• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

işten çıkma konusunda kararsızım

sl_12

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2017
2.028
2.288
83
25 yaşındayım 2015te mezun oldum atanamadım özel bir kurumda çalışıyorum kurumun sahibi ve müdürü olan kişi çok kişiliksiz çocuk gibi azarlıyor ufak şeyler yüzünden bagırıyor saçma şeylere kızıyor az maaşımda evde oturmayım diye işe girdim kpss çalışıyorum aralığın sonunda alan dersanesine yazıldım baslıcak işten çıkıp kpssmi çalışsam sadece maddi sıkıntım yok ve bu müdür üzerime çok geliyor sözleşmem yok canım çok sıkkın siz olsanız napardınız

Ben olsam kesinlikle çıkardım.Kendimi derslere odaklandım. Zaten kpss zor. Bide stres moral bozukluğu etkiler. Maddi sıkıntı da yokmuş.

Maddi sıkıntım yok bende öyle düşünüyorum çünkü moralimi çok bozuyor bu müdür

Ne zamandir orda calisiyorsunuz?
Cikmaniz hayatinizi nasil etkileyecek? Issiz olarak degil de, baska bi is bulup ayrilmanizi tavsiye ederim. Ozgecmislerde guzel durmuyor iki is arasinda uzun bosluklar. Hele sebebi “partonum gicikti” gibi birseyse

2. ayım öğretmenim atanamadım güzel bir iş bulma ihtimalim yok kurumlar dolu şuanda en iyisi kpss oldugunu düşünüyorum dersaneye yazıldım iş bakmıcam

Ben iş+ kpss yapamadım
Elalemin salak patronunun ağzının kokusunu çekeceğime otururum evimde
Ve sadece dersime odaklanirim o bunu dedi bu bunu dedi sıkıntım olmaz

Aynı durumdayız.özel sektör ve insanlar gercekten cok yorucu ve yıpratıcı.dersaneye yazıldım bende aralıgın sonunda başlıcak.bu ay sonu işi bırakıcam bende

Cok guzel bir meslegin var. Ben her zaman ogretmenlerin canla basla kpss calisip atanmasini savunurum

İki sene senin gibi patronu cekmiş bir olarak kesinlikle çıkar KPSS ye çalışırdım asla yıpratmazdım kendimi

aslında çok iyimserim ama çok agır konuşuyor benimle üzülüyorum çıkıcam bu ay sonunda mesleğimi seviyorum. dersane kpss ugraşcam artık inşallah olur çünkü çok sıkıntı çektim mezun olduktan sonra yüzüm hiç gülmedi işten yana inşallah hakkımızda hayırlısıyla atanırız

Bence çıkmayın kpss zor ve olmama ihtimali var işten erken çıkmak cv de iyi görünmez

Back
X