• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstenmemek? Siz olsanız?

Yenibirhayataaa

Büyümek, tam anlamıyla bu.
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2016
1.132
563
123
Hanımlar merhaba, öncelikle başımız sağolsun. Ülke olarak çok büyük bir acı yaşadık dün .

Bir arkadaşımın problemi için size danışmak istedik. Fikir verirseniz çok mutlu olacak. Arkadaşım için Cansu diyeceğim .

Cansu 4 ay önce nisanlandi . Nişanlısıyla ayrı memleket ve kültürlerin insanları . Okulda tanıştılar . Nişanlısının ailesi nisan için geldiğinde çok soğuk davranmışlar Cansuya . Öyle ki ablası sadece birkaç kelime edip tanışmış, erkek kardeşi hiç konuşmamış kızla. Düşünün tanışmamış bile. Yani zoraki gelmişler gibi bir görüntü vermişler .

Bu tavirlar üzerine Cansu nisanlisina ailesinden gördüklerini anlatmış . Nişanlısı da saf gibi gidip kızın anlattıklarını ailesine söyleyip bağırıp çağırmış aile iyice kıza düşman olmuş cocugumuzu doldurdu diye.

Nisandan sonra Cansu nişanlısının memleketine ziyarete gitmiş . Ailesi kızın gelmesini istememiş . Nişanlısını bunu çok sonra söylemiş kıza. Orada da erkek kardeşi bir hoşgeldin bile etmemiş, ablası yüzüne bir iki gülmüş ama arkasından dedikodusunu yapmış Cansu da tesadüfen görmüş ablasının yazdığı mesajları . Dahası Cansu ile nişanlısının whatsapp konuşmalarını kardeşleri gizli gizli babalarına atmış . Konuşmalarda babasının yaptığı bir yanlış hakkinda konusuyorlarmis . Yani amaç fitne çıkarmak. Cansu olayların şokuyla nisanlisina catmis. Çünkü çocuk tam anlamıyla kızı savunmuyor. Ezdiriyor .

Cansu memleketine döneceği gün ugurlamamislar bile. Sadece nişanlısı ve kv si ugurlamis . Bayramda kp i aramış kutlamak için telini acmamis . Gorumcesi kızın hakkında şeytan demiş bunu da duyuyor. Kızın tek yaptığı da onların bu saçma sapan hareketlerini nisanlisina anlatmak . Tabi bu hareketleri görünce o da tavır almış hepsine.

Şimdi hala beraberler ama araya çok soğukluk girmiş bir de nişanlısı durup durup bazı konularda Cansuyu sucluyormus . Işin ilginç tarafı olaylar olurken kıza hak veriyordu. Şimdi zaman geçtikçe aynı olaylar için kızı sucluyormus .Sen bana cattin o olaylari ben yasatmadim sana diyormus. Halbuki ailesine sevdigini gosteremeyen sahip cikamayan nisanlisi, ben oyle goruyorum. Düşündükçe gerçekleri görüyorum falan diyormuş . Cansu ayrılmaktan başka çare göremiyorum diyor, bir yandan da seviyor pişman olmaktan korkuyor .

Siz olsanız ne yapardınız ? Ne diyeyim ben bu kıza?

Bir de nişanlısı dir dir yapıp eziyet ediyorsun bana diye Cansu yu suçlamaya başlamış, kıza o kadar eziyet etmiş ailesi onu söyleyince dir dir yapmış oluyor kız.

Siz olsanız ne yaparsınız diye sormussun cevaplayayım tekmeyi basardım kimsenin ağız kokusunu çekmezdim bana zerre kadar değer vermeyecekler üstüne üstlük nişamlimda bunun suçlusu olarak beni görecek yanım da yöremde olamazdı bir daha tabi bunu ben yapardım arkadaşın ne yapar bilemem :işsiz:bu arada aşkı baskın gelirde bu yapılanlara göz yumarsa gördükleri göreceklerinin garatisi niteliğindedir baştan uyarayım dedim :işsiz:

Araya 3'uncu şahıslar giripte ortaligi karistiriyorsa yetmiyor gibi idare edip gormezden gelmiyorlarsa buyukler gencler mutlu olsun diyerekten bunu yapamiyorlarsa eger bu iliski yurumez sonradan pisman olacagina keske demek istemiyorsa ayrilsin. ;)

Başlarda nişanlısı ailesini karşısına alabilir tipinde biri gördüm ama hiç öyle değilmiş.
Bile bile lades mi diyecek, ayrılsın tabi.
Diyormuş ki ben senin için onları karşıma aldım ama sen bana eziyet ettin. Eziyet dediği de kızın olayları anlatması . Karşısına almış olsa ailesi bu kadar kötülük yapabilir miydi kıza . Öyle ezik sunepe bir adam değil çünkü

Araya 3'uncu şahıslar giripte ortaligi karistiriyorsa yetmiyor gibi idare edip gormezden gelmiyorlarsa buyukler gencler mutlu olsun diyerekten bunu yapamiyorlarsa eger bu iliski yurumez sonradan pisman olacagina keske demek istemiyorsa ayrilsin. :KK66:
Aile sorunlu. Saçma sapan ilişkileri var. Çocuklar mutlu olsun da mantığı yok. Bencil bir zihniyetleri var.

Bak boşanıp rezil ılmak istemiyorsan ilk evliliğinin seçimine çok dikkat et.Bariz bu ailede mutsuz olup boşanmaya dahi gidebileceksin.Aman deyim yaşın genç .Elini sallasan ellisi.Etrafta genç erkek bol.Gencecik kızlar kendilerini mahkum görüyor biz napalım.Biz boşanmışların işi battıbalık yan gider hadi.

o çocuktan nişanlı olmaz, cansu'ya aynen böyle söyle. yok seviyorum derse, evlenince ailesine onu ezdireceğini de söyle.
Bende öyle düşünüyorum . Ayni olaylar icin önce kıza hak verip sonra sen dir dir ettin diye suçlamak ne demek. Ailen eziyet etmis kiza susacak miydi birde

Bak boşanıp rezil ılmak istemiyorsan ilk evliliğinin seçimine çok dikkat et.Bariz bu ailede mutsuz olup boşanmaya dahi gidebileceksin.Aman deyim yaşın genç .Elini sallasan ellisi.Etrafta genç erkek bol.Gencecik kızlar kendilerini mahkum görüyor biz napalım.Biz boşanmışların işi battıbalık yan gider hadi.
Bosanmislar için de battı balık yan gider olayı yok bence. Hayatta herşey insanlar için

Soylediklerinizden sonra arkadaşım nisanlisina mesaj atti.
Beni seviyor musun X? diye sormus çocuk da sessiz kalmış kız usteleyince sana karşı vicdani sorumluluk duyuyorum Cansu demiş . Gerizekali ya bunların hepsi mi aynı olur.

Back
X