlilik sürecim çok stresli geçti. Ve açıkçası pozitif anı bırakmadı bende. Sözlendikten sonra ailem eşimle görüşmeme bırakmıyordu. Nişanı Babam kafasına göre yer tuttu. Çok seviyorum onu ve çok cömert ama istemediğim 250 kişilik (aperitif alkol yemek tatlıyla ve takısız) bir nişan yaptı. Ondan sonra kına aynı şekilde. Ben organize etmedim. 700 kişi istemediğim şekilde oldu. En son da 600 kişilik düğün yaptık. Hepsi bir yıl sürdü ve mahv olduk eşimle. Anne Babaların isteklerini anlayabiliyorum. Fakat Babam çok para harcamasına rağmen (bu arada eşimin Babasından 3 kat daha fazla diyebilirim..) bir kez olsun benim ve eşim ne istediğimizi sormadı. Ve ben dvd leri bile izlemedim ve izlemek istemiyorum o kadar ki eşimle tartışmalara sebep oldu çünkü o küçük ve zarif nişan kına düğün hayal etmişti ve ona da hiç sorulmadı.
Velhassıl şunu söylemek isterim: hazır olman çok önemli. Elbette Anne Baba çok değerli ve onları mutlu etmek de güzel, fakat herşeyden önce sizin istediğiniz gibi olsun. Küçük bir kutlama istiyorsan sevgilin de aynı şekilde istiyorsa o zaman o şekilde yapın. Ben hep Anne Babamı mutlu etmek işin sustum ve şimdi hatırladığımda ağladığım bile oluyor.
Merhaba canım , üzülme ama artık geçmiş bitmiş senin ki
Kötü olayları unutmak tamamen bizim elimizde . Unutmaya çalış kafana takmamaya çalış canım.Öyle de insan en mutlu gününü ağlayarak hatırlamaması gerekir..ama evet haklısın üzülsen neye yarar. De sanırım beni çok etkiledi ki eskisi gibi keyifli değilim evlendiğimden beri. Çok yıprandım çok kavgalarım oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?