işten soğutan patronum

bayan-suslu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2018
421
497
18
Merhaba arkadaşlar

patronumdan artık çok bunaldım. çok dengesiz. ödeme yapcaktık bugün kendi dedi çarşamba gelsinler diye. dedim ödeme günü cuma diye çıkıştı. siz dediniz çarşamba diye dedim. ben sana çarşamba da desem cuma gelcekler dedi. bu ilk değil sayısız dengesizlikleri var.
daha deminde odasına gittim. çıkarken kapıyı çektim. hatta kapansın diye uzun süre tuttum (kapısında sorun var). tekrar açılmış. bunun için telefon ediyor bana. sol yanım niye kapıyı çekmeden çıkıyosun her seferinde dedi. kapattım x bey dedim. kapınızda sorun var diyemedim teli kapattı. Odasına gidersem çekicem kapıyı açılcak yine sonra söylicem. sinir oldum. yani bi insan bu yüzden aranıp azarlanır mı ya. kapın sorunlu benle ne ilgisi var. haksız yere azar yiyorum. ya bi insan bu yüzden azarlanır mı nasıl bi ego var ya bu insanlarda anlamıyorum ben. personelini azarlamak zevk mi veriyor bu insanlara. parası var diye her haltı yapcaklarını mı sanıyorlar. parasını veriyorum istediğimi yaparım mantığı nedir? çok bunaldım gerçekten :(

Maalesef böyleleriyle dolu her yer. Parayla adam olduk sanıyorlar. Bence gizliden iş bakin. Bulunca da kapıyı çarpıp çıkın. Açık kalır gene o kapı insaAllah
çıkıcam zaten işten sezonun kapanmasını bekliyorum. küçük yer iş bulamam diye endişemde var bakalım hayırlısı
gittiğimde kapı zaten açıktı bu arada benden önce de biri girip çıkmış belli. bana patladı olay. kapıda sorun var belli gözün mü kör . çok zoruma gitti ya. bunun için insanı kırmaya ne gerek var. güzellikle bi dahaki gelişimde kapı sen çıkarken kapanmıyo da sorun var mu kapıda dikkat edersen sevinirim demek çok mu zor. telefonla arayıp azarlamak bi de ben cevap vermeden teli yüzüme kapamak terbiyesizlik resmen.patron olmuş ama adam olamamış.!!!

ben sana çarşamba da desem cuma gelcekler dedi.

ahahahah :D ay kalabalık bi yer olsak bizim patronla mı çalışıyosun dicem. o derece benzer geldi konu. kapınız bozuk de.
bak ben ilk işe girdiğimde hata yapınca ağlıyordum. şimdi bazen hatayı öyle güzel kabullenmiyorumki patron bile geri adım atıyor. yüzsüz ol ya biraz.

ahahahah :KK70: ay kalabalık bi yer olsak bizim patronla mı çalışıyosun dicem. o derece benzer geldi konu. kapınız bozuk de.
bak ben ilk işe girdiğimde hata yapınca ağlıyordum. şimdi bazen hatayı öyle güzel kabullenmiyorumki patron bile geri adım atıyor. yüzsüz ol ya biraz.
odasına gitcem dicem zaten. telefonda yüzüme kapatınca diyemedim.dicektim yüzüme kapattı. bi de bu sefer kapı kapanırmış. :D

odasına gitcem dicem zaten. telefonda yüzüme kapatınca diyemedim.dicektim yüzüme kapattı. bi de bu sefer kapı kapanırmış. :KK70:

ahahah :D takmayın ya böyle şeyleri. bizim patron da böyle cidden. saçma sapan şeylere takip zorluyor bizi. artık gülüp geçiyoruz yani.

Patron babasının hayrına para vermiyor. Emeğinizin karşılığını alıyorsunuz. Çalışan sınıf olmasa patronlar açlıktan ölür. Yani sen ona değil o sana muhtaç. O yüzden seni azarladığında sen de ona bağır bak o zaman nasıl susuyor. Patronlar böyledir. Güçlü olduğunu bu şekilde hissetmek isterler. Ama en ufak bir dikleşme de hemen sinerler.

Ya da en kötü ne olur işten çıkarır. Alırsınız tazminatınızı çıkarsınız. Hergün azar işitmekten iyidir.

ahahah :KK70: takmayın ya böyle şeyleri. bizim patron da böyle cidden. saçma sapan şeylere takip zorluyor bizi. artık gülüp geçiyoruz yani.
İş ilgili konularda alıştım kendisine umursamıyorum artık. ama bu işle ilgili değil ego tatmini.kapı yani kapı. dediğim gibi başka konularda var. sezon bitsin zaten gönderirler. ben de kendim çıkarım. her yer öyle illa sinir bozucu birileri olcak iş hayatı :)

İş ilgili konularda alıştım kendisine umursamıyorum artık. ama bu işle ilgili değil ego tatmini.kapı yani kapı. dediğim gibi başka konularda var. sezon bitsin zaten gönderirler. ben de kendim çıkarım. her yer öyle illa sinir bozucu birileri olcak iş hayatı :)
valla ben neden evlilik yıl dönümünü hatırlatmadım diye laf işittiğimi bilirim :D

Patron babasının hayrına para vermiyor. Emeğinizin karşılığını alıyorsunuz. Çalışan sınıf olmasa patronlar açlıktan ölür. Yani sen ona değil o sana muhtaç. O yüzden seni azarladığında sen de ona bağır bak o zaman nasıl susuyor. Patronlar böyledir. Güçlü olduğunu bu şekilde hissetmek isterler. Ama en ufak bir dikleşme de hemen sinerler.

Ya da en kötü ne olur işten çıkarır. Alırsınız tazminatınızı çıkarsınız. Hergün azar işitmekten iyidir.
bu patronun hayatında tazminat verdiğini ve verebileceğini sanmıyorum.
sezonluk iş kışın kapanıyor . yazın açılıyor. şefler ve müdürler var bi hala çalışıyorlar ama şeflerden bi kısmı da uzun çalıştığı halde sezon bitince çıkışı veriliyor yazın girince tekrar giriş yapıyorlar tazminat hakkı da kayboluyor diye biliyorum.(yanlışsam düzeltin) adam uyanık. 1 hafta çalışan adama para vermediği oluyor. deneme süresi diyor. ben para vermem diyor. sigortasız çalıştırıyor geç yaptırıyor. neler neler şikayet etsem kapanır mı ceza mı yer bilmiyorum.yani pislik bi yer çalışma ahlakı yok. hak yeme çok. bu ortamda çok durmak istemiyorm. açıkçası patron 2. planda kalıyo bunların yanında

Malesef rahatsız edici dengesizlikler. sen kendini yıpratmamak adına takılmamalısın bence

Back
X