İstesem paranı söke söke alırım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşimin annesi özelde değil devlette doğum yapmam konusunda ısrar ediyordu. Eşimle bu konuda ve para konusunda tartışma yaşadık ve ağzından bu iğrenç cümle çıktı. Bu cümlede küfür var siz doldurun. Büyük hayal kırıklığı, soğuk duş etkisi oluşturdu bende. Sonradan çok özür diledi yanlıştı söylediğim dedi ama ben içimden atamıyorum. Diğer yanlışları, dışarda benim yanımda başkalarına bakmaları, bu sözü hep kafamda dönüp duruyor. Ondan uzaklaşma sürecine girdim sanırım. Ani karar verip pişman olmak istemiyorum ama mutsuzum çok mutsuz...
Size bu şekilde bunu söylemesi bu adamın normal olmadığının göstergesi.
Siz doğum yapacaksınız sağlığınız, güvenliğiniz için istediğin yerde yapacaksın normali bu.
Sizin yanınızda başkalarına bakma konusu da normal değil.
Böyle küfür edilmez.mutsuz olmakta çok haklısın.
Çözüm için ne diyeceğiMi bilemedim açıkçası.

kaynana kim oluyor da doğuracağım yere karışacakmış üstelik ben kendim de çalışıp para kazanırken. Kocana ne annesine ne onlar m doğuracak. Kendin para kazanıyorsun ne oğlunun parasına ne kaynananın aklına ihtiyacın var. Taviz vermezdim asla benim kararım istediğim yerde doğururum kimse de karışamaz derim az kendine gel

Doğum yapacağınız hastaneye ne diye kv karışıyor? Bu konuda 3. şahıs olmaktan başka bir vasfı yok. Kocanızda demek o terbiyesiz lafla parayı alırmış hee bir şey derimde artık banlanmayayım yoksa ondanda bir güzel öyle dolaylı yapılıp alınır rezil herif

Eşimin annesi özelde değil devlette doğum yapmam konusunda ısrar ediyordu. Eşimle bu konuda ve para konusunda tartışma yaşadık ve ağzından bu iğrenç cümle çıktı. Bu cümlede küfür var siz doldurun. Büyük hayal kırıklığı, soğuk duş etkisi oluşturdu bende. Sonradan çok özür diledi yanlıştı söylediğim dedi ama ben içimden atamıyorum. Diğer yanlışları, dışarda benim yanımda başkalarına bakmaları, bu sözü hep kafamda dönüp duruyor. Ondan uzaklaşma sürecine girdim sanırım. Ani karar verip pişman olmak istemiyorum ama mutsuzum çok mutsuz...
Eşinizin neyi alabileceğini yazacağım ama ban yerim diye yazmıyorum.
O çok bilmiş insan müsveddesi kv de bu kadar cok biliyorsa hamile kalsın ve gidip devlette doğursun. Evlenmek kadar boşanmakta doğal. Size saygısı olmayan ve hayatınızı yönetmeye kalkan bir eşi ve ailesini hiç çekmeyin. Sallayin gitsin. Herkes haddini ve duracağı yeri bilecek. Karısının parasini "soke soke" alacağına adam olsun da "soke soke" calisip o parayi kendi kazansin.

Hanım ablaya katılıyorum.
Senin doğum yapacağın yerden kime ne ?
Hele ki çalışıyorsan.

Ben istediğim için yapıyorum der, lafını yedirirdim.

Hayırlı doğumlar diliyorum öncelikle.
Hassas bir dönemdesiniz laflarımı çok dikkatli seçeceğim:
1) Para konusunda fedakarlık yapmayın, altınınız varsa sağa sola vermeyin
2) Annesine ailesine güvenip hiçbir iş yapmayın, öldü sayın
3) Minik inşallah büyüyüp biraz ayaklanınca kariyere geri dönün. O parayı zor alır kendisi.
4) Bir sonraki çocuk konusunu tekrar bir değerlendirin.

Siz onlara sırtınızı dayamadığınız sürece rahat edersiniz.

Doğum parası için değil hatta o konuda annesini değil beni savundu ama genel maddi konularda tartışma yaşarken bunu söyledi. Zihniyetinin ortaya çıkışı sanırım
Maddi sıkıntıların olmasını anlarımda bu kadar ucuz iğrenç cümleler kurması çok kötü.
Para bir şekilde hallolur nasılsa,demekki adamın içinde de varmış ki böğürmüş resmen söylerken.

Hadsize bak bir de tehdit ediyor. Nur topu gibi bir ayıya sahip olmuşsunuz. Annesinin de böyle her şeye müdahil olmasına izin vermeyin. Eşinize de bence haddini bildirin. Ben bile çok sinirlendim sizi hiç düşünemiyorum.

O küfrü edebilecek kapasiteye sahip bir ananın oğlundan baştan soğur evlenmezdim yani...baştan belliymiştir o ...eşin de anası sana küfrettiği halde bişi demiyor mu küfre

Eşimin annesi özelde değil devlette doğum yapmam konusunda ısrar ediyordu. Telefonda bana parası yüzden eşime ise özelde ilgilenmiyorlar olarak sebebini gösterdi. Eşim her ne kadar benim annem maddiyatçı değil dese de bazı olaylar insanların ne olduğunu gösteriyor. Neyse bu konuda beni destekledi annesine karşı çıktı zaten. Başka bir zaman yalnızken maddi bir konuda tartışma yaşadık ve ağzından bu iğrenç cümle çıktı. Bu cümlede küfür var siz doldurun. Büyük hayal kırıklığı, soğuk duş etkisi oluşturdu bende. Sonradan çok özür diledi yanlıştı söylediğim dedi ama ben içimden atamıyorum. Diğer yanlışları, dışarda benim yanımda başkalarına bakmaları, bu sözü hep kafamda dönüp duruyor. Herkes onu çok efendi biri olarak biliyor ben de öyleydim ama bu olaylar basit bir kızgınlık hali değil zihniyetinin yansıması bana göre. Ondan uzaklaşma sürecine girdim sanırım. Ani karar verip pişman olmak istemiyorum ama mutsuzum çok mutsuz...
stres, duygu karmaşası, kızgınla bazen agızdan farklı şeyler çıkabiliyor. önemli olan sözler değil davranışlardır. umarım bundan sonraki davranışları hoş ve güzel olur. o kötü sözleri unuttulur.

Yerinde olsam alırım pılımı pırtımı, giderim anamın evine orda doğururum. Kimde doluyorsa oraya boşalsın erkek paşası. Gazlayıp gazlayıp üstüne salıyorlar, alsınlar oğullarını gazı ile beraber.

Kayınvalidenin evinde mi oturuyorsunuz ? Çünkü başka bir açıklama olamaz bu kadar karışmasının . Sonuçta bebek bir şekilde doğuyor ama ya Allah korusun ters bir şey olursa ? O zaman iyi ve donanımlı bir hastane çok önemli . Hele yenidoğan yoğun bakım ünitesi olmalı . Özel veya devletten daha çok bunları araştırın . Sonrasında da canınız nereyi istiyorsa orda doğurun , nerde rahat edecekseniz oraya gidin . Ben olsam Maslak’ta şubesi olan bilindik bir hastane var inadına oraya giderdim . Para mı al işte derdim .
Sonrasında da kartlarımı imha ederdim , qr kodla alışveriş yapılıyor artık . Erişimini sıfırlardım . Ama sonrasını göze almanız lazım çünkü işler daha da kötü bir hal alabilir. Çocuğunu da kartını da al git diyebilir .

Kayınvalidenin evinde mi oturuyorsunuz ? Çünkü başka bir açıklama olamaz bu kadar karışmasının . Sonuçta bebek bir şekilde doğuyor ama ya Allah korusun ters bir şey olursa ? O zaman iyi ve donanımlı bir hastane çok önemli . Hele yenidoğan yoğun bakım ünitesi olmalı . Özel veya devletten daha çok bunları araştırın . Sonrasında da canınız nereyi istiyorsa orda doğurun , nerde rahat edecekseniz oraya gidin . Ben olsam Maslak’ta şubesi olan bilindik bir hastane var inadına oraya giderdim . Para mı al işte derdim .
Sonrasında da kartlarımı imha ederdim , qr kodla alışveriş yapılıyor artık . Erişimini sıfırlardım . Ama sonrasını göze almanız lazım çünkü işler daha da kötü bir hal alabilir. Çocuğunu da kartını da al git diyebilir .
Kaynana evinde otursa ne oturmasa ne, fizanda da olsa sesi duyulur, herifte iş olmayınca.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X