İstemeyerek eşimden uzaklastim ((

Kizlar 2 bucuk aylik hamileyim ve esimden cok uzaklasdim.evet hamileligim zor geciyor surekli mide bulanmasi surekli uyku halsizlik ve ustune ustluk esimden sogudum.Normalmi acaba hamilelik hormonlori yuzundenmi?dogumdan sonra duzelirmi??bilgisi olan varmi bu konuda.kendiside farkinda benim sarilmama bile izin vermiyosun diyor.Kokulara karsi cok hassaslasdim sampuan kokan saclarina bile tahammul edemiyorum.adamin kendi kokusu bile bana itici geliyor.Cinsel iliski desen sifirlarda.Eskisi gibi degiliz ne sarilarak uyuya biliyorum nede adamin sarilmasina dayana biliyorum.Cok korkuyorum ya duzelmezse?

Yine de kendini ondan bu kadar uzak tutmamalısın. Kimisi de sürekli yemek ister ama hamile diye kontrolsüzce yiyip içmemeli degil mi insan? Ilk gebeligimde ben de eşimin kokusundan evdeki mobilya kokusundan, her türlü kokudan nefret etmiştim ama eşime asla belli etmedim kendisiyle ilgili kısmı cinsel hayatımız normal seyrinde devam etti böylece benim de psikoloji durumum gayet iyiydi. Bunu hem esin hem kendin için yapmalısın. Sen hamilesin hasta değilsin ki. Alıştırma kendini eşinden uzak durmaya. Inan o uzaklığı kapatmak sonra çok zaman alıyor, daha kötüsü, esin tarafından doldurulmamış o duygusal boşluk zamanla seni yalnizlastirip bunalıma sokabiliyor.

Yine de kendini ondan bu kadar uzak tutmamalısın. Kimisi de sürekli yemek ister ama hamile diye kontrolsüzce yiyip içmemeli degil mi insan? Ilk gebeligimde ben de eşimin kokusundan evdeki mobilya kokusundan, her türlü kokudan nefret etmiştim ama eşime asla belli etmedim kendisiyle ilgili kısmı cinsel hayatımız normal seyrinde devam etti böylece benim de psikoloji durumum gayet iyiydi. Bunu hem esin hem kendin için yapmalısın. Sen hamilesin hasta değilsin ki. Alıştırma kendini eşinden uzak durmaya. Inan o uzaklığı kapatmak sonra çok zaman alıyor, daha kötüsü, esin tarafından doldurulmamış o duygusal boşluk zamanla seni yalnizlastirip bunalıma sokabiliyor.
Haklisiniz.kendide cok dile getiriyor uzaklasiyoruz diye.Ben deneyecegim

A

Agzi eli, saci , benimde esim hic sarilmiyorsun sarilincada itiyorsun diyor of duzelir insallah arkadaslar duzeldigini soyluyor.sizde kac aylik?
12 haftalık. ben de kafama çok takıyorum, ama ne yapıyım elimde değil. Çoğunlukla anlayışlı ama bazen alınganlık da gösteriyor bu duruma. Cinsellik bizde de yok. Kendisi de korkuyor hamileyim diye yanaşmıyor.
Yanıma oturmasına, sarılmasına dahi tahammül edemiyorum zaten. Ama üzülüyorum da.. Uzaklaştık gibi geliyor.. :KK43:
Ama başka arkadaşlarında yazdıklarına bakılırsa; normalmiş canım. Düzelir inşaallah

12 haftalık. ben de kafama çok takıyorum, ama ne yapıyım elimde değil. Çoğunlukla anlayışlı ama bazen alınganlık da gösteriyor bu duruma. Cinsellik bizde de yok. Kendisi de korkuyor hamileyim diye yanaşmıyor.
Yanıma oturmasına, sarılmasına dahi tahammül edemiyorum zaten. Ama üzülüyorum da.. Uzaklaştık gibi geliyor.. :KK43:
Ama başka arkadaşlarında yazdıklarına bakılırsa; normalmiş canım. Düzelir inşaallah
İnsallah bende 11 haftadayim sabr edelim artik

Ben yaşamadım ama annem de hep anlatır. Bana hamileliği çok zor bir dönemmiş, koku hassaslığından ne yemek yapabiliyormuş ne de yiyebiliyormuş. İlk 3-4 ay kan değerleri düşmüş hep. Hastalanmış, açlıktan ağlamış yine yiyememiş. Sonradan kısmen geçmiş siz de rahatlarsınız

düzeliyor kesinlikle. hamileliğimin başlarında bende öyleydim. Şuan 6 buçuk aylık hamileyim herşey yoluna girdi çok şükür. Kesinlikle hormonlardan

normalde bile soguyorsun zamanla.. dönem dönem cok sıkıcı geliyor eştir cinselliktir vs.. sonra geçiyor
senin ki hele ki tüm geçici bir süreç merak etme eşimden sogudum diye kendi kendine kafanda kurup durma bunları düşünme düşündükçe daha çok artar hissettiklerin

Ben kendi kızımdan soğudum bırak eşimi,öpmeye doyamadığım kızımın kokusunu bile sevemiyorum artık,ama ne eşimi ne çocugumu uzaklaştırmıyorum kendimden agzımda naneli sakız,ikisini de eskiye göre daha az da olsa bol bol öpüyorum,eşimle de o kırklandıktan sonra cinsellik yaşayabiliyorum,haftada bir iki en fazla,eşim diyor ki “İlk buluşmalarda bile bu kadar keselenerek gelmedim yanına” :deli: ikisi de nerdeyse hergün yıkanıyor:eğlence: 14. Haftadayım azaldı şuan bikaç haftaya tamamen geçer heralde diye umuyorum :KK49:

Kizlar 2 bucuk aylik hamileyim ve esimden cok uzaklasdim.evet hamileligim zor geciyor surekli mide bulanmasi surekli uyku halsizlik ve ustune ustluk esimden sogudum.Normalmi acaba hamilelik hormonlori yuzundenmi?dogumdan sonra duzelirmi??bilgisi olan varmi bu konuda.kendiside farkinda benim sarilmama bile izin vermiyosun diyor.Kokulara karsi cok hassaslasdim sampuan kokan saclarina bile tahammul edemiyorum.adamin kendi kokusu bile bana itici geliyor.Cinsel iliski desen sifirlarda.Eskisi gibi degiliz ne sarilarak uyuya biliyorum nede adamin sarilmasina dayana biliyorum.Cok korkuyorum ya duzelmezse?
Kesinlikle düzeliyo yeni doğum yapmış biri olarak yanıtlıyım dedim. Bende kokulara karşı çok hassastım evime giremiyodum ev taşıdımmo derece eşim eve gelsin yanıma gelsin bile istemiyodum.Hepsi geçti.

Haklisiniz.kendide cok dile getiriyor uzaklasiyoruz diye.Ben deneyecegim

Lütfen dene. Hatta zorla kendini, bir süre sonra daha normal gelmeye başlayacak zaten. O senin hayat boyu herşeyi paylaşacağım biricik esin, yavrunu birlikte büyüteceğin, her sıkıntını paylaşacağın yegane insan. Sakin onu herhangi bir şekilde yalnizlastirma. Yalnizlastirilmis erkeklerin acısını en çok kadinlar çekiyorlar.

En kotu ihtimalle hamilelik bitince geçer. Ki genelde 16 haftadan sonra bu tip sikayetler azalıyor. Dogumdan sonra da bebek müsade etmiyor zaten bir süre hiç birseye :D kari koca olmakla, aile olmak cok farkli seyler. Birbirinizi uzup kirmayin bu alisma donemlerinde. Sizin ilk defa basiniza gelen birsey, hormonal fiziksel ruhsal bedensel degisiklikler olacak ve sizi etkileyecek. Eşiniz de bunun hem icinde hem dışında olacak, yari anlayacak yari anlamayacak. Çatışmaların olabilecegi donemler. Alisma surecine hazirlikli olun, birbirinize izin verin

Back
X