istenmeyen maili gizledim tekrar nasıl açabilirim ?

baskentkizi

Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2014
105
8
16
35
Ankara
arkadaşlar mailimizden yani hotmailden bahsediyorum devamlı gelen mailler olur ya hani.onlardan birini yanlışlıkla engelledim.yani gelecekte gelecek tüm iletilerinide sil gönderme dedim ama nerden yaptm hatırlamıyorum tekrar nasıl açabilirm bilen varmı

Gereksiz kutusu var ya oraya gir, en altta ''Bir e-posta mı arıyorsunuz? Burada bulamazsanız, engellenen gönderenler listenizi denetleyin'' yazan yerde engellenen gönderiler listesine tıkla, oradaki listeden kaldırabilirsin engeli.

arkadaşlar mailimizden yani hotmailden bahsediyorum devamlı gelen mailler olur ya hani.onlardan birini yanlışlıkla engelledim.yani gelecekte gelecek tüm iletilerinide sil gönderme dedim ama nerden yaptm hatırlamıyorum tekrar nasıl açabilirm bilen varmı
Mail hesabınızda,gereksiz e posta klasörü var oraya tıklayın tıklAdığınızda gereksiz klasörünüz açılacak sayfanın biraz altında,engellenen listesini görme var oraya tıklAdığınızda engellenen kişiler açılacaktır,engellenen gönderenler başlığı altında bir kutu var orada sıfır öğe yazar oraya tıklayarak engellediğiniz mailleri göreceksiniz engelini açmak istediğiniz kişinin üzerine tıklayın ve hemen yanında olan listeye ekle butonuna tıklayın böylelikle engellediğiniz kişinin engeli kalkacaktır.

Back
X