işten ayrılmak

doakolik

Guru
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2011
4.353
4.866
373
kızlar öncelikle merhaba bayadır yazamıyodum foruma.. ben zara mağazasında part time olarak işe başladım ama bıktırdılar beni bunalttılar ve dolayısıyla işten çıkmak istiyorum fakat daha maaşımı almadım maaşımı almadan çıkmak istediğimi sölesem bi problem olur mu acaba? bilgisi olan var mı maaşlar sanırım 10 unda alınıyor ama ondanda tam emin diilim..

bence sik disini canim 1 hafta kalmis maasini alinca soyle ve cik :26:

maaşımı almadan çıkmıyım mı diyorsunuz ama ben dayanamıyorum ve cıkmak ıstıyorum insanlara da ben paramı aldım hadı gule gule demekte cok ayıp gıbıme gelıyor o yuzden sımdıden cıkcagımı solesem dıyorum 10 una kadar da calısırım

canım bence maaş gününü bekle,paranı al..daha sonra işten çıkmak istediğini söyle..

eğer yanlış anlaşılırım diyorsanda mesela işverene dersinki,işten ayrılacağım ama yeni birini alana kadar 1-2hafta daha çalışabilirim..
bu hem senin iyi niyetini gösterir hemde için rahat olur..

ama beni dinlersen iş hayatında bu kadar hassas düşünme,hakkında ne düşünürlerse düşünsünler
iyi bir iş veren yada iş ortamı olsa herhalde sende çalışmaktan keyif alırdın..
şurda 5gün kalmış az daha sık dişini paranı al ve çufffffffffff...
hakkında hayırlısı olsun canımm...

canım bir bilgin var mı peki yani maaşımı vermezler mi önce ben çıkcam dersem?

maaşını bu şekilde vermemezlik yapacaklarını sanmıyorum...sonuçta Zara bir marka..ve sigortalı çalışıyosun..
seninde hakların var ,mahkemeye verir her türlü alırsın paranı..tabi uğraşmak lazım..

sen yinede riske atma derim,5gün daha dayan..al paranı hadi bana eyvallah de yani..

Back
X