- 26 Eylül 2013
- 1.832
- 2.513
- 358
- Konu Sahibi HerSey_Guzel_Olucak
Kizlar 2 bucuk aylik hamileyim ve esimden cok uzaklasdim.evet hamileligim zor geciyor surekli mide bulanmasi surekli uyku halsizlik ve ustune ustluk esimden sogudum.Normalmi acaba hamilelik hormonlori yuzundenmi?dogumdan sonra duzelirmi??bilgisi olan varmi bu konuda.kendiside farkinda benim sarilmama bile izin vermiyosun diyor.Kokulara karsi cok hassaslasdim sampuan kokan saclarina bile tahammul edemiyorum.adamin kendi kokusu bile bana itici geliyor.Cinsel iliski desen sifirlarda.Eskisi gibi degiliz ne sarilarak uyuya biliyorum nede adamin sarilmasina dayana biliyorum.Cok korkuyorum ya duzelmezse?
Yine de kendini ondan bu kadar uzak tutmamalısın. Kimisi de sürekli yemek ister ama hamile diye kontrolsüzce yiyip içmemeli degil mi insan? Ilk gebeligimde ben de eşimin kokusundan evdeki mobilya kokusundan, her türlü kokudan nefret etmiştim ama eşime asla belli etmedim kendisiyle ilgili kısmı cinsel hayatımız normal seyrinde devam etti böylece benim de psikoloji durumum gayet iyiydi. Bunu hem esin hem kendin için yapmalısın. Sen hamilesin hasta değilsin ki. Alıştırma kendini eşinden uzak durmaya. Inan o uzaklığı kapatmak sonra çok zaman alıyor, daha kötüsü, esin tarafından doldurulmamış o duygusal boşluk zamanla seni yalnizlastirip bunalıma sokabiliyor.