• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstemsiz Gaz Problemi

Sosyal hayatımı şöyle etkiliyor bagırsaklarımdan ses geliyor aynı kapıya mı çıkıyor bilmiyorum da , dr a gitmedim açıkçası
Benim de bi ara öyleydi sonra kontrol dışı veya farketmeden gaz çıkarma da başladı neden oldu ne yapacağım hiç bilmiyorum. Kimseyle görüşesim gelmiyor. Utanıyorum,çekiniyorum artık. Aşırı sosyal bir insanken kendimi soyutlamak zorunda kaldım

Benim de bi ara öyleydi sonra kontrol dışı veya farketmeden gaz çıkarma da başladı neden oldu ne yapacağım hiç bilmiyorum. Kimseyle görüşesim gelmiyor. Utanıyorum,çekiniyorum artık. Aşırı sosyal bir insanken kendimi soyutlamak zorunda kaldım
Dr a görün ilaç verir rezene çayı da içebilirsin

Göründüm makattan muayene ettiler bir sıkıntı çıkmadı rektoskopi yaptılar yine bir sıkıntı çıkmadı
Makattan muayene mi ettiler sadece? Çölyak gluten intoleransina falan bakmadılar mi? Huzursuz bağırsak sendromu da olabilir. Ayrıca en kötü gaz kesici bir ilaç vermeleri lazım onu da mı vermediler? Meteo.... İle başlayan bir gaz kesici var klasik onu yazarlar genelde

Hayır herhangibir şeye alerjim var mı hiç bakmadılar. Makat kas güçlendirici yazayım dedi ama emzirdiğim için ona başlayamadım. Zaten sorunun ne olduğunu bilmeden bir ilaca başlamakta doğru değildi makatı muayene ettiğinde bi problem yok demişti çünkü

Hayır herhangibir şeye alerjim var mı hiç bakmadılar. Makat kas güçlendirici yazayım dedi ama emzirdiğim için ona başlayamadım. Zaten sorunun ne olduğunu bilmeden bir ilaca başlamakta doğru değildi makatı muayene ettiğinde bi problem yok demişti çünkü
İlk doktora iki yıl önce gitmiştim o zaman da sorunumu anlattığımda direkt fiziksel muayene etmek istediler müsait olmadığım için kabul etmemiştim çünkü direkt fiziksel muayene beklemiyordum sonra doktor size yapanbileceğim bir şey yok o halde deyip göndermişti. Birde son gittiğimde nörolojiye yönlendirdi orada da sizi buraya niye gönderdiler anlam veremedim dedi doktor çekiçle dizlerime ve dirseklerime vurdu o kadar

Back
X