İstenilen her eşyam ya verilmiyor, ya da kırılıp öyle geri veriliyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi MeDuSa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
M

MeDuSa

Ziyaretçi
Kızlar artık iyice bu durumdan sıkılmaya başladım.mafoldumben
Biri bişey istiyor bende hayır diyemiyorum veriyorum.Ama geri getirdiklerinde bakıyorum, verdiğim halinden eser yok!!!!
Bıktım artık aynı olayın tekrarlanmasından tamam birine verdim diyelim olabilir başına bi iş gelir kırılır dökülür ama bi kere olsun doğru düzgün geri gelmedi bana yaaaa.:gitme:
Bir arkadaşa kitap verdim sayfaları paramparça geri geldi, birine wolkmen vermiştim bozuk geri verildi. Verdiğim çoğu şeyde geri getirilmedi bile. Bu yaz tatilinde tanıdığımız biri rujumu istedi yeni almıştım rengini çok beğeniyordum.Düğüne gideceğim bunu sürebilir miyim dedi.Tamam dedim. Yanımda götüreyim belki rujumu yenilemem gerekir ben sana geri getiririm dedi. 3 ay oldu ben artık geri getirmez derken, bugün geri getirmiş ruju yanında bi açtım kapağına yapışmış içindeki tüm ruj.Aaa ben baktım gelirken öyle değildi dedi resmen ruj açıkken kapak kapatılmış.Hiç kullanamamıştım çok üzüldüm ama belli etmedim önemli değil nolcak bi ruj sonuçta dedim.Ama çok beğenmiştim rengini ve bir daha bulabilir miyim bilmiyorum.Ben aslında kozmetik ürünlerimi vermiyorum ama insanlar isteyince olmaz diyemiyorum işte. Hem bi kere bile süremedim yaa neden verdiğim hiçbişey sağlam geri gelmiyor.Öncedende bir sürü eşyam var götürdüler ya geri getirilmedi yada kullanılmaz halde geri geldi bıktım artık.
Versem bi türlü vermesem bi türlü napcam bilmiyorummmmm senağlama

bunlardan bir ders almış olman lazım

vermiyceksin arkadaşım

nekadar ayıp bişi dimi

kırıyorsan bozuyorsan git yenisini al

insanlarda hiç utanmada kalmamış

benim malım kıymetlidir mesala

ne isterim nede veririm

Keşke hayır diyebilsem artık mafoldumben

varmiceksin verince üzülcegine verme kötü ol daha ii hem bi sürü para veriosun o esyalarına yazık deil mi canım o paraları kazanmak için ne emekler verioruz

canım benim ne üzüyorsun kendini bırak onlar üzülsün...vermicem de geç...benim de malım çok kıymetlidir...eve misafir geldiğinde kapımı kilitletirim o derece yani...ben başkasının eşyasını isteyemem millet nasıl istiyor anlamıyorum doğrusu...

abooo sen aynı bendensin bende biri geldiğinde ortalığı boşaltıyordumm artık herşey yerli yerinde..özellikle kıyafetlerim ve süs objelerim (neden istenirki anlamam) verirdim isteyememde vermezlerde unutmuş gibi yaparım ama bir kıyafetin peşindemiyiim enayi gibi hissettiğim için kendimi sinir oluyorum ben kimsenin bişeyini..
artık birşey isteyene sırasıyla
yalanlar
aa bir arkadaş istedi verdim oda Allah bilir ne zaman getirir bende isteyemem (üstüne alınsın)
ay canım onuda ihityacı olan birine vermiştim isteseydin sana verirdim tühhh görüyormusun
eşimin hediyesi
aaa evet çokk güzel annemin hatırası
kardeşim en yok zamanında son kalan parasıyla almıştı kusura bakma canım ama gelecek geldiğinde görmezse kırılır.
aa öylemii bir davette giyinecem ben onu bütün takılarımı o kıfayefete göre ayarlamıştım..üzgünüm
(en sonunda bazılarına da )
kusura bakma canım sana kocamın şu, benim çok beğenerek aldığım şuyumu, birde gece elbisemi vermiştim.. onları getirdiğinde bunuda alabilirsin.
(satıp paraya çevirip borcunu ödemek için altınlarımı isteyen olduğunda)
ahhh canımmm :))) sen onları altınmı sandın onların hepsi gümüş çok iyi taklit değilmi (hepsi ya altın ya pırlantadır ama bütün altınlarım saf beyazdır)
veee artık kimse bişeyimi istemiyor...

ha birde bişey istemeye yeltendiklerini gördüğünde bir süs eşyası falan gibi yada ne olursa işte...
hani böyle o isteyecekleri şeyi istemeden önce sulanıyorlar ya hah işte o zaman ben şunu yapıyorum
:))) gülerek ..çokkk güzell dimiiii bende çokk beğenerek aldımm zatenn ..400 milyon diyorum direk kaçıyorlar...aldıklarımda pahalı şeyler inanıyorlar, başına bişey geldiğinde ödeyemecekleri için uzaklaşıyorlar..
tavırda şu
bi tuhaf yüz hareketiyle hımmm öylemi yaa öyle diyorum:))))))))))))))) ay çok hoş kurtuldummm beni yolanlardan

başkasına hayır demek niye bu kadar zor ki bak olan sana oluyo sen kırılcağına onlara anlıycakları cinsten bi söz söyle daha öyle bişey yapma cesaretini gösteremezler canım sana yazık böyle

bende yaşıyorum zaman zaman bunu,genelliklede verdiğim kitap ya verilmiyor yada eskisi gibi geri dönmüyor...kendime ait en değerli eşyam ise benim için kitap....
hele ruj nasıl ödünç istenir onu hiç anlayamıyorum,asla başkasının ağzına sürülmüş ruju kullanmam,bir nevi öpüşmüş gibi olursunuz...bööööğğğ
ben ödünç eşya alımına hoş bakmıyorum,yoksa kullanma kardeşim...yine bir defasında pantolon ceket kıyafetimi bir düğünde giymek üzere bir tanıdığımız istemişti,düğünden sonra geri getirdi ben olduğu gibi hediye ettim...giyemem başkasının kokusu sinmişse....

Ya bide ruju sürdü sonra götirim ben bunu dedi hadi bakalım yalan uydur
Piyano maşallah bahanelerine çok güldüm ya süpersin :roflol:
bende artık karşımdaki kırılsada vermek istemiyorum.Bide ruj yani yaa nasıl istiyorlar anlamıyorum.En iyisi hiçbişeyini vermemek o zaman en kıymetli oluyosun yani.

Cimri değilimdir yalnız benimde şöyle bir yönüm var çok sevdiğim insana bile asla kendi eşyamı geçici olarak vermeyi sevmem.Ya al senin olsun derim ya da hiç vermem.O kadar para veriyorum özenerek alıyorum evimde kullandığım her şeyi geri dönüşü olmuyor,Çok beğenirse eğer söylüyorum nerden aldığımı,canımın böyle sacma şeyler için sıkılmasına izin vermiyorum.içim rahat kafamda :))

Başkalarının eşyalarını kullanan insanlara hep garipsiyerek bakarım..
Hiç bir eşyamı ailem hariç kimse ile paylaşmam
Başkasının eşyasınıda istemem..
Bence bir an önce hayır demeyi öğrenin..

sende daha vermeyeceksin :mymeka:
veremem :1closedeyes: diyeceksin
ne yüzsüzler var ya :mymeka: Çok üzgünüm çoook

sende yenisini iste..madem rujun heba olmuş,ben sana verdiğimde böyle değildi artık yenisini alırsın de..gidin alın..hatta aradada hatırlat.belkide o zaman istemez

Çok haklısın güzel pisim. Yıllardır gidip te geri gelmeyen kitaplarıma yanarım.
Gerçi kendime mi - geri vermeyenlere mi kızmalıyım bilmiyorum - iki satır bişi okurlar
düşüncesiyle pek çoğunu ısrarla kendim vermiştim. Her biri okunmadan bir kenara
fırlatılmış olmalılar. Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook
Okumayı seven kişiler - kitabın değerini bildikleri için - hasarsız iade ederler - hem de
yeni bir kitap daha alabilme umuduyla çok hassastırlar.
a.s.

öff bana da oluyor bu. (kimseden eşyasını istemedim hiç bi zaman) son zamanlarda hep olmaz özel eşyalarımı veremem diyorum. ben üzüleceğime onlar kırılsın ne yapayım! fotoğraf makinemi istemişti bi arkadaşım 300 milyonluk eşya yani, verdim ama içim içimi yedi bişey olacak diye. kırılsa, kaybolsa sanki yenisini mi alacaktı yani? eminim yapmaz, kusura bakma der geçerdi.

yaz başında da arkadaşımın biri 30 lira verip aldığım bir sözlüğün bilgisayar için Cd sini istedi. dedim nolucak yüklesin getirsin ama nerdeeeeeeee....... bende yok sözlük onda var :/

HEP ELİMLE VERİP, GERİ ALMAK İÇİN PEŞİNDEN KOŞUYORUM!!

sene 1999 dan beri alamadığım yepyeni pantolon ,bluz ve takılarım
5 aydır gelmeyen ,çantasıyla beraber ödünç alınan makyaj malzemelerim
bi kek yapıp getiriyorum diye alınan mikserim ve ardından taşınan komşum,
tatilde giyilecek bişeylerin varmı diye soran arkadaşa verilen dünya yazlık eşya ve geri geldiğinde ağı yırtık ,içi kum dolu giysilerim ,

ve daha buna benzer bir çok olay ..bende malesef hayır diyemeyenlerdenim ve her zaman hayar kırıklığı yaşayanlardan ..

bende hiç sevmem eşyalarımı paylaşmayı,bunu isteyebilecek potansiyel insanların yanında lafarasında söylerim ki anlayıp benden istemesinler eşyalarımı.ışe yarıyor. Sende öyle yap bence. Laf aralarında söyle dur bunu arkadaşlarının yanında.

canım verip pişman olacağına verme neden veriyorsun eğer gerçekten hiç hayır diyemiyorsan bu bir problem ve psikolog yardımı bile gerektirebiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…