• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşten kovulur muyum

Aslında çok çok çok iyiydi. Ama sanırım kıskançlık gözünü döndürdü şimdi arasam bana söyleyen arkadaşa çatacak şaştım kaldım
Çok çok iyi biri olsa sizinle isinin bittiğini anladığı ilk seferde böyle pislik işlere kalkmazdı. Hala nasıl iyi olduğuna inanabiliyosunuz?

Sizin biryere gitmeniz işten kovulma nedeni olamaz
Her kim olursa olsun evine gitmek riskli kimsenin evine gitmeyin kadın ya da erkek birşey kaybolur üstünüze bile kalabilir

Merhaba. Kurumsal bir firmada çalışıyorum bir kaç aydır. Öğle molamız var. Ben de bu süre zarfında oranın müşterisi olan (ama benim de önceden tanıdığım) bir erkek arkadaşımın evine kahve içmeye gittim bir kaç sefer. Evi yakın öğle molamda gittim. Ve sanırım bana duygusallık besledi, kendisini bir dost olarak çok seviyordum. Her neyse bir kaç haftadır aramız bozuk baya. Yani benimle tekrar görüşmek falan istiyor. Sanırım beni uzaktan mı izledi ya da birinden mi duydu ama bir müşteriyle samimiyeti mi kıskandı (erkek) ve ortak arkadaşımıza “iş esnasında evime geldi apartmanda kamera var müşteriyim ben bölge müdürlüğüne kamera görüntüsünü atacağım” gibi sözler söylemiş mesajlar da fazla elimde yok gerçekten şaştım kaldım.
en fazla işyerinde biraz dedikodu olur 3 gün sonra unutulur, canını sıkma.
Kurtulmuşsun böyle bi dangalozdan

Acı ama gerçek bu olaydan ders çıkarın.Boyle adamları aslında iyidir, kıskançlığından yaptı diye masumlaştirmayin,farkındaysanız şantaj var.İyi biri diye her evine çağıran gitmeyin,bakın içinde ne manyaklik taşıyor.Evde birşey yapsa bu toplum kadının o evde işi neymiş der? Bu durumdan nefret etsekte toplumdaki bazı kodları değiştiremiyoruz.Korkmayin bir şey çıkmaz, ama adamdan uzak durun,saflığın âlemi yok .......

Boyle bir sacmalik yok tabi ki kurallarda. Ogle tatilini istedigin gibi degerlendirebilirsin. Millet ogrencileriyle flortlesip evleniyor. Basina bir sey gelmez korkma
Öğrenciyle flörtleşirse ve bu ispatlanırsa isten atılır bu arada. O konuda durum biraz daha farklı.

Defalarca soruldu bende sorayim. Ne isle mesgulsunuz ona gore burda yorum yapalim mesleginizi bilmeden atilip atilmayacaginizi anlayamayiz.olduki gosterdi tabi kuruma gore degisir kizlar daha iyi bilir gerci yukarda sordular size mesleginize gore degisir diye.ama ogle yemeginde kimse kimseye karisamaz.saatler belli sonucta.mesai saatleri disi kimseyi alakadar etmez.birdahakine cok dikkat edin.belki atilmassiniz ama dedikodunuz cok döner.sehir sehir gezecek duruma gelirsiniz.burda iki uye var aylarca duyduk dinledik anamizi aglatti.her musteriyle gonul iliskisi kurdu kurumda dedikodusu hic bitmedi.sabah geziuodu aksam agliyodu bize anlatiyodu😀 o yuzden diyorumki bu durumlara dusmeyin

Merhaba. Kurumsal bir firmada çalışıyorum bir kaç aydır. Öğle molamız var. Ben de bu süre zarfında oranın müşterisi olan (ama benim de önceden tanıdığım) bir erkek arkadaşımın evine kahve içmeye gittim bir kaç sefer. Evi yakın öğle molamda gittim. Ve sanırım bana duygusallık besledi, kendisini bir dost olarak çok seviyordum. Her neyse bir kaç haftadır aramız bozuk baya. Yani benimle tekrar görüşmek falan istiyor. Sanırım beni uzaktan mı izledi ya da birinden mi duydu ama bir müşteriyle samimiyeti mi kıskandı (erkek) ve ortak arkadaşımıza “iş esnasında evime geldi apartmanda kamera var müşteriyim ben bölge müdürlüğüne kamera görüntüsünü atacağım” gibi sözler söylemiş mesajlar da fazla elimde yok gerçekten şaştım kaldım.
Bir daha çok iyi tanımadığınız insanların evine gitmeyin , kadın bile olsa gitmeyin. Allah korusun bu adam insana herşeyi yapar. Sinir oldum ya

O apartmanda oturan tek şahıs bu değil ya. Gittiğiniz yere bir tek onun için gittiğiniz gibi bir şeyi ispatlayamaz. A a ne saçmalıyor, seni dava edeceğim desenize. Hatta gidin savcılığa suç duyurusunda bulunun. Özel hayatımın gizliliğini ihlal ediyor, beni tehdit ediyor deyin.
Ayrıcada kafasına göre kamera görüntülerini kimse ona vermez. O da ayrı bir mesele.

Bence dimdirekt telefon et konu sahibesi, karşı tarafı şantajdan ve özel hayat ihlalinden mahkemeye vereceğini söyle ... nasıl bir memlekete oldu arkadai, iyi sandığın adam bile direkt şerefsizliğe başvuruyor :sinirli: böyle o...u çocuklarını kadınların ifşalayacağı bir site olmalı mutlaka, aldatanlar, şantajcılar, zina yapanlar ... her çeşit pislik var toplumda arkadaş dediğin güvendiğin insan anında rezillleşiveriyor.

Bence dimdirekt telefon et konu sahibesi, karşı tarafı şantajdan ve özel hayat ihlalinden mahkemeye vereceğini söyle ... nasıl bir memlekete oldu arkadai, iyi sandığın adam bile direkt şerefsizliğe başvuruyor :sinirli: böyle o...u çocuklarını kadınların ifşalayacağı bir site olmalı mutlaka, aldatanlar, şantajcılar, zina yapanlar ... her çeşit pislik var toplumda arkadaş dediğin güvendiğin insan anında rezillleşiveriyor.
Çok tehlikeli bu insanımsı yaratık.bir de iyi dedi konu sahibesi tepem attı.Allah korusunda bu adam her türlü iftirayı da atar kızın arkasından.çok net pislik birisi.şantajdan savcıya şikayet etmesi suç duyurusunda bulunması gerek.

Senin bir adamın evinde ne işin var yaaa?Pes doğrusu!

Kesinlikle korkuyorsaniz bile belli etmeyin g.t herif kuyruk acısı var diye sanki ne yapılmış kamera görüntüsü şu bu, verirse versin. Korkarsaniz çekinirseniz kötü birşey yapmış gibi olursunuz.
Öğle aranızda ne yaptığınız sizi ilgilendirir. Muhattap olmayın korkmayın havlayan köpek ısırmaz.
Alsın görüntüleri götürsün sizde bu adam manyak beni takip ediyor taciz ediyor deyin. Kimle görüşsem tehdit ediyor deyin o zaman ki yapar da bu adam.
Mesajları varsa saklayın bir hamlesi olursa polise gidip uzaklaştırma çıkarın kendilerini bir bok sanmasınlar

Back
X