işten çıkınca hemen eve gidemiyorum

bence çok güzel bir düzen kurmuşsunuz.birbirine bağlı aileleri seviyorum ben..ablanız çocuklarınıza bakıyor.hem onun ihtiyacı hem sizinki görülüyor.şikayet etmiyor ablanız ..anladıüım kadarıyla iyi bri eşiniz var..ev almışsınız..çalışyıorsunuz..
bence eşinizi beklemek çok büyük sorun olmasa gerek. evet can sıkıcı olabilir.ama enişteniz de ablanız da şikayetçi değil durumdan..bence siz de takılmayın bu kadar..ev taşıma durumu da yok.yani çözümü yoksa eşinizle biribirinizi sıkamnın anlamı yok..
mesela abalnıza giderken bir gün dışardan yemek yaptırın beraaber yersiniz..ablaya yemek sıkıntısı olmaz..eşiniz çok geç gelicekse,bir gün taxiyle eve gidersiniz..
bu arada yukardaki resimdeki aparat da iyiymiş sizin için,gerçi 1 tanesi 2 yaşında demiştiniz o henüz küçük böyle bir aparat için ama..sadece bu konu için değil ,başka zaman da lazım olabilir size belki..
durumumu anlamışsınız sanırım çok teşekkür ederim söylediklerinizi aynen yapmaya çalışıyorum niyetim biraz dertleşmekti sağolun

bence hem ablaniz geliri oldugundan memnun hem cocuklariniz guvenle bakiliyor. dert etmenize gerek uok. lakin baska yakininiz varsa arabasi olan hergun sizi eve birakmasi icin cuzi miktarda anlasabilirsiniz. ozellikle ev hanimi bayanlar ek gelir olsun diye boyle islere bakarlar. taksi pahaliya gelebilir ama boyle bildik biri uyguna tasiyabilir sizi.

arkadaşlar bu durum beni biraz üzüyor konuyu şöyle özetlemek istiyorum fikirlerinize ihtiyacım var
bende eşim de çalışıyoruz iki küçük çocuğumuz var çocuklara ablam bakıyor onun evi benim işime çok yakın olduğu için çocukları sabah bırakıyoruz öğlen yanlarına gidiyorum akşam ben işten çıkınca (5'te çıkıyorum) gene yanlarına gidiyorum buraya kadar her şey normal sorun şu ben işten çıkınca yorgun oluyorum çocukları hemen alıp eve gitmek istiyorum ama eşimi beklemek zorundayız o bazen geç geliyor saatleri belli değil beklerken çok sıkılıyorum üstümü çıkarmadan orda bişeyler yapmaya çalışıyorum yemek felan arada yiyoruz ablamın da çocukları var bazen hasta oluyor istiyorum ki biran önce çıksak gitsek evimizde yapsak ne yapacaksak ama olmuyorrrrrr ha bu arada çocukları tek başıma götüremiyorum eşimi beklemek zorundayım sizce napabilirim

araba alacaksın başka çaresi yok.

arkadaşlar bu durum beni biraz üzüyor konuyu şöyle özetlemek istiyorum fikirlerinize ihtiyacım var
bende eşim de çalışıyoruz iki küçük çocuğumuz var çocuklara ablam bakıyor onun evi benim işime çok yakın olduğu için çocukları sabah bırakıyoruz öğlen yanlarına gidiyorum akşam ben işten çıkınca (5'te çıkıyorum) gene yanlarına gidiyorum buraya kadar her şey normal sorun şu ben işten çıkınca yorgun oluyorum çocukları hemen alıp eve gitmek istiyorum ama eşimi beklemek zorundayız o bazen geç geliyor saatleri belli değil beklerken çok sıkılıyorum üstümü çıkarmadan orda bişeyler yapmaya çalışıyorum yemek felan arada yiyoruz ablamın da çocukları var bazen hasta oluyor istiyorum ki biran önce çıksak gitsek evimizde yapsak ne yapacaksak ama olmuyorrrrrr ha bu arada çocukları tek başıma götüremiyorum eşimi beklemek zorundayım sizce napabilirim
Emekli bi tanıdığınız varsa yakın cevrede benzin parası Artı ufak bir Ücret karşılığımda sizi akşamları eve bırakması için anlaşabilirsiniz belki

arkadaşlar biraz şöyle bir durum da var ben durumumdan dolayı evlenmeyi pek düşünmüyordum annem ve ablam çok istediler evlenmemi çocukların olursa ben bakarım dedi ablam. o çok merhametlidir durumundan pek şikayetçi değil ama ben rahatsız oluyorum eşimle sırf bu konuda tartışıyoruz sizinkiler de biraz el atsa diyorum bazen işte insan bunalınca bi çare arıyor ve paylaşmak istiyor akşam bu mesele hakkında tartışmıştık o kadar çok ağladım ki bugün öğlen ablamla tekrar konuştum rahatlattı biraz beni sizlerden de çok sağolun sanırım çözüm yok böyle biraz daha idare eccez artık

emenne kocanla kavga etme kendini de uzme... Bak koca kadinlar klubu cozum bulamadi ablanla da konusmussun eger sıkıntı yoksa onlar icin sen de sıkıntı yapma.. Esin de hakli koylerden donup seni birakip geri gitmek zor..

Rahat kıyafetlerini hazırla cocuklarin cantasina koy gonder.. gidince degisirsin ustunu biraz daha rahat edersin belki..

ablan icin de minnet borcunu sen de baska turlu odersin.. Üzme kendini..

bence ablanız bakmaya devam etsin,hem bu paraya ihtiyacı da varmış madem.ama şöyle bir çözüm olabilir. o evin kredisini ödüyorsanız bile, evi kiraya verip,kendinize ablanıza yakın kiralık bir ev tutabilirsiniz., ya da ablanız taşınabiliyorsa sizin evin yakınına taşınabilir.gündüz arada sizin evde,arada kendi evinde bakabilir çocuklara.en doğru çözüm,birbirinize yakın yere taşınmanız gibi gözüküyor.

yazık ablanıza kadıncağız tüm günü cocuklarla geçirip birde akşamını size harcıyor..

şimdi eşimin tam saati belli olsa gene ona göre beklicem ama ha geldi gelecek. Eşim köylerde elektrik sayacı okuyor köy ne zaman biterse o zaman dönüyorlar bazen de toplantısı oluyor ben diyorum ki bizi eve bırak sen git o zaman da tartışıyoruz ablanda noluyor sana diyor

Sen eve tek gitsen eşin çıkınca çocukları alıp eve gelse?
Vakit kaybı çünkü böyle
.

Back
X