• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

istemeden dedektiflik.. aşırı mı kıskancım?

Bunu kabul etmesi saçma olurdu zaten. Yalanını biliyorsun bildiğini belli et ve hata ettiğini bilsin yeter bence ayrılıncak bir durum yok. Beşer şaşar mesele tekrarlamaması için gözdağı vermeniz.

Şimdi çok uzun uzun yazıcam biraz karışık :) şimdiden teşekkür ederim okuduğunuz için.

kızlar sevgilimle 3 yıldır beraberiz ve ona gerçekten çok güvenirdim. Yalnız bir gün eski sevdiği kızla ilgili bi konu açıldı, daha önce deli gibi merak ettiğim bi konuydu tabii. yapılacak en büyük hata olarak neler yaşadıklarını sordum, bisey olmadığını falan söyledi, sadece yakın arkadaş olmuşlar ne olduklarını anlamamislar, sonra konu kapandı. Ama hep oturmayan biseyler vardı, bu konu zamanla bende büyüdü büyüdü, gittim tekrar sıkıştırdım ama fazlasıyla. Kızla öpüşmüşler. Bunu duyunca çok garip oldum. Eskiden olmuş şeylerin üstünde durmam ama bana onca süredir yakın arkadaştık falan deyip yanıltmış olması bende bi güven kırıklığına sebep oldu. Bu konuyu da kendimce kapadım, düşünmemeye çalışıyorum ama güven kısmı sarsıldı tabii. Şimdi asıl konuya geliyorum size çok paranoyakça gelebilir mazur görün :) sevgilimin google hesabının şifresi benim telefonumdan girilmisti, bisey rica etmisti benden onun için acmıstım sonra kapatmayı unutmuşum. Geçenlerde googleda arama geçmişinde benim hiç aramadığım şeyler çıktı, bi baktım onun hesabıymış. Rahatsız oldum hemen kapatmaya çalıştım ama bu arada bi baktım ki bunun twitterdan şuradan buradan takip ettiği bir kızın gerçek ismi bulunmuş, bütün hesapları aratılmış. Annesine babasına kadar. Bu arada biz nişanlanacaktık 3 ay içinde. Neyse, ben normalde ona bunu sormazdım ama dayanamadım, hesabina baktığımı söylemeden o kızı tanıyor mu diye sordum. En yakın arkadaşıyla ilgili bi mesele varmış o yüzden aratmış. Üstelemedim ama bugün bana o kızı ben sorana kadar hiç araştırmadığını, ben söyledikten sonra öylesine baktığını söyledi, zaten kızın sevgilisi varmış falan filan. Ben önceden yaşadığım güven kırıklığından olsa gerek, gene benden bişeyler sakladığını düşünüyorum. Çünkü önceden bu kızı araştırdığını biliyorum ama yüzüne vuramıyorum. Çünkü altından bisey çıkmazsa beni güvenmemekten dolayı çok suçlayacak, altından bisey çıkarsa tam bir facia. İnsan neden hayatında biri varken birini dıdısına kadar araştırır, merak eder, üstüne bi de yalan söyler? Kafam karışık. Bu basit görünüyor ama bugun bunu yapan yarın baska yalanlar da söyler mi? Bu ilişki bitmeli mi?
Ben de benzer bir sey yasadim face ortaminda oldu benimkide. Arkadasini one surdu ayni senin sevgilinin yaptigi gibi. Uzerinden aylar gecti unutuldu gitti tabiki. Ama hala bi yanim eksik.. Tek bir sey soylese bile onun haberi olmadan gidip kontrol ediyorum. Erkek arkadasm su an sehir disinda. Daha dun aradi beni benim evimde ailesiyle birlikte bi arkadasim kaliyo haberin olsun dedi. Arkadasinin burda hastaneye gitmesi gerekiyoemus kalicakyer yokmus falan filan.. Bu sabah kalktim ilk is onun oturdugu apartmana gittim ve bekciye sordum boyle bisey var mi diye. Amca da deftere not almis soyledi bana.. Cok mu abartiyorum? Bariz bi yanlisi uok bana yalan da soylememis ben o kadar yol gidip kontrol ettim..

"En yakin arkadasim için baktim." da en az "Kuzenim yazmis." kadar yaratici bi yalan olmus. Alkislar müstakbel nisanlina gidiyor :KK9:

Hesabina girdiğini söylemek değilde söyle diyebilirsin google dan bişeyler ariyordum bi anda hiç benim aramadigim kelimeler aranmis olarak çıktı bende bi baktım senin google hesabın açık kalmış bu gerçekten oluyor bu arada benim telde de babamın hesabı açık kalmıştı kendi aramadigim kelimeler aranmis gibi değişik renk gözüküyor

Her halukarda üzülecegim galiba.. işe yakın arkadaşının neden istediğini sormakla başlayacağım gibi duruyor :)

Ben de benzer bir sey yasadim face ortaminda oldu benimkide. Arkadasini one surdu ayni senin sevgilinin yaptigi gibi. Uzerinden aylar gecti unutuldu gitti tabiki. Ama hala bi yanim eksik.. Tek bir sey soylese bile onun haberi olmadan gidip kontrol ediyorum. Erkek arkadasm su an sehir disinda. Daha dun aradi beni benim evimde ailesiyle birlikte bi arkadasim kaliyo haberin olsun dedi. Arkadasinin burda hastaneye gitmesi gerekiyoemus kalicakyer yokmus falan filan.. Bu sabah kalktim ilk is onun oturdugu apartmana gittim ve bekciye sordum boyle bisey var mi diye. Amca da deftere not almis soyledi bana.. Cok mu abartiyorum? Bariz bi yanlisi uok bana yalan da soylememis ben o kadar yol gidip kontrol ettim..
Aynısını ben de düşünüyorum. Çok mu abartı? Bu insanla hayatımı birleştiricem diyorum bi yandan, yani yalan söylediyse de çok ustaca söyledi. Düşündürücü...

Konuşmaya çalıştım aslında. Hemen "ben zaten kız bulucam ordan burdan" gibi sert ve fevri çıkışlar yapıyor. Bu konunun üstünü örtmekle konuşmak arasında kararsız kaldım

Açık açık söyle, kızı araştırdığını biliyorum de. Sadakatsiz biriysen şimdiden bitsin falan de. Seni saf sanmasın..

her şeyi anlatın. hesapta gördüğünüzü, kasıtlı bir şey yapmadığınızı, sonuç olarak neden olduğunu merak ettiğinizi vs.
ama bunun yanında -eğer öyleyse tabi- güvendiğinizi de söyleyin. kafanız netleşmeden içiniz rahat etmez. bunları konuşamayacaksanız nasıl evleneceksiniz, birlikte hayat kuracaksınız?

kafkaninmilentani: 36825473 .!.:
Aynısını ben de düşünüyorum. Çok mu abartı? Bu insanla hayatımı birleştiricem diyorum bi yandan, yani yalan söylediyse de çok ustaca söyledi. Düşündürücü...
Bizim de ailelerimiz tanisicak bir ay içinde.. Biz kontrol Etsek de sıksak da yapiyolar bu bi gerçek. Lafa gelince hayatlarinin aşkı biziz ama biraz izin verdiğimizde ellerinden geleni yapiyorlar. Biz nasil degistiririz bunu bilmiyorum bu boyle surup gidicek mi?

her şeyi anlatın. hesapta gördüğünüzü, kasıtlı bir şey yapmadığınızı, sonuç olarak neden olduğunu merak ettiğinizi vs.
ama bunun yanında -eğer öyleyse tabi- güvendiğinizi de söyleyin. kafanız netleşmeden içiniz rahat etmez. bunları konuşamayacaksanız nasıl evleneceksiniz, birlikte hayat kuracaksınız?

Doğru diyorsunuz.. Konuşurken çok samimi gelmesi de ayrı facia sanırım. Ustaca kandırılmışım

Bizim de ailelerimiz tanisicak bir ay içinde.. Biz kontrol Etsek de sıksak da yapiyolar bu bi gerçek. Lafa gelince hayatlarinin aşkı biziz ama biraz izin verdiğimizde ellerinden geleni yapiyorlar. Biz nasil degistiririz bunu bilmiyorum bu boyle surup gidicek mi?

Ben açık açık konusucam bacım ya. Ben dayanamıyorum böyle diycem. Artık sonu ne olacaksa olsun, bundan çok acıtacaksa da kendi içimde yaşarım

Bunu kabul etmesi saçma olurdu zaten. Yalanını biliyorsun bildiğini belli et ve hata ettiğini bilsin yeter bence ayrılıncak bir durum yok. Beşer şaşar mesele tekrarlamaması için gözdağı vermeniz.

Neden kabul etmiyor ki, keşke doğruyu söylese, ben ona bu kadar kızmazdım inanın... diyorum peki nolacak ilerde, tekrarlarsa.. hayatım boyunca sürekli bana bakmasını sağlamam çok zor..

Tek sorun googlede arattigi seyler mi ? Yoksa başka bir şey de var mi yardimci olalim

Yok tek sorun bu. Zaten internet ortamında normalden daha rahat olduğunu düşünüyorum. Bunu hep yapıyor. Ama bu olaya kadar hep çevreden peşine takılanlar etkili oldu diye düşünüyodum. Şimdi bi baktım, etkilenen kendisi.

Yok tek sorun bu. Zaten internet ortamında normalden daha rahat olduğunu düşünüyorum. Bunu hep yapıyor. Ama bu olaya kadar hep çevreden peşine takılanlar etkili oldu diye düşünüyodum. Şimdi bi baktım, etkilenen kendisi.
Tabiki en iyisini sen bilirsin aranizdaki iliskiyi burda kimse bilemez.. ama ben de bazi seyler yasadim ve birakmadim. Çünkü sevilmenin tadina vardim. Bu zamanda bazi şeyler bulunduğu zaman birakilmamasi lazim. Evli olan ablalarimiza da soralim hangisi yaşamamistir ki bu tarz olaylar karar senin ama ortada bi sevgi varsa bunu yok sayma derim.. İyileştirme şansin varsa bi kere daha dene belli ki yorulmussun bireylerden ama peşini birakma

Tabiki en iyisini sen bilirsin aranizdaki iliskiyi burda kimse bilemez.. ama ben de bazi seyler yasadim ve birakmadim. Çünkü sevilmenin tadina vardim. Bu zamanda bazi şeyler bulunduğu zaman birakilmamasi lazim. Evli olan ablalarimiza da soralim hangisi yaşamamistir ki bu tarz olaylar karar senin ama ortada bi sevgi varsa bunu yok sayma derim.. İyileştirme şansin varsa bi kere daha dene belli ki yorulmussun bireylerden ama peşini birakma

Aslında konuşmaktan korkuyorum. Çünkü şüphelerim doğruysa zaten çok can yakıcı olacak. Eğer doğru değilse de ona güvenmedigim için yüksek ihtimalle o beni bırakır, böyle şeylere pek gelebilen biri değil. Seviyorum. Direk gözden çıkaramıyorum, görmezden gelmek istiyorum. Ama ben kendimi biliyorum, ne zaman kötü bir olay yaşansa, ben üzülsem kavga etsek konu buraya dayanır. Ben illaki bunu aklımdan çıkaramam. Konuşmam lazım ama konuşmak çok daha ciddi sorunlar doğurabilir diye endişeliyim. Kadınların kaderi hep bir gözü kapalı olmak mı? Onca insan varken etrafımızda onlarla beraberiz, hicbir sey umrumuzda değil, buna rağmen neden bu yeni heyecan arayışları? Gerçekten çok doğru söyledin arkadaşım, yoruldum galiba..

Aslında konuşmaktan korkuyorum. Çünkü şüphelerim doğruysa zaten çok can yakıcı olacak. Eğer doğru değilse de ona güvenmedigim için yüksek ihtimalle o beni bırakır, böyle şeylere pek gelebilen biri değil. Seviyorum. Direk gözden çıkaramıyorum, görmezden gelmek istiyorum. Ama ben kendimi biliyorum, ne zaman kötü bir olay yaşansa, ben üzülsem kavga etsek konu buraya dayanır. Ben illaki bunu aklımdan çıkaramam. Konuşmam lazım ama konuşmak çok daha ciddi sorunlar doğurabilir diye endişeliyim. Kadınların kaderi hep bir gözü kapalı olmak mı? Onca insan varken etrafımızda onlarla beraberiz, hicbir sey umrumuzda değil, buna rağmen neden bu yeni heyecan arayışları? Gerçekten çok doğru söyledin arkadaşım, yoruldum galiba..
Benim bile hala cevaplayamadigim sorular var.. Ben desenin gibiyim ve zamanında sordum da ama hep başka şeyler ssöyledi belki doğru belki yalan.. Simdi sorsam yine ayni şeyi soyliycek niye bile bile yangina gitsin ki ? Düzenli bi ilişkisi var ona gözü kapali güvenen bi sevgilisi var bu da biz oluyoruz.. Ama disarda oynaşlari var belki ? Bunlari çok fazla düşünürsek kafayi yeriz ben akisina biraktim eskiden aglardim hungur hüngür en ufak şeyde telefona sarilirdim yüz kere arardim belki.. Simdi aman ya diyorum telefonu bi kenara birakiyorum ve geri dönüş yapan o oluyor artik çark tersine donuyo.. Nasil kiynetli olucaz bunların ggözünde ?

Back
X