İşten çıkarılma ve eşimin 1900 tl alip işyerine verme saçmalığı

Bu tip şeylere bir sınırlama bişey getirilmeli yani ortada bişey yok herkes üşüşmüş vay bi haltlar karıştıyor, vay yalan söylüyor diye. Bakın bişey çıkmadı yok yere milletin kafasını karıştırdınız.
burada aldatan, kötü davranan tipleri okuya okuya her erkek kesin bi işler karıştırıyor zannediyorsunuz.
insanların da evliliğini kötü etkileyeceksiniz.
forum üyeliği kontörlü olmalı mesela 1 ay kullanıp 1 hafta girememeli gibi paranoyak oluyo çoğu.
Kimse ususmedi konu sahibi bilenlere sormus mesleki bilgimize dayanarak bildiklerimizi paylastik uydurmadikta ben de personel isleriyle ilgilenen bi muhasebe calisaniydim hatta .
Konu sahibi esinin biseyler karistirdgndan suphelenen kendisi . Biz tanimayiz etmeyiz neden hakkinda yok aldatiyo yok yalan soyluyo diyelim kaldiki bunlari da demedik . Biz boyle bisey gormedik bize mantiksiz geldi dedik .

Eşimle adamin konusmalarini telefonundaki kayittan tekrar dinledik kızlar. eşim dediki ben hazir elimdeki parayi verdim hani tazminattan düşme gibi seçenek olsaydı sıkışmazdım maddi olarak gibisinden bişeyler dedi. Konuyu açmak için. Adamda "yok onu bi şekilde alacaktık yani o zamanda tazminattan vermiş olacaktın, acıkcası bende kafadan salliyorum şuan öyle bi seçenek varmiydi bilmiyorum oturup öyle konuştuk bi şekilde verecektin zaten öyle almış olduk"diyor. Bence de tazminat vermiycek bunlar. Valla hiç anlamadığım işler iyice kafam karıştı. Whatsapptan da baktığımda müdür yani o kişi. Sesinide duydum daha önce.. bilemedim ki

Merry87 Merry87
@lucy whitmore

O muhasebeci ise bugunmu basladi acaba oyle bi secenek varmuydi bilmiyorum ama almis olduk iste zaten verecektin nasil bi cumledir .

Tazminat vermezlerse bi derece anlarim belki de vermeyecekler o zaman devamsizliklarinin parasini tahsil etmis olurlar . Yani

Tamda dediğimiz gibi tazminat vermemek için içeri olan borcunu kurtarmış bence patron.
Yine de diyorum ya inşallah yanılırız da alır tazminatını yoksa şuan zaten herkes çok sıkıntıda
O muhasebeci ise bugunmu basladi acaba oyle bi secenek varmuydi bilmiyorum ama almis olduk iste zaten verecektin nasil bi cumledir .

Tazminat vermezlerse bi derece anlarim belki de vermeyecekler o zaman devamsizliklarinin parasini tahsil etmis olurlar . Yani
evet kızlar sanirim vermeyecekler. Aynen böyle diyor adam yani bi şekilde alacaktık farkeden bişey yok tazminattan düşmeyle diyor kurtamanin peşine düşmüş olabilrler.Bakalim eğer alabilirsek yazarim buraya cok teşekkür ederim yardımcı oldugunuz için. -24, gün gitmediği günlerin parasi olarak 1970 tl verdi.bakalim ne olacak cok merak ediyorum

Doğru olabilir. Bazen biz de işyerinden borç alıyoruz, resmi imzalı belgeli bir şey değil bu, kendi içimizde yaptığımız bir şey. Ama bugün işyerinden elden borç alıp işten çıkarılma durumum olduğunda benim tazminatımı resmi olarak bankaya yatırmaları gereken meblayı yatırmak zorunda kalacaklar. Ben de elden işyerine vermek durumunda kalacağım. O yüzden olabilir yani gayet.
Neticede tazminatım yattıktan sonra vermeyebilirim kanıtlayabilecekleri bir şey yok ortada, bu yüzden de işyeri kendini garantiye almak ister.

Eşimle adamin konusmalarini telefonundaki kayittan tekrar dinledik kızlar. eşim dediki ben hazir elimdeki parayi verdim hani tazminattan düşme gibi seçenek olsaydı sıkışmazdım maddi olarak gibisinden bişeyler dedi. Konuyu açmak için. Adamda "yok onu bi şekilde alacaktık yani o zamanda tazminattan vermiş olacaktın, acıkcası bende kafadan salliyorum şuan öyle bi seçenek varmiydi bilmiyorum oturup öyle konuştuk bi şekilde verecektin zaten öyle almış olduk"diyor. Bence de tazminat vermiycek bunlar. Valla hiç anlamadığım işler iyice kafam karıştı. Whatsapptan da baktığımda müdür yani o kişi. Sesinide duydum daha önce.. bilemedim ki

Merry87 Merry87
@lucy whitmore

Alacaklarını almışlar tazminat yalan gibi konuşmuş

Yoksa düşerdi tazminattan öyle hesaplanır zaten tazminat

evet kızlar sanirim vermeyecekler. Aynen böyle diyor adam yani bi şekilde alacaktık farkeden bişey yok tazminattan düşmeyle diyor kurtamanin peşine düşmüş olabilrler.Bakalim eğer alabilirsek yazarim buraya cok teşekkür ederim yardımcı oldugunuz için. -24, gün gitmediği günlerin parasi olarak 1970 tl verdi.bakalim ne olacak cok merak ediyorum

24 günün 15i yıllık izin niye değil ben orayı anlamıyorum

24 günün 15i yıllık izin niye değil ben orayı anlamıyorum
Maalesef yıllık izinide aşmış çünkü biz bi dönem surekli hastanedeydik bebeğimin vucundunda yara gibi şeyler çıkıyodu geçmiyodu vs arabayla gitmemiz gerektiği için eşimle gidiyoduk öyle öyle baya gitmediği günler oldu bazen kendisinin bi işi oluyodu derken çoğalmış adamlarda hakli

Maalesef yıllık izinide aşmış çünkü biz bi dönem surekli hastanedeydik bebeğimin vucundunda yara gibi şeyler çıkıyodu geçmiyodu vs arabayla gitmemiz gerektiği için eşimle gidiyoduk öyle öyle baya gitmediği günler oldu bazen kendisinin bi işi oluyodu derken çoğalmış adamlarda hakli

Yanı eşiniz 15 gün yıllık izin artı 24 gün ekstra olmak uzere toplam 39 gun kullandi

çalıştığı yer kurumsal mı değil mi bilemiyorum. kurallara riayet kısmını da bilemiyorum ancak yazdığım mesajın arkasındayım. muhtemelen eşiniz avans kullandı ve tazminat vermeyecekleri için onu ödemesi gerekti. tazminat alabilse ondan kesilirdi.
Hiç böyle bir uygulama duymadım. Herkes yazmış aynı şeyleri tekrar yazmayayim ama müdürün arayıp bunu söylemesi bile saçma. Eşin aratmış gibi, yani arayan müdür müydü acaba sahiden. Böyle bir prosedür yok. Her yerde farklı oluyor demek ki denecek bir konu değil bu. Kuralı kanunu var ve her yerde ona göre işlemek zorunda. Eşiniz o tazminatı alırsa buraya yazın mutlaka. Inşallah siz haklı çıkarsınız yanılmayi çok isterim
Tamda dediğimiz gibi tazminat vermemek için içeri olan borcunu kurtarmış bence patron.
Yine de diyorum ya inşallah yanılırız da alır tazminatını yoksa şuan zaten herkes çok sıkıntıda
Kizlar tazminati aldi esim. Alirsak yazicam demiştim 😊 tekrar tesekkur ederim herkese

Back
X