- 6 Ocak 2024
- 3.036
- 4.040
- 53
- Konu Sahibi umudumuzhepvar
Siz sanki yarın başka bir yere iş başı yapacak gibisiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki ben evde dilekçemi yazsam baskasi götürse sorun olurmu bilmedigim için soruyorum tabi dogru olan benim müdürle bizzat konuşup aciklayip dilekce yazip öyle ayrilmam ama bu şuan için mümkün değil maalesef
Doğru çıkış kodunu da farklı bir sebepten göstersinler bu daha güzel olur.Ya abartmayın arkadaşlar. İşverenler habersiz nesiz cart diye işten çıkarıp ortada bırakıyorlar insanları. Kız bu hale geldiyse vardır Bi sebebi. Altı üstü 6 gün olmuş. At mesaj kurtul boşver nasılsın düşünürler VS diye.
Yok ya bi süre düşünmüyorumSiz sanki yarın başka bir yere iş başı yapacak gibisiniz
Ben isyerine bi yanlış yapmadım saygısızlığım ters bi davranışım olmadı evet uzun sure çalışmak icin çıktım ama baktim olmuyo yolunda gitmeyen seyler var ve ayrılmak istedim ayrıca deneme süreci icindeyimDoğru çıkış kodunu da farklı bir sebepten göstersinler bu daha güzel olur.
Ne güzel yönlendirme yapmışsınız.
Ben yarin mesaj atayım net bi şekilde arayip gelin görüşelim yada istifanizi bırakın derlerse bi çaresine bakicam artikEtik değil ve profesyonellikten çok uzak, ya bir sonraki iş yerinizde arayıp referans almak isterlerse ne yapacaksınız? Gidip istifanızı verin.
Yani prosedüre uygun davranın, bir haftalık ücretinizi de alın.Ben yarin mesaj atayım net bi şekilde arayip gelin görüşelim yada istifanizi bırakın derlerse bi çaresine bakicam artik
Tekrar karsilacagim kisiler degil çalıştıgim yerde fabrika tarzi biyer degil mesajla bildirsem sorun yaşamam dimiMesajlada halledebilirsin deneme süresi bu sonuçta. Açıklayıcı bi mesaj yeterli. Ama iş hayatında kiminle nerede karşılacağın belli olmaz gidip kısa bi istifa her şeyi daha rahat çözer. Not ikcıyım
Ucretimi vermezler mi zatenYani prosedüre uygun davranın, bir haftalık ücretinizi de alın.
Kurumsal bir yer değilse sorun çıkarabilirler, inşallah güzellikle halledersiniz.Ucretimi vermezler mi zaten
Ay inşallah hallederim ya bugun konuşmayı düşündüm ama yoğun ana denk geldi kaldi öyleKurumsal bir yer değilse sorun çıkarabilirler, inşallah güzellikle halledersiniz.
Yaşayabilirsin diyoruz inanmıyorsun.Tekrar karsilacagim kisiler degil çalıştıgim yerde fabrika tarzi biyer degil mesajla bildirsem sorun yaşamam dimi
Yoo hayır yaşanmaz bi çok işyeri buna alışkın zatenTekrar karsilacagim kisiler degil çalıştıgim yerde fabrika tarzi biyer degil mesajla bildirsem sorun yaşamam dimi
Umarım öyledir yaYoo hayır yaşanmaz bi çok işyeri buna alışkın zaten
E-devletten çıkış kodunu kontrol edersin 02 kodunu vermeleri gerekiyorUmarım öyledir yasorunsuz hallederim
Sigorta girişi bile gözükmüyor henüz tam olarak nasıl bakılıyor onaE-devletten çıkış kodunu kontrol edersin 02 kodunu vermeleri gerekiyor
E devlette arama kısmına 4a işe giriş bildirgesi yazman lazım. Bu zamana kadar yapılan tüm bildirgeler çıkar. Gözükmüyorsa yapmamış olabilirler. Yasal değil ama deneme süresi bitince yapma ihtimali oluyormuş bazı yerlerin. Yarın gidip onu sormak ve istifa vermek daha mantıklıSigorta girişi bile gözükmüyor henüz tam olarak nasıl bakılıyor ona
Bildigime göre bi kac gün gec yapilabiliyomus ama giris olarak girdiğim tarihten baslatiyolarmisE devlette arama kısmına 4a işe giriş bildirgesi yazman lazım. Bu zamana kadar yapılan tüm bildirgeler çıkar. Gözükmüyorsa yapmamış olabilirler. Yasal değil ama deneme süresi bitince yapma ihtimali oluyormuş bazı yerlerin. Yarın gidip onu sormak ve istifa vermek daha mantıklı
Baktim simdi baslatmislar dün yoktu aca sisteme yenimi düştü kiBildigime göre bi kac gün gec yapilabiliyomus ama giris olarak girdiğim tarihten baslatiyolarmis