Şimdi çok uzun uzun yazıcam biraz karışık :) şimdiden teşekkür ederim okuduğunuz için.
kızlar sevgilimle 3 yıldır beraberiz ve ona gerçekten çok güvenirdim. Yalnız bir gün eski sevdiği kızla ilgili bi konu açıldı, daha önce deli gibi merak ettiğim bi konuydu tabii. yapılacak en büyük hata olarak neler yaşadıklarını sordum, bisey olmadığını falan söyledi, sadece yakın arkadaş olmuşlar ne olduklarını anlamamislar, sonra konu kapandı. Ama hep oturmayan biseyler vardı, bu konu zamanla bende büyüdü büyüdü, gittim tekrar sıkıştırdım ama fazlasıyla. Kızla öpüşmüşler. Bunu duyunca çok garip oldum. Eskiden olmuş şeylerin üstünde durmam ama bana onca süredir yakın arkadaştık falan deyip yanıltmış olması bende bi güven kırıklığına sebep oldu. Bu konuyu da kendimce kapadım, düşünmemeye çalışıyorum ama güven kısmı sarsıldı tabii. Şimdi asıl konuya geliyorum size çok paranoyakça gelebilir mazur görün :) sevgilimin google hesabının şifresi benim telefonumdan girilmisti, bisey rica etmisti benden onun için acmıstım sonra kapatmayı unutmuşum. Geçenlerde googleda arama geçmişinde benim hiç aramadığım şeyler çıktı, bi baktım onun hesabıymış. Rahatsız oldum hemen kapatmaya çalıştım ama bu arada bi baktım ki bunun twitterdan şuradan buradan takip ettiği bir kızın gerçek ismi bulunmuş, bütün hesapları aratılmış. Annesine babasına kadar. Bu arada biz nişanlanacaktık 3 ay içinde. Neyse, ben normalde ona bunu sormazdım ama dayanamadım, hesabina baktığımı söylemeden o kızı tanıyor mu diye sordum. En yakın arkadaşıyla ilgili bi mesele varmış o yüzden aratmış. Üstelemedim ama bugün bana o kızı ben sorana kadar hiç araştırmadığını, ben söyledikten sonra öylesine baktığını söyledi, zaten kızın sevgilisi varmış falan filan. Ben önceden yaşadığım güven kırıklığından olsa gerek, gene benden bişeyler sakladığını düşünüyorum. Çünkü önceden bu kızı araştırdığını biliyorum ama yüzüne vuramıyorum. Çünkü altından bisey çıkmazsa beni güvenmemekten dolayı çok suçlayacak, altından bisey çıkarsa tam bir facia. İnsan neden hayatında biri varken birini dıdısına kadar araştırır, merak eder, üstüne bi de yalan söyler? Kafam karışık. Bu basit görünüyor ama bugun bunu yapan yarın baska yalanlar da söyler mi? Bu ilişki bitmeli mi?