işten ayrılacağımı bir türlü söyleyemiyorum

asiegelim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2013
45
3
98
Aydın
merhaba arkadaşlar benim küçük bir derdim var beş yıldır bir şirkette çalışıyorum evliyim 2 yaşında bir oğlum var oğluma annem ve eşim bakıyordu annem ameliyat oldu ayağından ve iyileşme süresi uzun sürecek haliyle oğluma eşim bakıyor gündüzleri geceleride işe gidiyor . ben ayrılmaya karar verdim bu durumdan dolayı ama bir türlü söyleyemiyorum biraz çekingen bir yapım var birde beş yıllık çalışmışlığımın pisokolojisi var üzerimde bu durumdan dolayı çok rahatsızım bana önerilerinizi yazarsanız çok memnun olurum .

bir an önce söylemenizde yarar var, düşündükçe daha zorlaşır. üstünde düşünmeyin. gidin amirinizle / işvereninizle ihbar sürenizi göz önüne alarak şu tarihte özel nedenlerimden dolayı ayrılmak zorundayım. Mağdur olmamanız yerime personel bulmanız için ihbar süreme ek 1 2 hafta daha ek olarak çalışabilirim deyin.(isteğinize bağlı.) hatta ve hatta dönme ihtimaliniz varsa ve tutulan bir elemansanız, durumun geçici olduğunu şu tarihte tekrar çalışmaya bağlayacağınızı, koşulların uygun olması halinde tekrar çalışmaktan memnun olacağınızı iletin. ihbar sürenizi gözeterek hazırladığınız ilgili istifa dilekçenizi sunarak görüşmenizi tamamlayın derim.

geçmiş olsun.

öncelikle cevapladığınız için teşekkür ederim birdaha çalışmayı düşünmüyorum çünkü annem 2 ayağından birdaha olacak ameliyat bende çok yıprandım eşimde aynı zaman da . özel sektörde çalışıyorum. söyledikten sonra 15 -20 gün süre vermem gerekiyor bunları göz önünde bulunduruyorum zaten inşallah en kısa zamanda söyleyip bu derdimden kurtulacağım

aynen buraya yazdığınız sebeplerden dolayı işten ayrılmak istediğinizi söyleyin
bu kadar çekinecek bir durum yok

merhaba arkadaşlar benim küçük bir derdim var beş yıldır bir şirkette çalışıyorum evliyim 2 yaşında bir oğlum var oğluma annem ve eşim bakıyordu annem ameliyat oldu ayağından ve iyileşme süresi uzun sürecek haliyle oğluma eşim bakıyor gündüzleri geceleride işe gidiyor . ben ayrılmaya karar verdim bu durumdan dolayı ama bir türlü söyleyemiyorum biraz çekingen bir yapım var birde beş yıllık çalışmışlığımın pisokolojisi var üzerimde bu durumdan dolayı çok rahatsızım bana önerilerinizi yazarsanız çok memnun olurum .

Çekingen yapınızı dışa dönük yapamayız ki.
Vereceğimiz tavsiyeler kendinizi biraz zorlayıp söyleyin demekten öteye gitmez maalesef.

cekinecek bir sey yok. patronunuzla yalniz olduğu bir vakit konusun uygun bir dille burda yazdığınız gibi anlatin. anlayi gösterecektir illa ki.

benim de bir arkadasim isten ayrılacağı zaman günlerce dusundu uykulari kacti. nasil yapicam ihanet gibi hissediyorum bana ihtiyaçları var vs.

boyle konularda biraz bencil olmak gerekiyor. soyle düşün patronun senden memnun olmasaydi veya baska sebeplerden seni isten çıkarması gerekseydi emin ol düşünmeden pat diye soylerdi. onceligin kendin ve ailen olsun.

isimden ve sizlerden cok memnunum ancak biliyorsunuz ki br oglum var ve onunla ilgilenmem gerekiyor esim ve annem yetisemiyorlar. uzulerek isten ayrilmak istiyorum diyebilirsin

çok doğru söylüyorsunuz arkadaşlar tavsiyelerinizi dinleyip en azından hemen söyleyebilirim diye buraya yazdım zaten

Back
X