İstemedigim sevmediğim ile evlenmek

miyasexxx

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2023
47
-1
1
28
İki yıl önce annem üstümde fazla baskı yapmıştı birisini bulduk onunla evlendirelim seni diye dayanamayıp kabul etmiştim sonradan pişman oldum.yarin nişanım var kendisini sevmiyorum ondan hoşlanmıyorum aileme kaç defa söyledim vazgemediler zorladılar iyice.Ne yapsam işin içinden çıkamadım sevmediğim halde nisanlanicam kafam çok karışık ne yapacağımı hiç bilmiyorum ilerde severmiyim evlenince severmiyim diyorum ama herşeyi batıyor bana yanıma yaklasiyor tiksiniyorum işin içinden çıkamaz hale geldim. Sevmeden evlenmek mutlu edermi insanı ? Mutlu olmadığımi istemediğimi onu sevmediğimi bildikleri halde yinede vazgeçmiyorlar:)

İki yıl önce annem üstümde fazla baskı yapmıştı birisini bulduk onunla evlendirelim seni diye dayanamayıp kabul etmiştim sonradan pişman oldum.yarin nişanım var kendisini sevmiyorum ondan hoşlanmıyorum aileme kaç defa söyledim vazgemediler zorladılar iyice.Ne yapsam işin içinden çıkamadım sevmediğim halde nisanlanicam kafam çok karışık ne yapacağımı hiç bilmiyorum ilerde severmiyim evlenince severmiyim diyorum ama herşeyi batıyor bana yanıma yaklasiyor tiksiniyorum işin içinden çıkamaz hale geldim. Sevmeden evlenmek mutlu edermi insanı ?
Etmez, şu an yanına yaklaştığınızda tiksindiğiniz herifin yarın yatağına gireceksiniz farkında mısınız? Aileniz silah zoruyla mı evlendirecek, ne biçim iş bu? Çocuğa da yazık karşınıza alın onunla net bir şekilde konuşun, bitirin. O da ailenizle biz bitirme kararı aldık şeklinde konuşursa daha neye ikna olmayacaklar ki?

İki yıl önce annem üstümde fazla baskı yapmıştı birisini bulduk onunla evlendirelim seni diye dayanamayıp kabul etmiştim sonradan pişman oldum.yarin nişanım var kendisini sevmiyorum ondan hoşlanmıyorum aileme kaç defa söyledim vazgemediler zorladılar iyice.Ne yapsam işin içinden çıkamadım sevmediğim halde nisanlanicam kafam çok karışık ne yapacağımı hiç bilmiyorum ilerde severmiyim evlenince severmiyim diyorum ama herşeyi batıyor bana yanıma yaklasiyor tiksiniyorum işin içinden çıkamaz hale geldim. Sevmeden evlenmek mutlu edermi insanı ?

O insanla bir ömrü ve yatağı anneniz paylaşmayacak; siz paylaşacaksınız. Yarınki nişanı iptal etmekle işe başlayabilirsiniz.

25 yaşındayım istemedigimi sevmediğimi de biliyorlar 1 yıl önce gittim evleneceğim kişi ile de konuştum ailem beni zorla geri döndürdü
Zorla evlendiremezk kimse sizi daha çok gencsınız devlete başvurun en kötü ihtimalle sıgınma evine gider iş bulur çalışır hayatınızı kurarsınız burası muz cumhuriyeti değil

İki yıl önce annem üstümde fazla baskı yapmıştı birisini bulduk onunla evlendirelim seni diye dayanamayıp kabul etmiştim sonradan pişman oldum.yarin nişanım var kendisini sevmiyorum ondan hoşlanmıyorum aileme kaç defa söyledim vazgemediler zorladılar iyice.Ne yapsam işin içinden çıkamadım sevmediğim halde nisanlanicam kafam çok karışık ne yapacağımı hiç bilmiyorum ilerde severmiyim evlenince severmiyim diyorum ama herşeyi batıyor bana yanıma yaklasiyor tiksiniyorum işin içinden çıkamaz hale geldim. Sevmeden evlenmek mutlu edermi insanı ? Mutlu olmadığımi istemediğimi onu sevmediğimi bildikleri halde yinede vazgeçmiyorlar:)
Sakın nısanlanma

2 yıl boyunca hiç sevmediysen çocuğa söyle ve ayrıl.Ona da yazık.Kendi hayatını kursun.Belki onda da nisanlanicam diye sevinç vardır.

2 yıl boyunca hiç sevmediysen çocuğa söyle ve ayrıl.Ona da yazık.Kendi hayatını kursun.Belki onda da nisanlanicam diye sevinç vardır.
Kendisi ile konuştum tamam dedi fakat ailem izin vermedi zorla geri döndürdüler beni ozamanda ne yapacağımı bilememistim. kendiside şuan anlıyor onu istemediğimi

Eğitim durumunuz nedir ? Baskı ve zorla evlendirilme ihtimaliniz varsa, şahsi eşyalarınızı alıp polise başvurabilir ve ilk etapta sığınma evine gidebilirsiniz.
Lise mezunuyum nişanı iptal etsem ilk işleri beni evden atmak olur zaten bu yüzden ilk gidicegim yerde orası olur büyük ihtimal :)

Ee biliyor onu istemediğini de.Bile bile kendisini sevmeyen biriyle niye evleniyor.
Ahh bir bilsem ona karşı soğuk davranıyorum her zaman şuan burda elimi tutmaya çalışıyor tutturmuyorum sürekli ters oluyorum istesemde yumuşak davranmiyorum içimden gelmiyor ve bunlari gördüğü halde yinede devam ediyor işte.

Back
X