Isteyen herkese tarot bakicam

Merhaba isteyen herkese tarot bakicam..ilgileniyorum bakiyorum banada pratik olur...isim ve doğum tarihi verin yeterli...isim ve dogum tarihi gerekli..hakkinizda birsy bilmeden bakamam..Sirayla isteyene bakicam...Lutfen sorunuz da olsun...Neden böyle oldu ne yapmalıyım?Gibi
Banada bakarmisiniz biraz gec gördüm konunuzu.
Isim bahar dogum tarihi 01.06.1994.
Gümüşhane dogumluyum evliyim bir tane kızım var,önceden bir evlilik yaptım ayrıldım.
Calismiyorum ev hanimiyim.

Merhaba isteyen herkese tarot bakicam..ilgileniyorum bakiyorum banada pratik olur...isim ve doğum tarihi verin yeterli...isim ve dogum tarihi gerekli..hakkinizda birsy bilmeden bakamam..Sirayla isteyene bakicam...Lutfen sorunuz da olsun...Neden böyle oldu ne yapmalıyım?Gibi
Başak burcu 07.09.1994 gebelik ve iş hayatımla ilgili bakabilir misin. ELif ben :)

Merhaba isteyen herkese tarot bakicam..ilgileniyorum bakiyorum banada pratik olur...isim ve doğum tarihi verin yeterli...isim ve dogum tarihi gerekli..hakkinizda birsy bilmeden bakamam..Sirayla isteyene bakicam...Lutfen sorunuz da olsun...Neden
Merhabalar banada bakarsanız çok sevinirim, geleceğimi merak ediyorum :) 15.04.1990 aşk ve evlilik hayatım için bakarsanız🙏 şimdiden çok teşekkür ederim🙏🧡

bende istiyorum gecen hadta iliskim bitti yikilmis durumdayim.. geri gelme sansi var mi ? bakabilir misin ?

dogum tarihi : 26/02/1982

Acaba banada bakarmsıınız ? Babam 4 aydır yogun bakımda, 2 senedir bircok hastalık atlattık, acaba biraz nefes alabilcekmiyim merak ediyorum

Back
X