• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşten İzin Herkes alır ben ilk defa aldım battı birilerine

huvese

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2017
1.407
384
123
Selam kizlar.Benim dişim bir haftadır ağrıyor daha önce dolgu kanal tedavisi oldu tel takıldı iki sene kaldı.Neyse iki gün çok agridi dişçide randevu aldım bu akşam altıda muhasebe müdürü bir kadın var söyledim ne için izin istiyorsun duruma göre yoğun ben de sadece bir saat önce çıkmak istiyorum dedim.O da tamam dedi küçük patrinun yanına gittim istersen dörtte de çıkabilirsin gayet anlayışliydi.Sabah muhasebedeki kız benim yerime geçecek olan tavır yaptı kendince.Eski işyerimde de bir gün izin istedim bir korktular sanki ben o gün olmasam herşey talan olacak.Sekreter olunca izin alman bile gözlerine batıyor diğerleri izin isteyince tamam ben isteyince çünkü hiç kimse durmak istemiyor zor geliyor herkesle muhattap olmak yarım gün de olsa tahammül edemiyorlar.Ama alındim sizce izin isteyince bu kadar surat niye yapılır?

Neden isinizle ilgili bu kadar takintilisiniz? Surekli konu acmissiniz "Sekreterlik cok zor, herkes yapamaz, bir sirketin beyni" falan gibi seyler yaziyorsunuz. Her meslege sonsuz saygim var ama biraz abartmiyor musunuz? Gokten meteor dusse "Off biktim sekreterlik cok zor" diyeceksiniz...

sanırım bazen abartiyorum ya da su aralar kafa olarak rahat olmadığım için en ufak şeyleri büyütüyor um bikkinlik geliyor

sanırım bazen abartiyorum ya da su aralar kafa olarak rahat olmadığım için en ufak şeyleri büyütüyor um bikkinlik geliyor
Canım ben de iş konusunda öyleyim ve hiç normal değil
Eskisi gibi değilim ama yine de var yani...
ARkadaşlar kızmakta çok haklılar
Takıntı bu!!!
Bunu yaşayan biri olarak söylüyorum kimseye taktığını belli etme
Rahat takıl :))

Bir farkındalık kazandırma seansımızın daha sonuna geldik :) siz böyle yorum yapınca olur arada takma diyesim geldi ve diyorum olur arada takma :)

Back
X