işten ayrılma düşüncesi

birde stres sıkıntı olunca hiç değmiyor çalışmaya. insanın ömründen gidiyor ne için. barınma ve karın tokluğu için. yaptığımız şey modern kölelik bence. valla şöyle köyümde arazim falan olsa köye yüzde 90 dönerdim. benimde konut kredim var onun için sabrediyorum. bitirince biraz ara vermek istiorum bir kaç yıl. umarım nasip olur

Bu konuya parmak basan oldumu bilmiyorum yorumlari okumadim ama HAKETMEDIGI MAASI ALAN VASIFSIZ INSANLAR diye bahsetmeniz benim gozume cok çarptı.

Neden insanlar kendini ifade ederken baskalarini rencide ediyor kucumsuyor.
Kimse kimseye hak etmedigi parayi vermez.
Bu devirde hele hayrina 1 lira cikarip veren cennetlik.
Kinadim yakistiramadim.
Daha güzel ifade edilebilirdi.

Bu konuya parmak basan oldumu bilmiyorum yorumlari okumadim ama HAKETMEDIGI MAASI ALAN VASIFSIZ INSANLAR diye bahsetmeniz benim gozume cok çarptı.

Neden insanlar kendini ifade ederken baskalarini ncide ediyor kucumsuyor.
Kimse kimseye hak etmedigi parayi vermez.
Bu devirde hele hayrina 1 lira cikarip veren cennetlik.
Kinadim yakistiramadim.
Daha güzel ifade edilebilirdi.
sanırım böyr birşeyle hiç karşılaşmadıgınız için size bu tabir kaba ve rencide edici gelmiş.. böyle bi durumla karşılaşmış olsasınız siz de gayet normal karşılayabilirdiniz. ne demek istediğimii anlamamaışsınızz.. yoksa kimseyi rencide etmek gibi derdim yok evet bana göre haketmiyolarr ve amann aman da bi vasıfları yyok.. işini hakaderek yapan kimsenin aldıgı maaşa da kensini de saygım varr.. ayrı bi şekilde değil de konu bütünüyle ele alırsanız yazdıgım kelime gayet yerinde... KİMSE KİMSEYE HAKETMEDİĞİ PARAYI VERMEZ.. sanırım siz sürekli adil ortamlarda çalışmıssınız ne güzel hala böyle oldugunu düşünebildiğinize göre.

Back
X