Merhaba arkadaslar 1 yıllık evliliğine ramak kalmış bi gelinim . Benim kaynanam olacak cadıda beni ilk gördüğü andan itibaren istemedi Ve tabiki yalan dunyamı zehir etti. Esim Başlarda mücadele etmeye calistiysada sonra Dayanamadı ve dugun Günü'nden sonra icine kapandı ve yaklasik 5 ay evimizin salonuna mezar kazıp girdi oturdu tabiri caizse Ve ben bi yandan ev kurdum bi yandan lafla Sözle uğraştım bi yandan sessiz sessiz Ağladım kaderime lanet ettim ve bu bir yılımız iğrenç gecti desem az söylemiş olurum bu arada kaynanam esime kusmuştu benimle yalandan da olsa konuşuyordu neyse yilbasinda kaynanamla bi Tartışma yasadım ve bende ona kustum iyi ki de kusmuşum benimle kusunce oğluyla barıştı neyse anlatmadığım tahmin edebileceğiniz pek cok sey var anlatsam sayfa yetmez simdi ben bayramda gitmedim esimin memleketine annesinide aramadım. Esim bayram Dönüşü diyorki götüreyim seni oraya bana söylediğin herseyi onlara soyle,ama ben gitmek istemiyorum kaynanam bi surat gorumcem odadan çıkmaz evde bi kasvet, zaten dugun zMani bi kovulmadigim kaldı tekrar nasıl giderim o eve bi akıl verin bana kendimi açıklamak zorunda hissetmiyorum egoları yüzünden evliliğim mahvoldu ama hep onların yüzünden tartışıyoruz ...