• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

işten ayrılacağımı patronuma nasıl söyleyecegim

smileyy

çok cahilsin keşke ölsen canım :)
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2013
1.598
906
323
alakasız yere açtım konuyu ama yereye açacağımı bilmiyorum işten ayrılmak istiyorum 3 senedir aynı iş yerindeyim ama artık ayrılmak istiyorum mutsuzum cünkü zorla gelip gidiyorum bugün ayrılacagımı söylemem gerek ama bir türlü beceremedim lütfen yarım edin

Son düzenleme:
nasıl bir yerde çalışıyorsun bilmiyorum ama kurumsal bir yerdeysen sebebini belirterek yasal haklarını isteyerek istifa dilekçeni yazmalısın ve ilgili kişiye bunu vermelisin sonra işlemler başlar zaten eğer küçük bir yerse de artık çalışmak istemediğini huzurlu olmadığını verimli olamayacağını belirt zorlarsa da çalışmak istemediğini tekrardan dile getir

Son düzenleme:
yok kurumsal biryer değil özel bir iş yeri ilk işim olduğu için nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum

mail at bence açıklayıcı bir mail olsun .

şuan işteyim yüzyüze konuşmam daha doğru olur ama bir türlü başalama cümlesini bulamadım

sonuçta 3 yıl az bi zaman değil bence. emek vermişsin sonuçta ve o emeğinin karşılığını almak zorundasın. kendi isteğinle çıkacaksan tazminat alamazsın.3 yıl güzel bi süreç ve az da olsa iyi bi para alırsın. ama kendi isteğinle çıkarsan emeklerini zayi etmiş olursun. ama karar senin tabikide.

biliyorum ama tazminatta falan gözüm yok hem kendileri çıkarsa bile tazminat verecklerini pek zannetmiyorum açıkcası benim iş sorunum biraz daha farklı

müsait bir zamanda yanına gitmeniz ve işten ayrılmak istediğini ama sizide zor durumda bırakmak istemiyorum yeni eleman aramalarını gerektiğini söyleyebilirsin tabi sebepleriyle birlikte hiç sebebin yoksa özel sebeplerden dolayı diyip kestirebilirsin hiç bir hak talep etmiyorsan tabiki

Gerçeği söyleyemiyor ,bir şey uydurmak istiyorsan en geçerli sebep sağlık sorunudur,kendine göre bir sebep uydurabilirsin,ayrıca 3 yıl çalıştığın bir yerden tazminat almanı tavsiye ederim ,eğer bunu vereceklerini düşünmüyorsan en azından çıkışını formalite yaptırıp işsizlik parası al derim ,sevgiler.

sebebim annem biraz rahatsız açıkcası o sorun bide üç sene geçti ama bilmiyorum mutsuzum artık işte işkence gibi geliyor ufak bir sorun olduğunda üç yıl hiç birşey yapmamışım başarmamışım gibi davranıyor buda benim artık zoruma gitmeye başlıyor sonuçta benimde orda üç sen emeğim oldu

sebebim annem biraz rahatsız açıkcası o sorun bide üç sene geçti ama bilmiyorum mutsuzum artık işte işkence gibi geliyor ufak bir sorun olduğunda üç yıl hiç birşey yapmamışım başarmamışım gibi davranıyor buda benim artık zoruma gitmeye başlıyor sonuçta benimde orda üç sen emeğim oldu

canım o zaman direk doğruyu söylemeni ,annenin rahatsız olduğunu,kendileriyle çalışmaktan memnun olduğunu,fakat annenle ilgilenmek için işten mecburen ayrılman gerektiğini ,parayada bu aşamada çok ihtiyacın olduğunu ,mümkünse tazminat ve işsizlik maaşını almak istediğini üzgün bir ifadeyle söyle ,umarım işe yarayacaktır ,sevgiler.

canım o zaman direk doğruyu söylemeni ,annenin rahatsız olduğunu,kendileriyle çalışmaktan memnun olduğunu,fakat annenle ilgilenmek için işten mecburen ayrılman gerektiğini ,parayada bu aşamada çok ihtiyacın olduğunu ,mümkünse tazminat ve işsizlik maaşını almak istediğini üzgün bir ifadeyle söyle ,umarım işe yarayacaktır ,sevgiler.

inş işe yarar yorumlarınız için sağolun o kadar gerginim ki şuan anlatamam rahatlattınız teşekkür ederim

canım ozel sektorde ozellıkle profesyonelce davranmak gerekıyor..duygusal davranmamak gerekk..ama onlar ne yapar ben gıdınce kac sevedır calısıyorum yuzustu bırakamam gıbı seyler dusunuyorsan hıc dusunme cok yanlıs..bellı kı bu ıs senı tatmın etmmeıs..ben ayrılma sebeplerını soyle ve ayrılll

dün itibariyle artık işsizim hedef=işsizlik :) çok teşekkür ederim fikirleriniz için

Back
X