İstenmeyen arkadaş nasıl uzaklaştırılır..

llllpocahontasllll

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2011
413
0
0
Diğer
arkadaşlar benim bi derdim var ya..
bi arkadaşım var, beni çok yakın arkadaşı goruyo..
çok sosyal, isterse çok arkadaşı olabilecek biri. ki var zaten başka yakın dostları da.
zaten benimle niye arkadaş oldugunu anlamıyorum.
ben cok asosyal biriyim, on kere çağırsa üç kez falan gidiyorum.

tuhaf biri, bazen durup dururken aşağıladığını hissediyorum.
durup dururken laf sokuyo. bi de genelde çıkar amacı güden biri.
tamam bazen birlikte çok eğleniyoruz ama ben onun davranışlarından falan çok rahatsızım.

eski ilişkimle ilgili de hep iğneleyici şeyler söylüyo, bundan da çok rahatsız oluyorum.
konuyu kapatmaya çalışıyorum. sanki eski sevgilimle cinsel bi şeyler yaşamışım gibi ağzımı arıyo..

yani kısacası hayatımda olmasını istemiyorum. bana getirilerinden çok götürüleri var.
bi sır versem ne zaman, o sırrı ona verdiğime bin pişman ettiriyor.

evlerimiz de çok yakın.. o beni çağırdığında gitmesem, çat kapı o gelir davetsiz, habersiz.
bi de böyle bazen küçük görücü tavırları var..

ben bu kızı nasıl çıkarırım hayatımdan kızlar yardımcı olun. resmen mutsuz ediyor beni.

Direkt söyle diyeceğim ama sanırım sıkıntı burda...

Davetlerine gitme o zaman, mesafeni koy ve belli et. O da bir süre sonra arkadaşlığınızdan vazgeçecektir.

görüşmek istemediğinizi söyleyın

zaten uzaklaşmak için göörüşmelerınızı kısmışsınız hala anlamıyorsa lafı dolandırmaktansa

direk söyleyın

Bir süre mesajlarına veya ortamdayken konuşmalarına pek cevap verme
Sonra zamanla hayatından çıkarırsın zaten
Ama direk olmasın ki seni suçlu yerine koymasın

Son düzenleme:
davetlerine gelmiyorum desem, her zamanki asosyalliğimden dolayı oldugunu dusunecek..
en iyisi hiçbir mesajına yanıt vermeyeyim.
çat kapı gelirse de mesafeli davranayım..

böyle biri olmak istemiyorum ama napayım..

kendisi güvenilmez..

Bu tip bi arkadasim vardi, öyle sinir bozucu bi durum ki seni cok iyi anliyorum.
Yavas yavas olmayacak bicak gibi keseceksin iliskini. Aradiginda duymayacaksin acmayacaksin.
Bahane üretmene gerek yok, dobra olacaksin ama su var bu tipler 2.plana atildiginda senden nefret ederse (ki edecek)
ortak cevrenize senin arkandan atip tutacaktir. Bunlara hazirlikli ol, sonra kendiliginden susar biter.
Ya da güzellikle bitireyim diyorsan biraz daha nazini cekiceksin, zamanim yok öyle böyle diyerek mesafe koyacaksin.

Laf sokması, küçük görmesi bile yeterli bir sebep. Kendinden küçük gördüğü biriyle arkadaşlık etmesin madem.
Bende de var malesef sürekli laf sokan bir arkadaş ama ben öyle kolayca da silip atamıyorum yaşanmışlık arada fedakarlık çok
sende böyle değil gibi görünüyor hayatında olmak istiyorsa normal davransın

böyle insanlar lafı çene çalmayı çok sever birde arkadaşça yaklaşıp sırlarını öğrenmeyi...bence böyle kişiler zararlıdırr

-Çağırdığı zaman gitme
-Mesajlarına cevap verme
-Aradığı zaman açma .Meşgule ver.Çok ararsa da kapat telefonunu
-Eve gelirse yok dedirttir veya kapıyı açma.
-Onun da olabileceği yerlere gitme bir süre.

Egosunu seninle tatmin etmeye çalışıyor sanırım.
Bence bi daha seni aşağılamaya çalıştığında, laf soktuğunda cıngar çıkar, sen ne demek istiyorsun gibisinden, aramazsa bi daha kurtulmuşsundur, ararsa da görüşmemek için sebebin olur.

merhaba, benzer durumu yaşamış olduğum için atladım resmen yorum yapacağım diye direkt hayatından çıkarmak istediğini söylemen kırıcı olabilir :/ bence onun yanında huzurlu olmadığını hissettirmelisin, sonuçta yapmacık bir dostluğu kimse istemez...

kulak asma hıı deyip geçin. böyle insanlarla olmaz. hiç yaklaşma bile. mesafeni koy. bahane bul sana gelirse kendine iş çıkar. ama çıldıracağım dayanamıyorum diyorsan görüşmek istemediğini belirt. ama ona çok koyabilir bu bilesin. değişk bir tipse intikam almaya falan çalışadabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…