Merhaba arkadaşlar
patronumdan artık çok bunaldım. çok dengesiz. ödeme yapcaktık bugün kendi dedi çarşamba gelsinler diye. dedim ödeme günü cuma diye çıkıştı. siz dediniz çarşamba diye dedim. ben sana çarşamba da desem cuma gelcekler dedi. bu ilk değil sayısız dengesizlikleri var.
daha deminde odasına gittim. çıkarken kapıyı çektim. hatta kapansın diye uzun süre tuttum (kapısında sorun var). tekrar açılmış. bunun için telefon ediyor bana. sol yanım niye kapıyı çekmeden çıkıyosun her seferinde dedi. kapattım x bey dedim. kapınızda sorun var diyemedim teli kapattı. Odasına gidersem çekicem kapıyı açılcak yine sonra söylicem. sinir oldum. yani bi insan bu yüzden aranıp azarlanır mı ya. kapın sorunlu benle ne ilgisi var. haksız yere azar yiyorum. ya bi insan bu yüzden azarlanır mı nasıl bi ego var ya bu insanlarda anlamıyorum ben. personelini azarlamak zevk mi veriyor bu insanlara. parası var diye her haltı yapcaklarını mı sanıyorlar. parasını veriyorum istediğimi yaparım mantığı nedir? çok bunaldım gerçekten