• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İsterdiğim mağazadan istediğim elbiseyi almak istiyorum !!!

olcayayana

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2015
891
1.124
53
43
34 yaşında 167 cm boyunda 97.1 kilo yani kocaman bir kadınım :) artık istediğim hiç bir şey olmuyor yada kendi bedenime göre hiçbir şey bulamıyorum.
Yani hep mutsuz oluyorum. Mutsuz oldukça da daha çok kilo alıyorum.
Kilo hayatıma hep engel oluyor.İnsanın öz güveni kayboluyor.Oldugundan daha yaşlı görünüyorsun en önemlisi yapmak istediklerimin çoğunu yapamıyorum.
Hedef koydum ideal kiloma indiğimde oğlumun adıyla beraber küçük bir dövme yaptıracağım.
Benim gibi kendinizden sıkıldıysanız gelin birbirimize destek olalım.Herkese bol şanslar

Motive olarak kendini çok güzel hazırlamıssın en büyük adım da bu zaten. Şu ilk haftayı atlat gerisi hemen geliyor zaten. Hemen pat diye alışamayabilirsin o zaman diyeti bozma kaçamak yaparsın sadece öyle öyle vücut toparlanıyor. Spor yapma imkanın yoksa benim gibi müziği acıp dans edersin cok etkili :) kolay gelsinn :)​

Motive olarak kendini çok güzel hazırlamıssın en büyük adım da bu zaten. Şu ilk haftayı atlat gerisi hemen geliyor zaten. Hemen pat diye alışamayabilirsin o zaman diyeti bozma kaçamak yaparsın sadece öyle öyle vücut toparlanıyor. Spor yapma imkanın yoksa benim gibi müziği acıp dans edersin cok etkili :) kolay gelsinn :)​
Teşekkür ederim.Spor biraz zor bu ara vakit çok sıkıntılı o yüzden sabah akşam 15 dk bisiklet ile başlıycam işe gitmeden önce birde gelince zamanla yanına bişiler eklerim diye düşünüyorum.Zaten bu kiloyla birden ağır bişi yapamam.Müzik de iyi fikir sıkılmaz da insan

• Sabah kahvaltı atlanmayacak.
  • Puğaça, çikolata,şeker ,cips,kola vs asitli içecekler yok.
  • En az iki litre su içilecek.
  • Akşam sekizden sonra ya bir meyve yada bir porsiyon süt ürünü dışında bir şey tüketilmeyecek.
  • Mümkün olduğunca ev yemeği yenecek.
  • Günde en az yarım saat spor yapılacak.
  • Unlu gıdalar,hamur işleri,tatlı,pasta gibi kalorisi yüksek gıdalar en fazla haftada bir kez sadece biri tek öğünde tüketilebilecek.
  • Pilav makarna erişte tarzı şeyler yemeklerin yanında tüketilirse ekmek tüketilmeyecek ve en fazla 4 yk yenilebilecek
  • Kurallardan biri çiğnenirse fazladan yarım saat spor yapılacak.

Aynen hepsine birden değil de zamanla baslamak en iyisi insan kendisini cok sıkınca diyet de onu sıkıyor :) Bu azimle devam et eminim cok iyi sonuclar alacaksın bu arada bir bardak tarcınlı sıcak süt inanilmaz tok tutuyor öneririm. Çorbalarına yemeklerine pul biber dökersen o da öyle yeme isteğini azaltıyor hem de tadını güzellestiriyor​

Aynen hepsine birden değil de zamanla baslamak en iyisi insan kendisini cok sıkınca diyet de onu sıkıyor :) Bu azimle devam et eminim cok iyi sonuclar alacaksın bu arada bir bardak tarcınlı sıcak süt inanilmaz tok tutuyor öneririm. Çorbalarına yemeklerine pul biber dökersen o da öyle yeme isteğini azaltıyor hem de tadını güzellestiriyor​
Biber iştah açmıyor mu bende öyle yapıyor aynı zamanda zayıflamaya etkisi varmış.Yoğurtla öneriyorlar genelde.Tarçınlı sütü bende okumuştum.Ne yazık ki ben içemiyorum süt.Normalde kan şekerini dengeliyormuş.tarçından dolayı tatlı krizlerini engelliyormuş.

yazdıklarınıza uyarsanız bence çok kısa sürede istediğiniz kiloya kavuşabilirsiniz.
sadece ekmeği keserek bile bi kaç ayda 4 kilo vermiştim.burda en önemlisi mümkün olduğunca karbonhidratı hayatınızdan çıkarmanız ve diyette kaçamak yaptığınızda moral bozmadan devam edebilmeniz.Eminim istediğiniz kiloya kavuşursunuz, kilo dışında üstüme vazife olmayan küçük bi bakış açısı getireyim, bence ödül olarak dövme yerine altın ya da pırlanta bi kolye yine oğlunuz ismi ve istediğiniz figürden ,sanki daha güzel olur.çevremde o kadar çok kadın var ki çocuğunun ismini dövme yaptıran, o kadar sıradan ve basitleşti ki, artık çocuğunun ismi bi yerinde yazmayanı bulmayı mumla arar olduk, yani dışardan bakan için of ne sıkıcı oluyor.tabii sizin zevk ve kararınız.

Biberin yoğurtla etkisini ben de duydum, yemeklere serpince de metabolizmayı hızlandırıyormuş. Ben çorbalara sepiyorum o tadı kesiyor beni yemeğin tadını yoğunlaştırdığı için doymuş hissediyor olabilirim. Bu arada yine uyguladığım bir şeyi daha paylasayım hos görürsen uygularsın sodyum karbonatlı su zayıflatıyor vücudun asidik dengesini ayarlıyormus namıdiğer ingiliz karbonatı. Bir buçuk litre suyumun içine 2 kaşık atıp çalkalıyorum ve artık bütün sularımı böyle içmeye başladım. Gerçekten tok tutuyor hücreyi de yeniliyormuş aktardan eczaneden temin edebilirsin 3-4 tl fiyatı var. İlk içtiğinde tadı hiç hoş değil 2. gün alışıyorsun kesinlikle ve tadı normallesiyor netten de arastirirsin. Yağı kesmeye gerek yokmus bi de cünkü vücudumuzdaki yağı karbonhidratlar yapıyomus zeytinyağı falan değil aksine kesmek zararlıymıs (canan karatay)
Bir de tadını alamadığınız sevmeye sevmeye yediğiniz diyet yemek yapmayı düşünmek yerine klasik yemeklerden az porsiyon yemek de diyete motive eder
Arastırdığım edindiğim tecrübeleri paylastim haddimi asmamisimdir insaallah.
Düşünsene mağazaya girdiğinde o kalem etekler bluzlar kotlar üzerinde hayal kurmaktansa alıp süslendiğini... yakındır . takipteyim :KK68:

İyi geceler topiğin hayrlı olsun canım.3 kaşık yoğrt bi çay kaşığı pulbiber ve yarm lümın suyu her gece yatmadan yarm saat önce yiyosun özellikle göbeği içeri çekiyor.ben denedim 14 gn aralıksz yapmak lazm ama.ben 10. gndeydm dedem vefat etti yarm bıraktım bi hafta taziyede ne spor ne yemeklerime dikkat ettim ekmekte tatlıda abartmadan yedm ama hafta sonu tarttğmda 2.5 kilo verdiğimi gördüm tabi üzüntüde uykuszlukta etkendi ama yoğurt kürününde faydası vardı bence.bugnlerde yine başlaycm ramazana kadar.Birde nacizane fikrim 8 den sonra bişey yemesen daha iyi ama çok acıkırsan 2 kaşık yoğurr veya süt içilebilir meyvede şeker var

Back
X