- 1 Aralık 2016
- 3.643
- 8.473
- 158
- Konu Sahibi Hasatvakti
Evimde huzur istiyorum canım benim için duanda yer verirsen sevinirim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ederim tabikiKayinvalidemle kayinpederimin bize yapmış olduğu haksızlık için pişman olmalari ve bizi geri istemeleri için dua edebilir misiniz banada Rica etsem tskedrim
Tabi canim allah evinize huzur versin insallah dua edicem.Merhaba Evimin huzuru için benidr dualriniza katarmisiniz msj yazdım ama kimse cvp vermedi herşey üzerime geliyor... Allah razı olsun
Allah razı olsun çok mutlu oldum eşimin doğru yolu bulmasını nasip etsinTabi canim allah evinize huzur versin insallah dua edicem.
Tabi canim allah evinize huzur versin insallah dua edicem.
Arkadaslar acil duaya ihtiyaci olanlar var
Bu yuzden siraya uymayip dilekleri kategorilere ayiracam ayni dilegi olanlara ayni anda dua edecem boyle daha iyi olur bence.
Insallah canim hayirlisiyla olsun dileğinAllah razı olsun. Benim sen den yana umudum var nedense sanki sen dua edince olacak gibi içimde bir öyle bir his var.
Merhaba arkadaslar, burada herkesin bir isteği var, ben de hacet ve dilek duasının hikmetini çok gördüm bu yüzden isteyenlere sabah namazından sonra bu duayı okuyacağım. Sizlerden benim için de dua etmenizi istiyorum. Allahım kötü niyetlilerin nefislerini üzerimden alsin rabbim bana gönlümdeki mesleği nasip etsin inşallah. Dua isteyenler dualarini ve isimlerini yazsinlar dileyenler özelden de yazabilirAllah inşallah dualarimizi kabul eder. Listeye her zaman katilabilirsiniz tüm gruplar bittikten sonra başa döneceğim.
DUA LİSTEMİZ
1. BEBIŞ İSTEYENLER
@aaynaa
@mormelodi
@feraheymen
@Angeel91
@slnchn
2. SAĞLIK İSTEYENLER
@Nurhayal
@in_cim
3.HAYIRLI EVLILIK
@Minik peri
@Neurocathy
@miyomim
4. EVİNDE HUZUR İSTEYENLER
durkan
@1Sen
@Sevvvvvva
5.AİLE ILE ANLAŞMA
@esest
6. KV- KP ILE ANLAŞMA
@pnyze
7. DİĞER
jasmina
amurashaya
Bebis isteyenlere +1 insallah hayirlisiyla canimdualarına benıde dahil et canım , rabbim hayırlısıysa kızıma hayırlı saglıklı bir kardeş nasip etsin inşallah