İşten nasıl ayrılabilirim

umudumuzhepvar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2023
330
101
33
28
Arkadaşlar merhaba biraz garip olacak ama içinden çıkamadığım bi konu var ben yaklaşık bi haftadır falan bi işte çalışıyorum ve bazi nedenlerden dolayı bırakmak istiyorum yani bugün verdigim kararla devam etmiycem yarın bi mesaj atsam devam edemeyeceğimi bildirsem yeterli olurmu yoksa gitmeliyim gitmeyi hic bi sekilde istemiyorum mesaj yazarak bu durumu halledebilirmiyim yoksa yazılı istifa isterlermi yeni elemanim sonucta deneme sürecindeyim hala

Arkadaşlar merhaba biraz garip olacak ama içinden çıkamadığım bi konu var ben yaklaşık bi haftadır falan bi işte çalışıyorum ve bazi nedenlerden dolayı bırakmak istiyorum yani bugün verdigim kararla devam etmiycem çalıştığım yarın bi mesaj atsam devam edemeyeceğimi bildirsem yeterli olurmu yoksa gitmeliyim gitmeyi hic bi sekilde istemiyorum mesaj yazarak bu durumu halledebilirmiyim yoksa yazılı istifa isterlermi yeni elemanim sonucta deneme sürecindeyim hala
Sebebinizide açıklasaniz daha iyi fikir alırsınız da bence bir mesajla bırakmak hoş değil

Ama gitmek istemiyorum detaylı ve net bi sekilde aciklasam nasil karşılık alirim bilemiyorum sigortaya falan bildirilirmi olumsuz bi yansıma olurmu bana karsi
Sigorta hakinda bilgim yok ta yanlis anlamayın ama saygısızlık olur yani hiç elde tutulur bir yani kalmıyor mesaj ile iş birakmak

Sigorta hakinda bilgim yok ta yanlis anlamayın ama saygısızlık olur yani hiç elde tutulur bir yani kalmıyor mesaj ile iş birakmak
Bilemedim ama tekrar oraya gitmek istemiyorum gercekten mesaj atayim çözülsün istiyorum sonucta yillardir calistigim biyer degil 6 gün oldu ve gercekten devam edemiycem

Kişi kendine yakışanı yapar o halde.
En son çalışma gününüzde iş çıkışında konuşup sonuca bağlasaydınız.
Şimdi mi aklınıza geldi.

Deneme surecinde sebep olmaksizin fesih hakkinizi kullanabilirsiniz. Mesajla yapmanizi onermem çıkış kodunuzu kendileri sizi işten çıkartmış gibi verebilirler. Uygun şekilde istifa dilekçenizi yazın devam etmek istemediğinizi belirtin derim.
Peki ben evde dilekçemi yazsam baskasi götürse sorun olurmu bilmedigim için soruyorum tabi dogru olan benim müdürle bizzat konuşup aciklayip dilekce yazip öyle ayrilmam ama bu şuan için mümkün değil maalesef

Ya abartmayın arkadaşlar. İşverenler habersiz nesiz cart diye işten çıkarıp ortada bırakıyorlar insanları. Kız bu hale geldiyse vardır Bi sebebi. Altı üstü 6 gün olmuş. At mesaj kurtul boşver nasılsın düşünürler VS diye.
Hay agzin bal yesin yaa evet hakli sebeplerim varki böyle soruyorum yoksa bende farkindayim olması gereken bu degil ama napalim artık

Çalıştığım kolejde işten ayrılmak isteyen bir ÖĞRETMEN arkadaşımız işten ayrılma isteğini bildirmesi için annesini babasını göndermişti okula asla unutamıyorum 😂 Bence mesajla bırakmak doğru değil gidersiniz sebeplerinizi anlatırsınız eyvallah dersiniz ne olacak ki ayaklarınıza kapanacak halleri yok neden gitmek istemiyorsunuz ?

Çalıştığım kolejde işten ayrılmak isteyen bir ÖĞRETMEN arkadaşımız işten ayrılma isteğini bildirmesi için annesini babasını göndermişti okula asla unutamıyorum 😂 Bence mesajla bırakmak doğru değil gidersiniz sebeplerinizi anlatırsınız eyvallah dersiniz ne olacak ki ayaklarınıza kapanacak halleri yok neden gitmek istemiyorsunuz ?
Birden fazla sebebim var gitmemek icin biraz özel sebepler ama yerinde sebepler yani ya dogru olmadığını biliyorum farkındayım ama elimde değil gitmek istemiyorum tekrar oraya ne olur en fazla bana yada sigortama olumsuz bi yansıma olurmu

Arkadaşlar merhaba biraz garip olacak ama içinden çıkamadığım bi konu var ben yaklaşık bi haftadır falan bi işte çalışıyorum ve bazi nedenlerden dolayı bırakmak istiyorum yani bugün verdigim kararla devam etmiycem yarın bi mesaj atsam devam edemeyeceğimi bildirsem yeterli olurmu yoksa gitmeliyim gitmeyi hic bi sekilde istemiyorum mesaj yazarak bu durumu halledebilirmiyim yoksa yazılı istifa isterlermi yeni elemanim sonucta deneme sürecindeyim hala
1 haftada ne yaşanmış olabilir de insanların yüzüne ben işi bırakmak istiyorum diyemiyorsunuz? Hiç hoş değil mesajla iş bırakmak çok farklı bir durum yoksa. Yanlarına gidin, o şekilde halledin. Taciz vs gibi bir sebep yoksa çok çocukça geldi bana

Birden fazla sebebim var gitmemek icin biraz özel sebepler ama yerinde sebepler yani ya dogru olmadığını biliyorum farkındayım ama elimde değil gitmek istemiyorum tekrar oraya ne olur en fazla bana yada sigortama olumsuz bi yansıma olurmu
Tutanak tutup çıkış kodunu olumsuz bir şekilde verebilir ama deneme sürecinde olduğun sözleşmede yazıyor mu ?
Elbette sebeplerinizi sormuyorum size özel ama gitseniz ne olacak yani başınıza bir şey mi gelebilir kötü insanlar mı ?

Hayır tabii ki gitmezsen çıkışı sgkya devamsızlıktan verirler uğraşır durursun

1 haftada ne yaşanmış olabilir de insanların yüzüne ben işi bırakmak istiyorum diyemiyorsunuz? Hiç hoş değil mesajla iş bırakmak çok farklı bir durum yoksa. Yanlarına gidin, o şekilde halledin. Taciz vs gibi bir sebep yoksa çok çocukça geldi bana
Ya neden ön yargilisinz bu kadar insanların neler yaşadığını bilemezsinz ki ben size burda soru soruyorum icinden cikamadm ve çözüm arıyorum bende biliyorum evet dogru degil ama böyle olması gerekiyo malesef

Tutanak tutup çıkış kodunu olumsuz bir şekilde verebilir ama deneme sürecinde olduğun sözleşmede yazıyor mu ?
Elbette sebeplerinizi sormuyorum size özel ama gitseniz ne olacak yani başınıza bir şey mi gelebilir kötü insanlar mı ?
Basima bisey gelmez ama gitmek istemedigim durumlar var diyelim ise girerken cok evrak'a imza attim okumadim hepsini bilmiyorum ne olur ya off :(

Back
X