- 4 Kasım 2014
- 396
- 138
- 123
- Konu Sahibi P3rimasali
-
Nerden bilsin millet? Hele ki ruya gibi karmasik ve yorumun ilim sahipleri tarafindan yapilmasi gereken bi konuda..Arkadaşlar bu ayeti belli şartlarda okuyup "evleneceğim kişi kim" diye sorup rüyaya yattım. Birinde whatsaptan biryle mesajlaşıyordum ismini resmini gördüm ve isimini de kendi söyledi. Diğerinde de aynı kişiyi gördüm ama rüyayı hatırlamıyorum. Sizce cevabım o kişi mi yoksa bilinç altı mı? Daha önceden yapan ya da duyanlar, istiare hakkında bilgisi olanlar bakabilir mi?
Istihareye herkes yatamaz namaz kacirmamis, kaza orucu olmayan vs vs seklinde sartlara uyan kimselerinki rahmani diye duymustum :/ ve isim veya kisi gormezsin. Hayirli mi hayirsiz mi diye yatilir. Renk gorursunArkadaşlar bu ayeti belli şartlarda okuyup "evleneceğim kişi kim" diye sorup rüyaya yattım. Birinde whatsaptan biryle mesajlaşıyordum ismini resmini gördüm ve isimini de kendi söyledi. Diğerinde de aynı kişiyi gördüm ama rüyayı hatırlamıyorum. Sizce cevabım o kişi mi yoksa bilinç altı mı? Daha önceden yapan ya da duyanlar, istiare hakkında bilgisi olanlar bakabilir mi?
Türk korku filmi adı gibi...anketi anlayan var mı peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?