Kız İsteme İsteme töreninde kimler olmalı?

WhitePrenses

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2013
85
26
Kızlar merhaba :) Allah nasip ederse mart ayında istemeye gelecekler beni, söz ile birlikte olacak (öyle düşündük)
Ben ikramlık ve diğer konuları hep buradan sayenizde hallettim ama benim sorunum şu ;
Kız istenecek ve yüzük takılacak benim annem vefat ettiği için evde bir büyük kadın olması adına halamı davet etmem lazım, e halam olursa eniştem de şart. Ve zaten beni büyüten diğer halamı da çağırmak hak oluyo :/
Eee arkaşlarım 3 tane çok yakınız onlar da gelmek isteyecekler, e sevgilimin ailesi 4 kişi gelecek :/ bizim aileden 7 kişi arkadaşlarım 3 kişi 10 kişi ediyoruz, karşı taraf 5 kişi gelse yani evde 15-16 kişiyi nasıl karşılıycam evimiz çatı katı ve çok küçük :/ Arkadaşlarımı elesem diyorum çok ayıp olur arada kaldım ev küçük olmasa hiç sıkıntı değil ama bilemiyorum ne yapıcam :KK43:

**Sevdiklerimin yanımda olmasını istiyorum ama bunları da düşünmem şart değil mi :/

öncelikle başın sağolsun Allah rahmet eylesin . benide martın 7 sinde istemeye gelicekler söz ile isteme birlikte olacak. gelicekleri söyleyeyim annesi babası dayısı yengesi yakın arkadaşı ve eşi ... bizden de dedem babannem halam eniştem amcam yengem kuzenlerim annem babam ve iki kardeşim. toplamda 22-23 kişi olacak.
söz töreninde en yakınların olmalı... seni büyüten halanı kesinlikle çağırmalısın zaten. yakın arkadaşlarını da çağırmalısın böyle özel bir günde sana destek olurlar. diğer halanı ve enişteni çağırma konusunda babanla konuş derim. evinizin küçük olmasını sıkıntı yapma sen zaten hoşgeldiniz dedikten sonra mutfakta olcaksın kahveler vs için. arkadaşlarında yanında olur. herkes aynı odada toplanıp kalabalık olmaz.

Görünce yazmadan edemedim :))) canım benim isteme ve nişan beraber olacak ve toplamda 65 kişi salonda falan değil gayet evde ! :)) Düşün yanii . Bu arada başın sağolsun :KK43: bence sevdiğin kim var kim yok çağır. Hem arkadaşlarını kesin çağır çünkü o özel anları ölümsüzleştirme görevi onlara düşecek :)

benim sözüm ve istemem ayrı ayrı olmuştu ama küçük çaplıydı.. istemede 4 biz 4 onlar 8 kişiydik söz gecesinde toplamda 13 kişiydik. senin de fazla olmayacaktır canım aile büyükleri otururlar arkadaşların zaten yer aramaz hep senle birlikte kah mutfakta kah koridorda dururlar. hiç dert etme yerin darlığını gönüller bir olsunyeterki. böyle gecede yanına destek arıyo insan.

yüzük söz yüzüğü mü nişan mı?
nişana gelsinler bence arkadaşların hani iki tarafı dengelemek adına dedim yoksa hepsi gelsin ne güzel..

Tatlım, zaten arkadaşların mutfakta, salon girişinde, orda burda da durur. Oturup, ne konuşuyolar diye dinlemezler ki. Hatta bi süre sonra odaya bile geçersiniz. Hiç sorun değil. Fotoğraflarınızı çekerler, videoya alırlar. Yani muhakkak gelsinler. Diğerleri de bi şekilde oturur, Bence az sayılırsınız bile. Dert etme sakın.

X