istiare rüyam rahmani mi şeytani mi? mülk suresi 14. ayet ile istiare evlilik.

rüyam rahmani mi şeytani mi

• rahmanidir

OY: 0 0,0%
  • şeytanidir

OY: 0 0,0%
  • emin değilim

OY: 2 100,0%

• Ankete Katılan
    2
  • Anket Kapalı .
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

P3rimasali

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2014
396
138
123
Arkadaşlar bu ayeti belli şartlarda okuyup "evleneceğim kişi kim" diye sorup rüyaya yattım. Birinde whatsaptan biryle mesajlaşıyordum ismini resmini gördüm ve isimini de kendi söyledi. Diğerinde de aynı kişiyi gördüm ama rüyayı hatırlamıyorum. Sizce cevabım o kişi mi yoksa bilinç altı mı? Daha önceden yapan ya da duyanlar, istiare hakkında bilgisi olanlar bakabilir mi?

Yapma böyle şeyler

İsTiharede renk görülür canım ben nişanlım için yatmıştım renk görmedin mi sen
Gördüklerinin anlamını bilemeyeceğim o Yüzden.

Nerden bilsin millet? Hele ki ruya gibi karmasik ve yorumun ilim sahipleri tarafindan yapilmasi gereken bi konuda..
Seninki istihare degil hem.. Onun namazi ve duasi ayri.. ve istiharede Hayirli mi hayirsiz mi diye dua edilir, evlenecegim kisi kim diye degil..

Açmayın şöyle konular yahu, yasak işte.
Bulunduğunuz ortamın kurallarını bir okuyun zahmet olmazsa.

İstihare ile ilgili kesin bilgi istiyorsanız yeri burası mı sizce?
Yapmayın Allahaşkına

Böyle bi istihareyi ilk defa duyuyorum. Istihare karar verilemeyen şeylerde Allahu Teâlaya danışmaktır. İstihare namazı sonrası kalbe doğan hale bakılarak karar verilir Peygamber Efendimiz sav istihare rüyası diye bişey söylememiştir. Sadece namaz sonrası kalbe doğana bakılır. Konu kapanmadan cevap vereyim

Istihareye herkes yatamaz namaz kacirmamis, kaza orucu olmayan vs vs seklinde sartlara uyan kimselerinki rahmani diye duymustum :/ ve isim veya kisi gormezsin. Hayirli mi hayirsiz mi diye yatilir. Renk gorursun

Ayrıca konun bdvde açılmış başka bölümde acsaydın keske.

Bir de böyle şeyler için gaybı öğrenmeye çalışma. Farzetki rahmani olarak gösterildi evleneceğin kişi ve çok çirkin bi adam gördün mesela. O zaman ne yapacaksın?

kurani kerim bizler fal tutalim diye indirilmedi. o surelerin hepsi ders alalim anlatilanlardan dinimizi nasil yasayalim diye indirildi. hem de istiharenin anlamini tammen sapitmissiniz. istihare niyet ettiginiz bir is hayir mi ser mi anlayabilmek icin yapilir ayrica oyle ben su ayeti okudumla da olmaz. onun bikac gun orucu var namazi var hatta gunu bile var bildigim kadariyla... ayrica bi uyenin dedigi gibi renk gorursun. neyse Ramazan geldi orucuydu namaziydi konular ard arda gelir...

Ya ben de geçen maddi bir şey için yatıp süt gördüm. Hem kakaolu hem normal süt yanyana. Yorum yapabilen var mı?

Konu yasak diye milletin başlığına atlayayıö dedim

Bu arada istihare hayırlı ya da hayırsjz diye yatılmıyor muydu? Eğer öyleyse seninki olmaz ki.

Bu konuda açmanın yasak olduğunu bilmiyordum arkadaşlar tamam cevap vermeyin :) galiba dediğim şeyden haberiniz yok link de atmak istemiyorum belki de ben yanlış biliyorumdur. İyi günler

Cahil cahil iş yapmayın. Birde bilmiyorsunuz demek ki diye bizi suçluyorsun.
Ayetler senin eğlencen için mi indirildi.
Yok evlenceğim kişi kim diye sordum yok whatsapptan bana yazdı.

Sor bakalım yarın akşam yemekte ne yicez.

İstihare bir işe kalkışmadan önce acaba hayırlı mı ? diye dua ve namazıyla birlikte ilim irfan sahibi kişi yapar.
Çoluk cocuk işi değil yani.
İnsanı çileden çıkarırsınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…