Bebek İkinci El İster yazlık,İster kışlık Chicco Lite Way Henüz 3 Aylık :) ( lite way )

Fotokolik

Guru
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2010
918
4
318
37
İstanbul
Çok beğenerek aldığım rahat ve konforlu arabamızı maalesef oğlum kesinlikle kullanmıyor çünkü yürümeyi tercih ediyor.
Piyasa değeri 350-450TL arası olan Chicco Lite Way İstanbul Eyüp elden teslim alınabilir. Kargo gönderimi istenir ise kargonuzu karşı ödemeli gönderebilirim.
Kışlık içi polar tulumu ve yağmurluğu da mevcut.
Renk : Siyah
Fiyat : 250TL

Son düzenleme:
Fotokolik Kutahya da yasiyorum kargo ile alabilirim uzun zamandir aradigim bi araba yardimci olurmusun fiyat konusunda. Butcemizi asamam ikinci bebegim icin istiyorum bu arabayi sifirini almak icin durumumuz o kadar iyi degil.

ve arabamız artık yeni sahibine ulaştı :) __merve__ hanımın eşi elden teslim aldı garanti evrakları ile birlikte

Merak ettiğim birşey var bende bu arabanın lite way plus ını almayı düşünüyorum ama hiç incelemedim. Dormak şstediğim yatar pozisyona geliyor mu ? Yoksa sadece oturma şeklinde mi

iPad 'den gönderildi

Merak ettiğim birşey var bende bu arabanın lite way plus ını almayı düşünüyorum ama hiç incelemedim. Dormak şstediğim yatar pozisyona geliyor mu ? Yoksa sadece oturma şeklinde mi

iPad 'den gönderildi
bnm arabam gerçi artık o benim değil
bu araba yatar pozisyona geçiyor.. tek elle de aç kapat yapılabiliyor :)

Kizim bugun arabasiyla ilk gezmesine cikti fotokolik teyzesi
Birde buradan tesekkur edelim dedik, hem araba hemde hos sohbetiniz icin :)

Kizim bugun arabasiyla ilk gezmesine cikti fotokolik teyzesi
Birde buradan tesekkur edelim dedik, hem araba hemde hos sohbetiniz icin :)

Ben tesekkur ederim gercekten sorunsuz ve guzel bi alisveris oldu ☺
Kizimiz begendi mi arabasini ☺

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…