istenmeyen tüylere %100 son!

bi kelliğe bir de şu tüylere çözüm bulamadılar ya
ikisi de kıl problemi.. birinde kılı çıkartamıyorlar birinde kılı yok edemiyorlar..

ben de başlığı görünce ümitlendim üffff

meraba bugün tv de bizde annemle izlerken bu kremi gördük biominera . Annem de heves etti ve almak istiyor sen kullanan biri olarak memnun kaldın mı yoksa para vermeye değmez bi krem mi ??
cevabını bekliyorum cok tesekkürler :)

kıl köklerini tıkamak diye birşey yok...kökü üstünü tıkarsan alta doğru büyür..ve aylar içinde ölürsünüz..
çok ünlü bir rus işkencesi vardır..adamın kafa tıraşlanır ve üstüne kuzu postu yapıştırılır büyüyen kıllar yukarı çıkamadığı için beyne doğru büyür. ve adam büyük acılar çekerek ölür..

arkadaşlar konuyu takip edenler bilir yorumlarımı denemediğim kalmadı artık..
en son biominera adlı ürünü deniyorum demiştim.. evet denedim ve hiçbir işe yaramadı..inceltse yada geç çıkartsa yine sevinecektim ama hiç bir faydası yok.. üzgünüm ama yine param boşuna gitti..

Arkadaslar bu isin lazer epilasyondan baska cozumu yok.yeter sacma sapan urunlere serwet harcadigimiz.benim canima taketti.bu kis yaptirca

ya bende bu kremleri tüy dökücüleri felan çoookk duydum hiçbiride bi işe yaramıyo haa bitek bioder işe yaradı oda düzenli kullanmanız lazım. bu biominera denilen tüy dökücüyü tvde gördüm 99 tl kadın çok iddalı anlatıyoo ürün şöyledir böyledir diye ama bilmiyorm arttık :) ben foruma daha yeni katıldım tüm sayfaları okuyamadım ama yinede sorayım ben sorumu dedim :) kullanan varmıııııı??

kızlar ya cidden stv de tam 40 dkk anlatıp duryor bu kadın serdem coşkunla yok 3 dkk da kurtulyon 3 aydada tamamen kurtulyon... gözünüzü seveyim kullanann varsa yazsın sanırım bu da mı dalavere....

nedir bu hürrem otu çıkmasın ya msjmın altında reklamı sanki ben yazmışım koymuşum gibi

Merhaba, sonucu yazdınızmı bilmiyorum ama ben sonucu çok merak ediyorum. Acaba durum nedir? :)

Valla kizlar ben bir cok seyi denedim...
Bir cok lazer yöntemi denedim.. ve sukurler olsun sonunda birisi tuttu..
Uygulama sirasinda canim coooooook acidi aglamamak icin kendimi zor tuttum resmen :Q
Ama faydasini cok gordum sadece 1 seyans uyguladim cünkü ardindan hamile kaldim birakmak zorunda kaldim..
ama lazeri uyguladigim bölgede nerdeyse hic tüg cikmiyor artik.. cikan tuglerde okadar inceki agda yaparken hic hissetmiyorum bile ..
Denemek isteyen varsa lazeri nerede yaptirdigimi özel mesajdan bildirebilirim..

Selam...

öncelikle dün gec vakit bu foruma rasladigim ve üye oldugum icin, özel mesaj atamadim... Ama yinede bu etkili lazer yöntemini merak ettim... Umarim sen bana yardim edebilirsin... Gercekten artik su tüy sorunu beni bezdirdi, ama lazer hakkinda pek iyi seyler duymadigim icin onada cesaret edemedim acikcasi... Bende yaklasik 3 hafta önce BIOMiNERA tüy azaltici kremi siparis ettim... STAR TV´de tanitiliyordu ve bende annemin israri üzerine arayip ismarladim... henüz bir gelisme fark edemedim, ama simdidende pes etmek istemiyorum... Elimden geldigi kadar özen gösteriyorum ve aksatmiyorum her gece o kremi sürmeyi... ve bir gelisme oldugunda sizi burdan bilgilendiricem... Artik bakalim insallah ise yararda, umutlarimiz suya düsmez...

eger daha etkili yöntemler varsada bizide bilgilendirin arkadaslar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…