- 21 Ağustos 2013
- 4.702
- 5.092
- 158
- 40
- Konu Sahibi Dindirella
-
İyi yapmışsınız bura da en son okuduğumda kız otele gitmişti de bakireliği elden gitmiştiHanımlar başlıktan da anlayacağınız üzere beni hiçbir erkek istemiyor.hiç istemedi.ben de artık kendimi istemiyorum vallabu ne yokluktur ya....
Yani çekici değilim çirkinim desem iyi de herkesin bi alıcısı var.en son careyi internetten buldum.biriyle konustum.adam prof doktor.ama cirkin cok cirkin.sorun etmedim. Iyi dedim ya hu goruseyim.tipe onem vermem zaten.cok guzelsin dedi vs vs.adami isle ilgili de kullandim denebilir.iş yaptim adamla.sonra kahve icelim dedik.nerede bulusalim diyoduk ki ben evi tercih ederim dedi.ben de o zaman gorusmeyelkm sen evde otur dedim.ben seni kirmak istemezdim deyince de engelledim.sonra baska bir no dan mesaj.ben avrupai biriyim yanlis anladin vs.de avrupai falan degil bildigin okumus sapikanliyosun yani.ya bu da olmadi.nereden bulanbilirim ben de nasol cekici bi kadin plurum?bi el atin hanimlar nolur
Ya ben kiz degilim zaten biriyle bwraber plmak gibi bi sorunum yok.35 yasinda bosanmis kadinim.adam itici.niyet kötüİyi yapmışsınız bura da en son okuduğumda kız otele gitmişti de bakireliği elden gitmişti
Haa bende hiç istenmedim deyince bakarsınız zannetmiştimYa ben kiz degilim zaten biriyle bwraber plmak gibi bi sorunum yok.35 yasinda bosanmis kadinim.adam itici.niyet kötü
Ya esimjn pesinden de ben kosmustum oyle evlenebildim.onu da yapmasam omur billah bekar kalirdim sanirim.ya kimse beni istemiyo benden hoslanmiyo pesimden kosmuyo gencken de simdi de hatta kaciyo galiba.bilmiyorum bunkadar yalnizlok fazla be kardesimHaa bende hiç istenmedim deyince bakarsınız zannetmiştimbazı insanlar direk belden aşağı düşünüyor
Isteyen olmuş işte. Niye bi daha olmasın? Hayırlı insanlarla karşılaşın inşallahYa ben kiz degilim zaten biriyle bwraber plmak gibi bi sorunum yok.35 yasinda bosanmis kadinim.adam itici.niyet kötü
Iste onu soruyorum niye yok?Isteyen olmuş işte. Niye bi daha olmasın? Hayırlı insanlarla karşılaşın inşallah
Olur inşallah öyle demeyin bahtınız mı bağlı acabaYa esimjn pesinden de ben kosmustum oyle evlenebildim.onu da yapmasam omur billah bekar kalirdim sanirim.ya kimse beni istemiyo benden hoslanmiyo pesimden kosmuyo gencken de simdi de hatta kaciyo galiba.bilmiyorum bunkadar yalnizlok fazla be kardesim
HahahaSapikligin yeni ismi Avrupai
Ya sivelo siveli konusuyo tam otadogu kafasi belli yani tavirlardan maskelese de kacmazSapikligin yeni ismi Avrupai
Valla dua da yazdirdim taktim bana misin demedi.Olur inşallah öyle demeyin bahtınız mı bağlı acaba
aynen. yemezlerYa sivelo siveli konusuyo tam otadogu kafasi belli yani tavirlardan maskelese de kacmaz
Kendkmi asagilamiyorum.plani soyluyorum ki gercekci yorumlar alabileyim ve sorunu cozebileyim.yaw sevilmiyorum ben niye niyeKendini bu kadar aşağılayan bir seni gördüm bravo
Onan bana millete oluyorlar.bana da olsinlar istiyorum elbette lakin hic aday yok.pesimden kossun istemiyorum adaybyok.hiç yok.sıfır.olsa ben kosucam.pesinden de yokSiz sürekli birileri peşinizden koşsun diye beklediğiniz için olabilir mi? Karşınıza çıkacak erkekler yaşı ve tecrübeleri gereğin kör, aptal aşık olamazlar
Zorla sayilir valla bosver onu hic saymaBir evlilik yapmışsınız, biri sizi istemiş zorla evlenmediyseniz... yine isteyebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?