- 1 Mayıs 2014
- 591
- 347
- 63
- Konu Sahibi kafkaninmilenasi
eski sevgilisiyle öpüşmüş olabilir, bu sizden önce olan bir şey.ayrıca eski sevgilileriyle ilgili bilgi almak için üstüne gitmeyin; bakın sormayın demiyorum, merak etmiş olabilirsiniz ama siz biraz üstelemişsiniz anladığım kadarıyla.bunları konuşmanın ilişkinize bir faydası olmaz hatta zararı olabilir.o da belki sizin tepkinizden çekindiği için ilk başta öpüştüklerini söylememiştir.pek hoş olmamış tabi, hemen doğruyu söylese daha iyi olurdu.
ama kızın dıdısının dıdısını araştırması benim de garibime gitti.ben de bazen sıkıntıdan birilerinin facebookuna, twitterına falan bakarım sadece meraktan.o yüzden kötü bir şey olduğunu sanmıyorum ama yine de biraz daha takip edin bence anasına babasına kadar baktıysa ve yine yalan söylemiş daha önce bakmadım diye.
ama kızın dıdısının dıdısını araştırması benim de garibime gitti.ben de bazen sıkıntıdan birilerinin facebookuna, twitterına falan bakarım sadece meraktan.o yüzden kötü bir şey olduğunu sanmıyorum ama yine de biraz daha takip edin bence anasına babasına kadar baktıysa ve yine yalan söylemiş daha önce bakmadım diye.