• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstiare ve benzeri dua önerisi olan var mı?

shineshinebaby

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2024
18
88
3
31
Merhaba hanımlar, şu an bir ilişkim var ciddileşmek üzere ve benim ayaklarım hep geri geri gidiyor. Şimdiye kadar hep aksilik çıktı süreç uzadı şimdi de benim içimden adım atmak gelmiyor vesvese geliyor. Bu konuda karar vermek için istiare yapmak istiyorum bilgisi olan var mı nasıl yapılacağı hakkında

ben de eşimle evlenmeden önce yapmıştım başkasıyla nişanlanırken hayırlı mı alın yazım mı o kişi diye. gerçekten eşimle evli olduğumu görmüştüm öyle de oldu kader bizi birleştirdi. internete yazın istihare namazı ve duası diye namazını kılıp duasını ve niyetini edip abdestli bir şekilde sağınıza uyumanız gerekiyordu diye hatırlıyorum. ama duadan sonra kimseyle muhattap olmadan direkt uyumalıymışsınız

ben de eşimle evlenmeden önce yapmıştım başkasıyla nişanlanırken hayırlı mı alın yazım mı o kişi diye. gerçekten eşimle evli olduğumu görmüştüm öyle de oldu kader bizi birleştirdi. internete yazın istihare namazı ve duası diye namazını kılıp duasını ve niyetini edip abdestli bir şekilde sağınıza uyumanız gerekiyordu diye hatırlıyorum. ama duadan sonra kimseyle muhattap olmadan direkt uyumalıymışsınız
Siz mi yoksa eşiniz mi başkası ile nişanlanıyordu

Eşinizi önceden tanıyor muydunuz peki rüyaya yatmadan önce yani
evet tanıyordum ama görüşmüyorduk ve o da başkasıyla nişanlıydı. aile yapısı kültür olarak da çok zıt olduğumuz için asla evleneceğime ihtimal vermezdim. ama kader işte bi şekilde birleştik:)

evet tanıyordum ama görüşmüyorduk ve o da başkasıyla nişanlıydı. aile yapısı kültür olarak da çok zıt olduğumuz için asla evleneceğime ihtimal vermezdim. ama kader işte bi şekilde birleştik:)
Siz başkası ile nişanlanacakken o başkası ile nişanlıyken nasıl bir araya geldiniz nasıl oldu yani

Back
X