• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstemediğim bir ilişkiye maruz kaldım. Siz olsanız şikayet eder miydiniz ? Utanıyorum.

3 ihtimal:

1. Konu fake
2. Rızayla girilen ilişki sonrası aramayan doktoru b.klama çabası
3. Konu sahibi bir erkek ve tecavüz planlıyor o yüzden bilgi topluyor.

Tecavüze uğrayan hangi insan oturup uzun uzun detayları falan yazar? Hatırlamak bile istemez ki.
Her zaman derim karşınızdaki insanı salak yerine koyarken kendi zekanızı baz almayın.

“Benim için o muayene şikâyet için değil, sağlık kontrolü içindi. Çünkü ciddi bir risk vardı; hem cinsel yolla bulaşabilecek hastalıklar, hem de gebelik ihtimali. Kanama da oldu sonrasında. Endişe ettim.Ertesi gün hapı kullandım ama yine de emin olmak istedim. Raporun ‘temiz’ çıkması da bu yüzden. Her kadın şikâyet etmese bile kendi sağlığını kontrol ettirme hakkına sahiptir. Tecavüz şüphesi olsun olmasın, jinekolojik muayene sadece şikâyet amaçlı yapılmaz.
Nereden kopyaladin bu mesajı iyi kopyalayamamissin. Gebeliğe hemen bakacaklardi ertesi gün evet...

Bu kadar acımasız olmak zorunda değildiniz. Sürekli mağduru sucluyorsunuz . Hemcinsim olarak içim acıdı. Yazık diyorum ve susuyorum siteden gidiyorum. Haklısınız biliyor musunuz buraya hiç yazmamam gerekirdi. Biraz olsun şu lanet zamanda bile insanlık aramak empati beklemek tamamen benim sucumdu kabul ediyorum. İçiniz rahat olsun ve evet bu hikaye uydurmaydi böyle bir olay yaşanmadı . İyi geceler
Ajitasyon yapma da sorulara cevap ver. Fantazilerinizi başka yere yazın ya olmuyor tutmuyor.

Benim canim falan sagolmasin.

Böyle bir hikaye yazacaksaniz, ustune hukukcuyum diye gelecekseniz, bu soruların geleceğinide bileceksiniz, cunku sizi yargilamiyor aksine iddia ettiginiz tecavuz sucunun islenme surecini anlamaya çalışıyoruz.

Ya bu bir insana karsi islenebilecek en kotu suclardan biri, magdurlari ömürlerinin sonuna dek asamiyorlar olani biteni, o geceyi, ani, dkyi, bunun uzerinden yalan soylenmez, o yuzden elbetteki sorgulayacagiz.

Ve siz, cidden hukukcu degilsiniz.
Rapor rapor diye atip tuttuğunuz seyin (ne raporu bu hala yazamadiniz) nasil alindigina dair zerre kadar fikriniz yok. Hangi cinsel muayene raporu 2 gunde cikiyor???? Ben soyleyim kastettiginiz cinsel hastalik raporu min. 10 gunde çıkıyor, smear derseniz min. 15 gunde cikiyor, vajinal kültürün cikmasi minimum 4 gun, gebelik testi diyorsaniz o da minimum 4 saat (ama 3 gunde niye gebelik testi yaptirasinizki?)

Siz tecavuze ugramadiniz, siz burada bilgi topluyorsunuz bana kalirsa.
Adamı seksle bağlayamadı aklınca intikam alacak. Sorgulanmamak için avukatım dedi. Çok tehlikeli bunlar var ya.

Ama taktı ışıkları söndürdü ve beş dakikada yaptı
Adam takarken ve ışıkları söndürürken öyle ağzınızı açıp boş boş bakarak beklediniz mi, kaçmayı akıl edemediniz mi, ya uyduruyorsunuz ya da başta siz de isteyerek ilişkiye girdiniz adam arayıp sormayınca da tecavüz etti diye iftira atma derdindesiniz.

Ama taktı ışıkları söndürdü ve beş dakikada yaptı
Adam takarken ve ışıkları söndürürken öyle ağzınızı açıp boş boş bakarak beklediniz mi, kaçmayı akıl edemediniz mi, ya uyduruyorsunuz ya da başta siz de isteyerek ilişkiye girdiniz adam arayıp sormayınca da tecavüz etti diye iftira atma derdindesiniz.

Hemen şikayetçi olmalısınız. Zaman kaybı yaşıyorsunuz. Umarım konu gerçek değildir.

Adamı seksle bağlayamadı aklınca intikam alacak. Sorgulanmamak için avukatım dedi. Çok tehlikeli bunlar var ya.
Yani kimseyi yaftalamayi sevmem ama boyle birseyi düşünmek cok cig bi davranis.

Seks bir elde etme araci degildir ki? Ondan sonra salak sacma redpillci dangalaklarin agzina laf veriyor böyleleri.

Back
X