Istemeye geliyorlar!

brunettella

Guru
Kayıtlı Üye
11 Mart 2013
1.309
371
323
Almanya
Tanimadigim bir aile yarin beni gormeye geliyor, benim ailem benim kararimi alip almadan herseyi ayarlayip gelsinler demis!? Insan der dglmi gelsinlermi istermisin diye!!
Ortaligi yiktim demin gelmesinler istemiyorum diye!
Ayip olucakmis yarin gelicekler sonunda ve ben napicam istemiyorum!?? Ilk defa biri istemeye geliyor neyapmam lazim yardim edin??
Sevgilim var benim ayrica oda izine gitti haberi yok, gelince anlatirim, anlatmaliymiyim ona sicze? Napim kizlar sinirim oyle bozuk ki??! Anneme sinir oluyorum derdi bana koca aramak!!!

Aileniz sevgiliniz olduğunu bilmiyor mu ki? :44:
Bence gelirlerse eğer mesafeli ve soğuk davranın her halinizden anlaşılsın istemedğiniz ama saygılı davranın yine de.
Sevgili konusuna gelince, bilmesi gerektiğini düşünüyorum fakat sorun çıkarabilek bir tipse (ailenizle tartışma vs) o zaman söylemeyin

Sevgiline tabi ki uygun dille anlatmalısın umarım kaldırabilir. Bu gerçekten hiç hoş değil. Ailenin sana sormadan böyle bir şey yapması çok sinir bozucu. Normal misafir karşılar gibi karşılayın ve olumsuz olduğunu bildirin.

Yanliz siz daha hiç görüşmemişsiniz bile ne istemesi ki bu? Önce bir görmeye gelmez mi insan kız nasılır iyi midir neye benzer diye? Direk istemeye gelmeleri çok ilginç, anneniz nasıl kabul etmiş

Yanliz siz daha hiç görüşmemişsiniz bile ne istemesi ki bu? Önce bir görmeye gelmez mi insan kız nasılır iyi midir neye benzer diye? Direk istemeye gelmeleri çok ilginç, anneniz nasıl kabul etmiş

Uzaktan bir tanidikmis, hic anlamam bu islerden evin tek kiziyim birde, neyapmaliyim tam olarak bana yardimci olurmusunuz

çaylarını yada kahvelerini her neyse versin .saygıda kusur etme.sonrada istemiyorum de oldu bitti.çok takma gelsinlet ne olcak sanki?bence erkek arkadaşına anlayışlı deilse söyleme.ailenden soğuyabilir.etkek milletinin işi belli olmuyor

çaylarını yada kahvelerini her neyse versin .saygıda kusur etme.sonrada istemiyorum de oldu bitti.çok takma gelsinlet ne olcak sanki?bence erkek arkadaşına anlayışlı deilse söyleme.ailenden soğuyabilir.etkek milletinin işi belli olmuyor

Arkadaşa katılıyorum. Istemek için değilde görmek için geliyorlardir. Günün sonunda Hayır der sepetlersin olur biter

Back
X