İstenmemek

Belki çevreniz pek geniş değildir? Çalıştığınız ortamda filan da mı olmuyor sizinle ilgilenen? Ortam evli kadınlara bile ilgi duyan pislik kaynıyor.

Onan bana millete oluyorlar.bana da olsinlar istiyorum elbette lakin hic aday yok.pesimden kossun istemiyorum adaybyok.hiç yok.sıfır.olsa ben kosucam.pesinden de yok
İşin iç yüzünü bilemezsiniz her ilişkinin dinamiği farklıdır. Aday olması için çevrenizi geliştirmeniz lazım, yaşadığınız alanın dışında insanlarla tanışmayı deneyin

İşin iç yüzünü bilemezsiniz her ilişkinin dinamiği farklıdır. Aday olması için çevrenizi geliştirmeniz lazım, yaşadığınız alanın dışında insanlarla tanışmayı deneyin
Bulamiyorum nereden tanisilir ki pek tanisma ortamim yok.ayrica gelene evde otururken de geliyor cok sasiriyorum.auram eksik belki de enerjim.
Nasil tanisabilirim insanlarla

En son estetik falan yaptırıyordunuz?
Ne oldu?
Hayata karşı pratik çözümlü olun(siz de en son konustugumuzda öyle olduğunuzu söylemiştiniz)
Mesela biraz dinlenin bu konuda....
Sizi tanımıyoruz nasıl birşey diyebiliriz ki?

Siz böyle masal gibi aşk istiyorsunuz herhalde ben hiç bir aşkın sonsuza dek sürdüğünü düşünmüyorum...

yaş grubunuzdaki insanlar daha gerçekçi bakıyor hayata...
Ee öyle aşk istiyorsanız böyle koşmaca olacak hayatınız arayış beklenti var çünkü umarım pamuk prensinizi bulursunuz

Belki çevreniz pek geniş değildir? Çalıştığınız ortamda filan da mı olmuyor sizinle ilgilenen? Ortam evli kadınlara bile ilgi duyan pislik kaynıyor.
Onlar bile ilgilenmiyor benimle.pislkkler bile bana bakmiyor.geciyorum temizini.yani bu kadar itici neyim olabilir ki diyorum ve bilamiyorum.

En son estetik falan yaptırıyordunuz?
Ne oldu?
Hayata karşı pratik çözümlü olun(siz de en son konustugumuzda öyle olduğunuzu söylemiştiniz)
Mesela biraz dinlenin bu konuda....
Sizi tanımıyoruz nasıl birşey diyebiliriz ki?

Siz böyle masal gibi aşk istiyorsunuz herhalde ben hiç bir aşkın sonsuza dek sürdüğünü düşünmüyorum...

yaş grubunuzdaki insanlar daha gerçekçi bakıyor hayata...
Ee öyle aşk istiyorsanız böyle koşmaca olacak hayatınız arayış beklenti var çünkü umarım pamuk prensinizi bulursunuz
Yaptiriyorum bi yandan😅
Ben beyaz atli prens beklemiyorum.nefes alsin yeter.gervejyen biri olsun benimle ilgilenen yeterli

Yaptiriyorum bi yandan😅
Ben beyaz atli prens beklemiyorum.nefes alsin yeter.gervejyen biri olsun benimle ilgilenen yeterli
Siz zaten bekleyemiyorsunuz dikkat ederseniz pamuk prens dedim pardon ya kül kedisi artık bütün ülkeyi arayacaksınız...

demekki estetik de çözüm olmuyor

Kendkmi asagilamiyorum.plani soyluyorum ki gercekci yorumlar alabileyim ve sorunu cozebileyim.yaw sevilmiyorum ben niye niye:KK51:
Güzellik çirkinlik meselesi olduğunu sanmıyorum. Bi arkadaşım var hiçbir kadına çirkin demem ama çirkin işte gerçek bu ama erkek arkadaşları hep yakışıklı olurdu, ne var bu kızda diye çok düşünürdüm, vücudu güzeldi ve çekiciydi,ha bu arada ona sorsan dünyanın en güzel kızıydı kendinden başka kimseyi güzel bulmazdı.

Yaptiriyorum bi yandan😅
Bu nefes alsın yeter fikrinde ciddi misiniz? Sizin için birliktelik ya da evlilik tam olarak neyi ifade ediyor ki bu kadar olmazsa olmaz boyutlara getirmişsiniz bu isteğinizi?

Bu nefes alsın yeter fikrinde ciddi misiniz? Sizin için birliktelik ya da evlilik tam olarak neyi ifade ediyor ki bu kadar olmazsa olmaz boyutlara getirmişsiniz bu isteğinizi?
Bakin nefes alsin yeterden kastim benimle ilgilenen bir kisinin bile olmamasi.yani ben begenmemezlik etmiyorum.benimle ilgilenen biri yok.beni begenen isteyen biri yok.herkesin bir laicisi var benim yok.pesimden kossjnlar demiyorum ama hic mi olmaz ya.niye nedenini ariyorum artik

Güzellik çirkinlik meselesi olduğunu sanmıyorum. Bi arkadaşım var hiçbir kadına çirkin demem ama çirkin işte gerçek bu ama erkek arkadaşları hep yakışıklı olurdu, ne var bu kızda diye çok düşünürdüm, vücudu güzeldi ve çekiciydi,ha bu arada ona sorsan dünyanın en güzel kızıydı kendinden başka kimseyi güzel bulmazdı.
Ya ben suratina bakilmayacak biri degilim zaten

Benimde cevremde öyle insanlar var, Allah yaratmis ama hic bir kula cirkin denmez, ne.kismeti varmis ya, kizda ne konusma var ne güzellik, ama pesinden enson komser yardimcisi koştu, baya sonunda onunla evlendi, kimseye evet de demezdi, kapaliydi o yüzden erkekler daha namuslu gözüyle bakıyor sanırm 😁

valla ben de öyle bi bakan bir daha bakmaz öyle bir guzelliğim yok, seksi asla değilim, bekarken ama hep çok kişi tanışmak isterdi çıkmak göruşmek isterdi.
ablam benden kat kat guzel ama hala bekar son 6 yıldır da sevgilisi yok. niyetlenen adamlar da bir göruşuyorlar ikincisi yok. çok samimi iyi beceriklidir her açıdan kadın kadındır.
ben bunu auraya bağlıyorum, benim daha utangaç hanım sakin bir elektriğim var, herşeyi kısaca anlatırım, yormam, onun daha drama queen elektriği var, fazla mimikli, jestli, elli kollu. ki benden çok daha iyidir her konuda erkek olsam kesinlikle beni değil onu tercih ederdim.
bence bununla ilgili.
ha bir de çok konuşuyosanız, kafa açıyosanız, evlilik niyetini aşırı belli ediyosanız hızla kaçarlar bence.

Ben de onu anlatmaya çalışıyorum, siz kendinizi kötülüyorsunuz,bakış açınız yanlış, negatife odaklısınız, belki pozitif enerji yaysanız etrafınıza daha farklı olur
Yayiyorum.yaydigkmda mesela is yeromde amirim olacak sahis kiskancligindan mobingin dibini yapiyor.kendkmi knemsiz degersiz hissettirmeye calisan bir ruh hastasiyla calisiyorum.kiskaniyor baska aciklamasi yok.beni degersizlestirip gozden dusurmek 8cin elinden geleni yapti.bi de bu var hayatimda malesef.icimi bulandiran.ne zaman pozitif enerji yaysam adam daha beter davraniyor😅😅😅yaydigima yayacagima pisman oluyorum.cekemiyo net.

Back
X