- Konu Sahibi umudumuzhepvar
Son gün konuşup ayrilsaydin keşke neden gitmek istemiyorsun altı gün karar vermek için kısa bir süre sanki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet uzun çalışmak istiyodum aslında ama beklediğim gibi olmadi yolunda gitmeyen seyler var saglikla ilgili vs. Söyleyemedim iste müdür zaten cok yogunduSon gün konuşup ayrilsaydin keşke neden gitmek istemiyorsun altı gün karar vermek için kısa bir süre sanki
Bu sizin isvereninize bagli diyebilirim eger iyi niyetli insanlarsa deneme suresi icinde isci tarafindan fesih olarak cikisinizi verirler. Icerdeki ucretinizi de gunu gelince alirsiniz calistiginiz gun kadar sigorta priminiz de odenir. Ancak kurumsal bir yer degilse hem ucretinizin ustune yatabilirler hem de cikisinizi sacma sapan bir kod ile bildirebilirler. Daha sonraki isvereniniz sgk dokumunuzden cikis kodunuzu gorebilir, yani basiniza is alabilirsiniz. O yuzden gidip dilekce vermenizi ve cikis evraklarinizi okuyarak kontrol ederek imzalamanizi tavsiye ederimPeki ben evde dilekçemi yazsam baskasi götürse sorun olurmu bilmedigim için soruyorum tabi dogru olan benim müdürle bizzat konuşup aciklayip dilekce yazip öyle ayrilmam ama bu şuan için mümkün değil maalesef
Tekrar oraya gitmeyi istemiyorum ya mecbur kalirsam belki ama neden kabul edilmesinki mesajla net bi sekilde izah edicem benSabah iki dakika git işten ayrılmak istediğini söyle bu kadar basit. İşten ayrıldığını önceden bildirirsin ki yerine eleman getirsinler. O gün yüzüstü bırakmış olacaksın. Dedikleri gibi işten ayrılma sebebini başka yazarlar sonra uğraşır durursun
Peki tam olarak ne gibi sorun olabilirBu sizin isvereninize bagli diyebilirim eger iyi niyetli insanlarsa deneme suresi icinde isci tarafindan fesih olarak cikisinizi verirler. Icerdeki ucretinizi de gunu gelince alirsiniz calistiginiz gun kadar sigorta priminiz de odenir. Ancak kurumsal bir yer degilse hem ucretinizin ustune yatabilirler hem de cikisinizi sacma sapan bir kod ile bildirebilirler. Daha sonraki isvereniniz sgk dokumunuzden cikis kodunuzu gorebilir, yani basiniza is alabilirsiniz. O yuzden gidip dilekce vermenizi ve cikis evraklarinizi okuyarak kontrol ederek imzalamanizi tavsiye ederim
Rahat değilsen yanında birisiyle git ama mutlaka git. Öyle anlayışla karşılayan iş yeri çok nadirdirTekrar oraya gitmeyi istemiyorum ya mecbur kalirsam belki ama neden kabul edilmesinki mesajla net bi sekilde izah edicem ben
Neyse bakalım yarın ola hayr olaRahat değilsen yanında birisiyle git ama mutlaka git. Öyle anlayışla karşılayan iş yeri çok nadirdir
Resmi bir deneme sürecindeyseniz illa imza için çağırırlar. Ama resmi değil ise mesaj değil de arayıp diyebilirsiniz gelmeme gerek var mı diye de sorarsınızYok ya bi süre düşünmüyorum
Orada bir vardiyanin olduğunun siz işe gelmezseniz baska bir insanin calisma suresini etkileyebileceginizi biliyor musunuz? Siz işi sevmemişsiniz okey ama bunu kimseyo mağdur etmeden profesyonelce yapin. Iş etigi diye bir sey var.Ya neden ön yargilisinz bu kadar insanların neler yaşadığını bilemezsinz ki ben size burda soru soruyorum icinden cikamadm ve çözüm arıyorum bende biliyorum evet dogru degil ama böyle olması gerekiyo malesef
Sizi kendileri isten cikartmis gibi gosterirlerse baska bir sirket iyi performans gosteremediginizi ya da baska olumsuz durumlar sergilemis oldugunuzu dusunebilir.. size sorabilirler neden isten cikartildiniz diyePeki tam olarak ne gibi sorun olabilir
Isin teknik kismini yazan bir suru kisi var zaten. Ben 'ayip olur, aman profesyonel degil' vs diyenler icin yazdim. Hala da arkasindayim lafimin.Doğru çıkış kodunu da farklı bir sebepten göstersinler bu daha güzel olur.
Ne güzel yönlendirme yapmışsınız.
Başlangıç tarihiniz yazıyor bildirgedeBaktim simdi baslatmislar dün yoktu aca sisteme yenimi düştü ki
Evet basladigim gün yaziyor bi iki gun önce yoktuBaşlangıç tarihiniz yazıyor bildirgede
Mesajla işten cikmayi bende doğru bulmuyorum tabiki olmasi gereken bu değil ama neyse sabah mesaj attim geri dönüş yaptılar az önce mecbur gidicem istifa içinAdli bir durum mu oldu, biri size bir şey mi yaptı? Eğer öyle bir durum varsa gitmeyin ama şikayetçi olun elinizde evrak bulunsun. Böyle bir şey değilse ve şartları beğenmedim, yoruldum, ortam kötüydü, söylenenden farklı iş yaptırdılar ... ise gidin ve imzalanması gereken evrakları kontrol edin. Güven vermeyen çalışan olarak mimlenmek size fayda getirmez. Mesajla gelmiyorum artık diyen birini kim niye işe alsın?
Tekrar oraya gitmeyi istemiyorum ya mecbur kalirsam belki ama neden kabul edilmesinki mesajla net bi sekilde izah edicem ben
Haklisinz ne diyim bende merak ederdim ama düşünüldüğü gibi taciz vs. Değil tamamen başka sebepler neyse giduyorum zaten mecbur artık umarim kolaylikla halleder cikarimSürekli böyle yazdığınız için ben ne olduğunu çok merak ettim açıkçası