istenmeyen Huylar.

Wilma11

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2015
36.928
118.990
35
merhaba...
herkesin ayri bi huylari vardi kimse farkina degildir bilsede... eşiniz sizin sevmediği huyunuza katlanabiliyormu? yada sen eşinizin sevmediği huylarini katlanabiliyormusunuz??
insan sevdiği için herşeyi katlanabilir degilmi?
işte ben 10 aylık evliyim ve 6 aylık da hamileyim. eşim benim huyumu inanilmaz katlanir.. benim çabuk sinirlenme.. vs kötü huylarimda var.. bende eşimin... ama çok aşırı kıskançtir... hiç beklemedik şeylerden kıskanir.
mnesela dün tartışma yaşandik.. X in düğünü var ordan şurdan bahsettim eşim sanane Xinden nerden biliyorsun sen bunları vs. dediğim gibi X bir erkek yani.. beni çalıştığım yerden adamlarla muhabbet etmemi asla izin vermez çok kızar duysada.. düşün. işyerinde dedikodu kazani kaynarmi kaynar...
nolucak ki erkek muhabbete girdiğimde çıldırıyor ben ise susuyorum.... el sıkışmada kıskanir yabanci bir erkegin yannida foto çekmemi hiç istemez. böle işte.. bende çabuk sinirleniyorum hiç beklemediğim şeylerden.. brazda umursamaz biriyim pek alınmam ama degişik bir huyum var benim :KK70: ee sizde nasıl birbirinize katlaniyorsunuz_ yorumlariniz alabilirmiyim?:)

nişanlıyken falan bu gibi şeyler herhalde hoşunuza gidiyor. Bunu sevgi göstergesi olarak adlandıranlarda var.. . buradanda çok rahat olduğun belli.. o yüzden kasma kendini boşver..

eşimin istemediği sevmediği huylar var bazi yönlerde katlaniyorum çok zor oluyor. :KK43:

Herkesin gicik bir huyu oluyor. :KK53:Abartili olmadiktan sonra cekilir. Hayat bu. Kimse dort dortluk degil. (Aldatma , dayak , psikolojik baskilar vs... aşırı uçlar hariç)

can çıkar huy çıkmaz malesef...
sen çabuk sinirlenmeni değiştiremiyorusun oda kıskançlığını değiştiremez...
evlilik zor zanaat karşılıklı fedakarlık ve anlayış ister..

böyle insanlara nasıl katlanıyorsunuz, inanın kişilik olarak tahammul edemediğim için soruyorum
ben bana bu denli hükmetmeye çalşsın erkek arkadaşım -evli değilim- cıldırıyorum, ama bu evlilik başka bişii yea D: ile de alakalı değil, cidden bana ters geliyor
ne olmuş biriyle el sıkışsam ? elimde göğsüm ya da genital bölgem yok ya benim? niye böyle düşünüyorlar?

evliliği düzene oturayım her türlü katlanan kişiler var.. kıskançlık vs bazen insani çok bunatiyor.. bende kocami sevdiğim için katlaniyorum mecbursun bu işe katlanmaya.. çok zorlaniyorum inan ki. istemediği şeyleri çok o kadar çok ki bazen ne yapacagim bilemiyorum elim ayagim dolaşiyor ya. kızcakmi kızmicakmi?? ee siz kocanizin sevmediği huyu katlanamasaydin ne yapardin??
ayy ben dayanamicam deyip evi terketmekmi?? yoksa nabim dayanirim artık birazda durayim demek mi??

eşiniz rahatsızsa x den y den z den bahsetmeyin sizde çok mu zor.

Özür dilerim konunuza cevap değil ama garibime giden bir durumu paylaşıcam. Belki hanımlar bana hak verir belki de yanlış düşündüğümü söylerler ama açtığınız konular bir garip, diyanet'ten açıklama, el sıkışmak ve son olarak bu konu... Zaten Bir Derdim Var bölümüne "-benim kocam böyle, eeee anlatın bakalım sizin kocalarınız nasıl?" tarzında konu açılması abes. Yanlış anlamayın kimsenin inancına laf söylemiyorum ( hemen konu inanca bağlanmasın) zaten haddim değil ve konu bu değil. Ama seçtiğiniz konular, yazım tarzınız bana bir garip geldi, içimde tutamadım artık

X