İşteyken neden sıkılıyorum:(

elifff_____

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2015
3.641
1.322
63
Günaydın herkese
Şu an olduğu gibi işteyken sıkılıyorum,kimse de bi iş vermiyo bana tamam tezimi hazırlıyorum ama az kaldı zaten onun dışında boşum hep çok canımı sıkıyo bu durum
İkinci duruma gelirsek çay saatinde nelerden konu açsam bilemiyorum hocalar gözüme öcü gibi görünüyo nedense 5 yıllık hocalarım..
Ben ne zaman alışcam bu işe çokkk merak ediyorum,diğer asistan arkadaşlarla konuşuyorum ben 1yıla ancak alıştım daha çok sıkıntı çekiceksin filan diyolar mıralim bozuluyo neden adapte olamıyorum anlamıyorum gerçekten yani askında çok hevesliyim sürekli bişeyler yapmak istiyorum ama...

Aynı ben, yapacak bir şey var mı yardım edebileceğim birşey var mı diye sorsan? Araştırma görevlisi misin?

İş yoğunluğunun en güzel yanı mesai nasıl bitmiş akşam nasıl olmuş hafta sonu nasıl gelmiş anlamazsınız
Iş olmadığında zaman geçmez sıkılırsınız
Hocalarla konuşup onlara yardımcı olmak altında kendinize uğraşlar edinseniz

İş yoğunluğunun en güzel yanı mesai nasıl bitmiş akşam nasıl olmuş hafta sonu nasıl gelmiş anlamazsınız
Iş olmadığında zaman geçmez sıkılırsınız
Hocalarla konuşup onlara yardımcı olmak altında kendinize uğraşlar edinseniz
İşte gidip ne söyliycem onu bilmiyorum

benim fazla bir işim yok yapabileceğim bir şey olursa bana söyleyebilirsiniz diyebilirsin bu kadar basit başka yapman gereken bir şey yok yani ama yakın olayım dersen özel işlerini yap, çocuklarını falan sor muabbet ederken zaten anlata anlata bitiremezler.. iletişim kurmakta bu kadar zorlanıyorsan bugün yarın ders verirken o kadar kişinin önünde nasıl konuşacaksın bi psikologdan destek alabilirsin.. ve branşınızla ilgili yabancı makaleler okumak çevirip hocalara bakar mısınız nasıl olmuş falan demek bitmez bi dünya yani nası boş kalabiliyorsunuz anlamak mümkün değil..

benim fazla bir işim yok yapabileceğim bir şey olursa bana söyleyebilirsiniz diyebilirsin bu kadar basit başka yapman gereken bir şey yok yani ama yakın olayım dersen özel işlerini yap, çocuklarını falan sor muabbet ederken zaten anlata anlata bitiremezler.. iletişim kurmakta bu kadar zorlanıyorsan bugün yarın ders verirken o kadar kişinin önünde nasıl konuşacaksın bi psikologdan destek alabilirsin.. ve branşınızla ilgili yabancı makaleler okumak çevirip hocalara bakar mısınız nasıl olmuş falan demek bitmez bi dünya yani nası boş kalabiliyorsunuz anlamak mümkün değil..
Evet çok doğru da şu an alışma aşamasında olduğum için bu durumdayım,bide şunu söyliyim mesela derslere giriyorum hiç sorun yok o konuda ama işte nedense hocaları öcü gibi görüyorum niye böyle ankamadım gitti

Günaydın herkese
Şu an olduğu gibi işteyken sıkılıyorum,kimse de bi iş vermiyo bana tamam tezimi hazırlıyorum ama az kaldı zaten onun dışında boşum hep çok canımı sıkıyo bu durum
İkinci duruma gelirsek çay saatinde nelerden konu açsam bilemiyorum hocalar gözüme öcü gibi görünüyo nedense 5 yıllık hocalarım..
Ben ne zaman alışcam bu işe çokkk merak ediyorum,diğer asistan arkadaşlarla konuşuyorum ben 1yıla ancak alıştım daha çok sıkıntı çekiceksin filan diyolar mıralim bozuluyo neden adapte olamıyorum anlamıyorum gerçekten yani askında çok hevesliyim sürekli bişeyler yapmak istiyorum ama...

Bende sıkılıyorum ama kimsenin bana iş vermesini de istemiyorum :) arkadaşım yanımda olsada çene calsak

Tezin bitiyorsa yeterlilik çalışırsın

Güncel makaleler takip eder hangi alanda uzmanlaşsan önün açık olur çalışmalarını hangi şekilde yoğunlaştırırsan kolay yükselirsin bunları belirlersin

Çay saatinde konu açma açılanlara katlı şimdilik yeter

İşte sadece iş ile ilgili şeylere kafa yor akademisyen boş olmaz ki her zaman okunacak bir şeyler vardır

Hocaların konularını öğren ve onları araştır sohbette vs bilgili olursun azimli derler

Günceli takip et film kitap vs

okuyamam izleyemem dersen bile haklarında yazılanları takip et karşılaştırmalı olarak irdele

Tezin bitiyorsa yeterlilik çalışırsın

Güncel makaleler takip eder hangi alanda uzmanlaşsan önün açık olur çalışmalarını hangi şekilde yoğunlaştırırsan kolay yükselirsin bunları belirlersin

Çay saatinde konu açma açılanlara katlı şimdilik yeter

İşte sadece iş ile ilgili şeylere kafa yor akademisyen boş olmaz ki her zaman okunacak bir şeyler vardır

Hocaların konularını öğren ve onları araştır sohbette vs bilgili olursun azimli derler

Günceli takip et film kitap vs

okuyamam izleyemem dersen bile haklarında yazılanları takip et karşılaştırmalı olarak irdele
Tşk ederim evet yeterlilik çalışmam lazım tabi,birde şöyle bişey var hem kendim için faydalı şeyler yapıyım öğreniyim hem de onlar görsünler çalıştığımı istiyorum:)
Makale okumaya da başlıycam bu hafta

Tşk ederim evet yeterlilik çalışmam lazım tabi,birde şöyle bişey var hem kendim için faydalı şeyler yapıyım öğreniyim hem de onlar görsünler çalıştığımı istiyorum:)
Makale okumaya da başlıycam bu hafta

O zaman senin üstün olan herkesin tüm tez ve makalelerini çalış konu açılırsa konuşursun

Bölümdekî herkesin Güncel tez konularını öğren ve onları da çalış

Yine hocaların arkadaş ya da rakiplerinin tezlerini kitapları incele konu açıldığında da bilgileri değerlendirip eleştir ya da öv yerine ve adamına göre aşırıya kaçmadan ve kendi düzeyini aşmadan

Bir süre sonra da okuduklarında kafana takılanları sor şunun şu eserini inceledim tamam şunları anladım bundan bu sonuca ulaştın ama şurası kafama oturmadı siz ne düşünüyorsunuz gibi

Akademisyenlik bunu gerektirir ders anlatmak kağıt okumak vs esasen sadece bu işin angarya Bölümünde kalır

Not akademisyen değilim

Belki
Korkuyorlardır senden
Yanlışlıkla kocanla göz göze gelirler filan Allah korusun

Back
X