İstenmeyen gebelik

Kristal_Kelebekkkk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2017
2
0
1
26
Sürtünme yoluyla ilişki yaşadım içime boşalmadı zaten bakireyim ama üzerine boşaldı iki saat sonra microgynon aldım 12 saatte bir baya aldım diye hatırlıyorum şimdi kırmızı renkte pıhtı şeklinde kan geldi ilk olarak sonra ama kahverengi pihtilar şeklinde geldi ve baya kan var yani sizce hamilemiyim

İlişkiden hemen sonra hamile kalınmazkı canım en az onbes gunun gecmesı lazım belli olması icin ayrıntılı nyazmamasın o yüzden bu yorumu yapabiliyorum

Herhangi bi kusma yada ne bilim baş dönmesi falan yok normal adet olur gibi de adet oldum ama çok takılıyor bu konu kafama
Uzerıne boşalmaylada gebe kalınmaz imkansız yanı anca içine boşalma olmasi lazım yano gebelikte kalmaktan İÇİN ınsanlar ılskıdem sonra yarim saattir bacaklarının yukarı dikip beklıyo ole kolay degıl yani ama korunmasız ılskı yasama derım yanı karsındakınom cpk tevrubelo olmasi lazım yoksa kortugun seyde gelebolr basına sonra ama anlatıgına göre korkulacak veyahut takılarak Bı durum yok

Başlığı okudum ve dedim ki işte yine bir bebeği öldürecekler
Bu nedir arkadaş,bakire olup cinselliğe merak salma hastalığı mı var. Sonra katledilen bebekler,sokağa atılan bbekler,tuvalete atılan bebekler,evde ölüme terkedilen bebekler.
Ya evlen istediğin gibi yaşa,evlenmeden de bunu yaşayacaksan bbeek sahibi olmaya müsait ol.

Bence bu bir ders olsun bu işlerden elinizi ayağını çek.

Herşeyi yapıyorm ama bakire kalıyorm. Ne kadar muhteşem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…