25 yaşındayım 2015te mezun oldum atanamadım özel bir kurumda çalışıyorum kurumun sahibi ve müdürü olan kişi çok kişiliksiz çocuk gibi azarlıyor ufak şeyler yüzünden bagırıyor saçma şeylere kızıyor az maaşımda evde oturmayım diye işe girdim kpss çalışıyorum aralığın sonunda alan dersanesine yazıldım baslıcak işten çıkıp kpssmi çalışsam sadece maddi sıkıntım yok ve bu müdür üzerime çok geliyor sözleşmem yok canım çok sıkkın siz olsanız napardınız
Ne zamandir orda calisiyorsunuz?
Cikmaniz hayatinizi nasil etkileyecek? Issiz olarak degil de, baska bi is bulup ayrilmanizi tavsiye ederim. Ozgecmislerde guzel durmuyor iki is arasinda uzun bosluklar. Hele sebebi “partonum gicikti” gibi birseyse
Ben iş+ kpss yapamadım
Elalemin salak patronunun ağzının kokusunu çekeceğime otururum evimde
Ve sadece dersime odaklanirim o bunu dedi bu bunu dedi sıkıntım olmaz
Aynı durumdayız.özel sektör ve insanlar gercekten cok yorucu ve yıpratıcı.dersaneye yazıldım bende aralıgın sonunda başlıcak.bu ay sonu işi bırakıcam bende
aslında çok iyimserim ama çok agır konuşuyor benimle üzülüyorum çıkıcam bu ay sonunda mesleğimi seviyorum. dersane kpss ugraşcam artık inşallah olur çünkü çok sıkıntı çektim mezun olduktan sonra yüzüm hiç gülmedi işten yana inşallah hakkımızda hayırlısıyla atanırız