• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

istemediğim bi şehirde yaşamak

Memur olarak atansa da size ve bebeğinize vaad ettiği hayatı sunamaz tek maaş ile. Bu nedenle taşınmak istemiyor belli ki. Siz fazla lüksümüz olmasın ama başka ilde olalım derken eşiniz memlekette olalım rahat geçinelim istiyor. Sizin ekonomik açıdan tatmin olmayacağınızdan korkuyor olabilir. Bunu konuşmalısınız.
nasil konusmaliyim anlamadim

bende oyleydim vanda ama malesef buraya gelince ailesi beynine girdi tabi birazda para yardiminda bulundular yok iste yogurdu sutu peyniri falan derken koyde yasadiklari icin cok yardim ediyorlar diyor tek basimiza bilmedigimiz sehirde napariz diyor

van da yaşıyormuşsunuz ya aile olmadan yaşayabiliyorsunuz işte

oradan neden geldiniz

bir de veteriner hekim adam hem de Iğdır gibi yerde neden muhasebecilik yapıyor

Iğdır’da eğitim olanaklarını bilemiyorum eğer kısıtlıysa çocuğu iyi okullara gönderme demogojisini yapabilirsiniz. Ya da Ege’de mütevazi bi şehirde yaşarsanız nr kadar mutlu olacağınızdan felan dem vurun. Eğer evlenirken başka şehir sözü verdiyse direkt isyan bayrağını çekin zaten. Ama bence kendi ailenizin olduğu şehri istemeyin çok irrite edici olur kendi ailesinden uzağa ama sizinkinin yakınına taşınma fikri
ikisinden de uzak olmak istiyorum başbaşa ama vok zor eşim cok inatci biri bu sehri sevmese bile sirf bana inat olsun diye burayi istiyor farkindayim bunun

van da yaşıyormuşsunuz ya aile olmadan yaşayabiliyorsunuz işte

oradan neden geldiniz

bir de veteriner hekim adam hem de Iğdır gibi yerde neden muhasebecilik yapıyor
van da ozel de calisiyordu birakti illede aileme gitmek istiyorum diye ozel olmuyor dedi buraya geldi meslegimi yapmak istemiyorum dedi simdide kpss ye girip memur olcam diyor

Iğdır’da eğitim olanaklarını bilemiyorum eğer kısıtlıysa çocuğu iyi okullara gönderme demogojisini yapabilirsiniz. Ya da Ege’de mütevazi bi şehirde yaşarsanız nr kadar mutlu olacağınızdan felan dem vurun. Eğer evlenirken başka şehir sözü verdiyse direkt isyan bayrağını çekin zaten. Ama bence kendi ailenizin olduğu şehri istemeyin çok irrite edici olur kendi ailesinden uzağa ama sizinkinin yakınına taşınma fikri
isyan bayragi ceksemde ise yaramiyor cok inatci ilce ye bile raziyim en kotu ile bile raziyim yeterki burdan kurtulayim

van da ozel de calisiyordu birakti illede aileme gitmek istiyorum diye ozel olmuyor dedi buraya geldi meslegimi yapmak istemiyorum dedi simdide kpss ye girip memur olcam diyor

kpss ye girip memur olacak da o süreçte hiç mi çalışmayacak

yani sonuçta bebek de var geçim ağır

öyle köyden peynir süt koydu ile geçim sağlanmaz ki

bir de madem KPSS ye girecek vs vs

size o vadettiği hayatı nasıl yaşatacak arabalar vs vs

özetle bu sene sıkın dişinizi, girsin KPSS'ye Temmuz da alsın 95 puan ve üstü

açarlarsa kadro atansın

tek şartınız neresi açılırsa oraya gitmek yönünde olsun ille de orada kadro açılsın diye beklemesin

doğduğun yerde değil doyduğun yerde yaşa deyin ona
memur olup nereye ataman çıkarsa orda yaşayacağız mecburuz alışırız deyin
kendiniz de istekliymiş gibi görünmeyin mecburiyettenmiş gibi görünün.

kpss ye girip memur olacak da o süreçte hiç mi çalışmayacak

yani sonuçta bebek de var geçim ağır

öyle köyden peynir süt koydu ile geçim sağlanmaz ki

bir de madem KPSS ye girecek vs vs

size o vadettiği hayatı nasıl yaşatacak arabalar vs vs

özetle bu sene sıkın dişinizi, girsin KPSS'ye Temmuz da alsın 95 puan ve üstü

açarlarsa kadro atansın

tek şartınız neresi açılırsa oraya gitmek yönünde olsun ille de orada kadro açılsın diye beklemesin
cok teşekkür ederim dediginiz gibi yapcam

doğduğun yerde değil doyduğun yerde yaşa deyin ona
memur olup nereye ataman çıkarsa orda yaşayacağız mecburuz alışırız deyin
kendiniz de istekliymiş gibi görünmeyin mecburiyettenmiş gibi görünün.
nerde olursam olayim 2 yil uc yil kalir yine memleketime donerim diyor

Back
X