İstesem paranı söke söke alırım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Zahmet olmazsa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2020
269
570
33
Eşimin annesi özelde değil devlette doğum yapmam konusunda ısrar ediyordu. Telefonda bana parası yüzden eşime ise özelde ilgilenmiyorlar olarak sebebini gösterdi. Eşim her ne kadar benim annem maddiyatçı değil dese de bazı olaylar insanların ne olduğunu gösteriyor. Neyse bu konuda beni destekledi annesine karşı çıktı zaten. Başka bir zaman yalnızken maddi bir konuda tartışma yaşadık ve ağzından bu iğrenç cümle çıktı. Bu cümlede küfür var siz doldurun. Büyük hayal kırıklığı, soğuk duş etkisi oluşturdu bende. Sonradan çok özür diledi yanlıştı söylediğim dedi ama ben içimden atamıyorum. Diğer yanlışları, dışarda benim yanımda başkalarına bakmaları, bu sözü hep kafamda dönüp duruyor. Herkes onu çok efendi biri olarak biliyor ben de öyleydim ama bu olaylar basit bir kızgınlık hali değil zihniyetinin yansıması bana göre. Ondan uzaklaşma sürecine girdim sanırım. Ani karar verip pişman olmak istemiyorum ama mutsuzum çok mutsuz...

Son düzenleme:
Eşimin annesi özelde değil devlette doğum yapmam konusunda ısrar ediyordu. Eşimle bu konuda ve para konusunda tartışma yaşadık ve ağzından bu iğrenç cümle çıktı. Bu cümlede küfür var siz doldurun. Büyük hayal kırıklığı, soğuk duş etkisi oluşturdu bende. Sonradan çok özür diledi yanlıştı söylediğim dedi ama ben içimden atamıyorum. Diğer yanlışları, dışarda benim yanımda başkalarına bakmaları, bu sözü hep kafamda dönüp duruyor. Ondan uzaklaşma sürecine girdim sanırım. Ani karar verip pişman olmak istemiyorum ama mutsuzum çok mutsuz...
Hadi al da görelim diye bas bas bağırsaydın suratına pisliğin 🤬

Eşiniz hep annesini dinler mi? Aranızda hep para problemi olur mu? Kavganız çok olur mu?

Eşimin annesi özelde değil devlette doğum yapmam konusunda ısrar ediyordu. Eşimle bu konuda ve para konusunda tartışma yaşadık ve ağzından bu iğrenç cümle çıktı. Bu cümlede küfür var siz doldurun. Büyük hayal kırıklığı, soğuk duş etkisi oluşturdu bende. Sonradan çok özür diledi yanlıştı söylediğim dedi ama ben içimden atamıyorum. Diğer yanlışları, dışarda benim yanımda başkalarına bakmaları, bu sözü hep kafamda dönüp duruyor. Ondan uzaklaşma sürecine girdim sanırım. Ani karar verip pişman olmak istemiyorum ama mutsuzum çok mutsuz...
Siz çalışıyorsunuz herhalde,maaşınızı elinizden mi söke söke alacakmış..

Eşiniz çok terbiyesiz bi adam.

O ne biçim bir laf. Neler alıyor ağızlarına bu insanlar.

Yani boşanmaya sebep mi inanın bilmiyorum ama adamin gercek fikirleri hakkında net bilgiler verdiği bir gercek.

Affedebilir misiniz emin değilim.

Ben olsam edemezdim sanırım.

Ağzı bozuk olan seviyesiz insanlara tahammülüm yok hiç. Allah yardımcınız olsun.

Eşiniz başkalarına bakarken gözüne hakim olamıyor sizinle konuşurken de diline.
Hala çocuk gb nerde neyapacagınızı büyüklere anlatırsanız, onlar da boş konuşur.
Dokuma gittiğiniz zaman haber vermeyi bilin

Bu nasıl bir söz ya?
Hiçde alamaz
Sen istediğin hastanede yap doğumunu
Eşinin annesine ne ya
Herşeye karışıyorlar
Kendi kızı olsa özelde doğur derdi

Sanırım söke söke demiyor orda.

Siz anlayın işte ne dedigini.

Çok terbiyesiz ve seviyesiz bi şey söylüyor.
Farklı bir küfür savurmuş orada,ne kadar ayıp çocuğunun annesi olacak kadına böylemi demesi lazım.
Su katılmamış öküz derler ya aynı bu işte.
Terbiyesiz işte.

Sanırım söke söke demiyor orda.

Siz anlayın işte ne dedigini.

Çok terbiyesiz ve seviyesiz bi şey söylüyor.
Konuyu açanlar hamile olunca kelimeleri çok seçip üzmemek istiyorum.
Konu sahibi eşinize tavrinizı bir şekilde koyun.Sizinle nasıl konuşması gerektiğini anlaması için.Baska da bişey diyemiyorum..

Simdi hamilesiniz yalnis birsey de söylemek istemiyorum, ama bir daha annesi ile muhatap olmam, uzun süre de esime yüz vermem hic. Böyle bir laf cok agir. Sahsen tepkimi az cok tahmin edebiliyorum, ama siz hamilesiniz. Bu insanlar yüzünden ne kendi sagliginizi nede bebegin sagligini riske atin. Benim icim de kolay sogumazdi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X