İşten istifa etmek yeni süreç

huvese

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2017
1.409
380
123
Selam kızlar herkese hayırlı ramazanlar.Birkac hafta önce konu açmıştım işle ilgili hatta üç dört kere.Kisaca özetlemek gerekirse dört yıldır sekreterlik yapıyorum şu anki işyerimden Çarşamba günü çıkmak istedigimi söyledim.Patronun beni çağırırken zile basip çağırması nerdeyse on beş dakikada bir kurye evrak organizasyonun bende olması bunu yapacak bir kişi varken maaşın düşüklüğü yol parasinin az olması vb.Bu kadar şey bir araya gelince artık sabredemedigimi fark ettim iki üç ay işsiz kalmayi göze alarak.Maddi açıdan bir sıkıntım yok ben calismasam iki üç ay .Artik yeni bir süreç başlıyor ne zaman iş bulabilirim biraz daha şans benden yana olursa şartları daha iyi olan bir yer bulabilir miyim sizce.İs hayatında şunu fark ettim baştan birşeylere itiraz etmeyince herşeyi hak görüyorlar ama ses çıkarınca da aynı yerde ya çalışırsın ya gidersin mantığı var.Ben de yapı olarak sakın biriyim.

hayırlı olsun kız valla ne zaman nickini görsem diyodum yine işte ne olmuş acaba diye.çok dayandın.

Şuan işten çıkarmalarda sıkıntı olabilir. Çıkışınızı yapmazlar gibi geliyor. Ve işsizlik oranı haziran ayından itibaren bu yasak kalkınca daha çoğalacak gibi. Seneniz varsa işten ayrılmayın. Bir daha zor bulabilirsiniz işi.

Istifa ettiyseniz sorun olmaz. Ama cikis vermezler. Haklarinizi alamazsiniz. Su piyasa kosullarinda bu surekli sikayet ettiginiz isinizi cok arayacaginizi simdiden soyleyeyim. Sekreterlik nereye giderseniz gidin uc asagi bes yukari bu sekilde yapiliyor. Cay getirmem,kurye cagirmam,zille cagrilmam diyorsunuz napsinlar peki genel mudur mu yapsin bunlari? Hakkinizda hayirlisi olsun yine de.

Olan oldu sanırım bikmislik duygusu biraz daha şartları iyi olan bir yer zille çağırmak yerine telefonla çağırabilir ki iki yıl böyle yaptı telefonla cagirdi isyerindekilerin gülüşü gelen bazı misafirlerin bile şaşkınlıkla tepki verdiğini gördüm herkes kendi yaşadığını bilir artı bir yani yok

tabıkı de ıs bulabılırsın.
Zile basıp cagrılmayacagın hakkının yenmedıgı ıs bulman dılegıyle,hayırlı olsun.

Canınızı sıkmayın. Bu işyeri sizin için tecrübe oldu diye düşünün.Yeni iş yerinde benzer bi sorun yaşarsanız baştan hayır demeyi öğrenmiş oldunuz. Ne demişler her şerde bir hayır vardır.

İnşallah çok daha güzel bir iş ve daha hayırlı insanlarla karşılaşırsınız.Yolunuz açık olsun.🙏

Teşekkürler benneyanginlargordum benneyanginlargordum inşallah benim için çok daha iyisi olur bunun için mücadele edeceğim
Gencecik calıskan basarılı kızsın, dıger konunu biliyorum patronun les biriydi.
Evet hakkını kendın aramazsan kımse aramaz
Sen dogru olanı yapmissın ıssız kalmazsın kesınlıkle.

Bende santral operatörü olarak girdim ekstradan asistansın dediler sonra idari işlere bakacaksın dediler kapıya bakacaksın misafir karşılayacaksın dediler kargoları alacaksın dediler.
Ama orayı öyle seviyorum ki resmen babamın yeriymiş gibi herkes herşeyi bana soruyor sanki kurucu benmişim gibi izinli olduğumda patlıyorlar. Hiç iş yüküm çok fazla diye çıkmayı düşünmedim tabi sağolsunlar el üstünde tutuyorlar. Hiç senin açından bakmamıştım. Şu ara çıkmayı da düşünmem heralde çok zor bir dönemden geçiyoruz ne olsa yaparım kafasındayım.

Teşekkürler kızlar desteğiniz için benim için tecrübe oldu herkes kendi için menfaati için daha iyi bir yer ister 270 250 lira yol parası alan maaşı benden bir tık daha yüksek arkadaşlarım var inşallah o şans bana da gelir

@secita maaş ve şartları nasil peki cnm benimki belli iyi değil

Back
X