- Emoji Skoru
- 2.187
- Puanlar
- 63
- Konu Sahibi seymadegli
30 bine iç mimarlık yapıyorum. Geçen ay konuştum patronla “ sana maximum 35 yaparım çünkü her ay çizim işimiz olmuyor yeri geliyor ofiste boş oturuyoruz demişti.” Ama yeni ustalar aldılar. Yani verecek parası var ki ustalar alıyor. Bugün yakın olduğum usta var ağzından laf aldım benden önceki mimar kıza 1 sene önce 50 bin veriyolarmış. Ve o kızla patron kadın baya yakın arkadaşlarmış. Zaten geldiğimden beri hep o kızı anlatıyor bana çok yakındık birbimizin evine giderdik vs. Kızın kocası da doktor durumu iyidi arabası vs. Bana hep onun arabası vardı sende araba al diyodu patron. Şimdi zoruma giden o kıza verip bana vermemesi ve kızın çizimleri de gördüm sketchup normal çizimler aynı seviyeyiz
Çıktın mı şeyma. Umarım çıkmışsındır da güncellemedir bu açtığın konu. Çık dedik sana milyon kez iş bul çık şurdan dedik bir sürü laf ettik konuştuk tartıştık. Ya kal kabul et dedik ya çık boşver dedik. Ne yaptın anlat bakalım.30 bine iç mimarlık yapıyorum. Geçen ay konuştum patronla “ sana maximum 35 yaparım çünkü her ay çizim işimiz olmuyor yeri geliyor ofiste boş oturuyoruz demişti.” Ama yeni ustalar aldılar. Yani verecek parası var ki ustalar alıyor. Bugün yakın olduğum usta var ağzından laf aldım benden önceki mimar kıza 1 sene önce 50 bin veriyolarmış. Ve o kızla patron kadın baya yakın arkadaşlarmış. Zaten geldiğimden beri hep o kızı anlatıyor bana çok yakındık birbimizin evine giderdik vs. Kızın kocası da doktor durumu iyidi arabası vs. Bana hep onun arabası vardı sende araba al diyodu patron. Şimdi zoruma giden o kıza verip bana vermemesi ve kızın çizimleri de gördüm sketchup normal çizimler aynı seviyeyiz