• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İsten ayrilmis güya

bakın bu da bir hayat dersi. elin oğluna anasına güvenmeyeceksin, her dediğini yapmayacaksın, hep yalan dolan. kendine güzel bir hayat kur, bir daha da onları takip etme. onlar seni takip ediyorlar mı.

Bilmyenler icin kisa ve oz eks nisanlim beni fedakar olmadigim icin terk etmis 2 ay sonrasa ailesinin tanistirdigi baska bi kizla cikmaya baslamisti.. Suan duydugum habere gore cok zor durumdaymis isten ayrilmis kredi borclari var sevgilisine demiski Calisacaksin yoksa evlenemeyiz !!! Ben sok !! Ulan ben caliscam isi birakamam dedim diye beni terk ettin nisan attin beni ortada biraktin madem bayanin calismasina karsi degildin simdi ne oldu ? Ailesi de diyormus ki ayni evde oturmayalim ev alalim size ikinizde calisirsaniz evde alirsiniz demis .. Ulan ben yalvardim zamaninda ev alalim ayri duralim diye.. bana zamaninda katttiiiyen yapmayiz dedikleri seyleri simdi yapiyorlar .. Birde isini okadar cok seviyordu ki okadar ovunuyorduku maasi yeter bize sen calisma diye ortaligi yikiyordu zamaninda simdi ne olduda o cok sevdigi isi birakmis( ben uni mezunu kariyer sahibiyim okadar emek verdim okumak icin isimden memnunum is arkadaslarimida cok seviyorum) kizlar ben bu isi cozemedim...ahim mi tutacak yoksa yine ben mi uzulecegim yinede Bana haber veren kisisiyede soyledim ki hic bir haber verme bundan sonra ne iyi ne kotu onunla ilgili hic birsey duymak istemiyorum dedim tmm dedi..
adam gitmiş, ilişki bitmiş, sen neyin derdindesin, kapat konuyu bence artık

bence artık fazla abarttınız…
sizi anlayabiliyorum ama artık yetmez mi? boşverin. adam hemen başkasını bularak kazığı atmış zaten. çalıştırmış, ayrı eve çıkmış şuymuş buymuş. bunların hepsi teferruat

+245777532

öyle ya da böyle, üzücü ama onun hayatında başka biri var artık. bunu bir anca kabullenin. onun batışı veya çıkışı şu saatten sonra size ne bir şey kazandırır ne de kaybettirir. bırakın fikir değişikliklerini, cinsiyet değiştirse bile size ne? önünüze bakın, saplantılı olmayın

Kalbine zor gelse de hakkında hayırlı değilmiş, başka bir açıklaması yok bunun...

"iyi kurtulmuşum onun borçlarını ödemekle hayatımı geçirecektim" demiyorsun da neler neler diyorsun.. bırak naparsa yapsın ya..

Eski sevgiliye nişanlıya bu kadar takıyorsan evli olup ayrılsan kendini yollara vuracaksın demek ki

Adam seni sevmemiş işte. Bunu anlaman için ne olması gerekiyor? Başkasının sevgilisini düşünmeyi bırak.

Bilmyenler icin kisa ve oz eks nisanlim beni fedakar olmadigim icin terk etmis 2 ay sonrasa ailesinin tanistirdigi baska bi kizla cikmaya baslamisti.. Suan duydugum habere gore cok zor durumdaymis isten ayrilmis kredi borclari var sevgilisine demiski Calisacaksin yoksa evlenemeyiz !!! Ben sok !! Ulan ben caliscam isi birakamam dedim diye beni terk ettin nisan attin beni ortada biraktin madem bayanin calismasina karsi degildin simdi ne oldu ? Ailesi de diyormus ki ayni evde oturmayalim ev alalim size ikinizde calisirsaniz evde alirsiniz demis .. Ulan ben yalvardim zamaninda ev alalim ayri duralim diye.. bana zamaninda katttiiiyen yapmayiz dedikleri seyleri simdi yapiyorlar .. Birde isini okadar cok seviyordu ki okadar ovunuyorduku maasi yeter bize sen calisma diye ortaligi yikiyordu zamaninda simdi ne olduda o cok sevdigi isi birakmis( ben uni mezunu kariyer sahibiyim okadar emek verdim okumak icin isimden memnunum is arkadaslarimida cok seviyorum) kizlar ben bu isi cozemedim...ahim mi tutacak yoksa yine ben mi uzulecegim yinede Bana haber veren kisisiyede soyledim ki hic bir haber verme bundan sonra ne iyi ne kotu onunla ilgili hic birsey duymak istemiyorum dedim tmm dedi..
Etme bulma dünyası. .. alma malumunuz ahini çıkar aheste aheste... Bunlar özetledi bence.

Belki de kız annenlerle beraber otutmyalim gerekirse ben de calisirim dedi ;)
Ah değil de belki kızın isteği zaten çalışan kadın olmaktır ve ikna etmiştir olamaz mı?
Onlar bir şekilde güzel kurarken mutlu olurken orada burada izlemek kendine mutsuzluk aramak zor gelmiyor mu?
Ne halleri varsa gorsunler deme ve kendi hayatına bakma zamanın geldi de geçiyor bile.
Artık normal değil çünkü bu takıntılı ruh halin. Emin ol ben de gecmiste kalıp, olmayan biten ilişkilerine takıntılı kalsaydım şimdi mutsuzdum.
Kendi yoluma bakıp umursamadigim için mutluyum. Bunu yapmak zorundasın faydasız cunku stalklayip durman.

demek ki bahane bulmak istemiş bulmuş sizinle olmamak için hayırlısı olsun.

Back
X