• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

istifa mı tedavi mi

efsunnlu

Nirvana
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2007
716
47
643
44
Diğer
kızlar merhaba herkese.hemen giriş yapıyorum devlet memuruyum 2 çocuğum var ama çok stresli biriyim iş yerinde bir problemi eve evdekini işe taşıyabiliryorum.işim bana göre zor çok severek yapmıyorum eşimin geliri de yetersiz kiradayız emekliliğe de daha çok var hayatıma yeni bir yön vermek hayalim türkiye şartlarında zor biliyorum ama yeni bir iş yapabilir miyim stresi az
ayrıca ev işerini de toparlayamıyorum ailem çok karışıyor kadın alma boşa para verme böyle olunca da ev de düzensiz oluyor devamlı belki bunda ne var diyeceksiniz ama kafamda sıkıntı işte
ücretsiz izin alıp bir süre evde dursam hayatıma huzur sükunet gelir mi bilmiyorum.psikiyatr da gidiyorum dikkat problemim var ilaç iyi geliyor ama acayip sinir yapıyor zaten sinirli bir yapım var çetlefilli durumlarım yani bi fikir verin ne yapayım ben

Devlet memuruysanız ücretsiz denemeden istifa etmek hata olur. Sorunlarınızın biraz azı biraz fazlası çoğu kişinin yaşadığı şeyler.. ancak size artık iyice yük olmuş. Kısa bir mola vermek, tatile gitmek, evine odaklanmak iyi gelir bence. Kafanız boşalınca daha rahat düşünürsünüz bunları..

Son düzenleme:
ailem e düşkünüm ama onlar bana düşkün değil sık sık darbe yiyorum bu da beni bunalıma itiyor kendime gelmem haftaları alıyor bir bakıyorum düzenim alt üst olmuş

Ablacim stressiz is yok ki

Bir de evet, dikkat esksikligi durumun yazindan da anlasiliyor, konudan konuya atlamissin, yazinin odak notasi surekli degismis. Isin, stresin, cocukarin, temizlikci kadin alma, maddi problemler, yeni is mi yapsam, evde mi otursam...kafan bu kadar karman corman degildir eminim ama yazma bicimin o sekilde:)

Bakin, cocugunuz var, aileniz var, memursunuz isiniz garanti. Hayatiniz guzel. Bu zamanda memurlugu birakirsaiz adama deli derler. Afedersiniz bir de memurlugun profesyonel bakimdan ne stresi olabilir ki, atomu parcalayan memur daha gormedim/duymadim. Isyerindeki gereksiz tipler mi caninizi sikiyor, onlardan da her yerde var. hayatiniz guzel, isi birakirsaniz maddi sikinti cekerseniz iste dunyanin kac bucak oldugunu o zaman gorurusunuz. Hayatiniz iyi, ellemeyin bence.

Bir de evet, dikkat esksikligi durumun yazindan da anlasiliyor, konudan konuya atlamissin, yazinin odak notasi surekli degismis. Isin, stresin, cocukarin, temizlikci kadin alma, maddi problemler, yeni is mi yapsam, evde mi otursam...kafan bu kadar karman corman degildir eminim ama yazma bicimin o sekilde:)

Bakin, cocugunuz var, aileniz var, memursunuz isiniz garanti. Hayatiniz guzel. Bu zamanda memurlugu birakirsaiz adama deli derler. Afedersiniz bir de memurlugun profesyonel bakimdan ne stresi olabilir ki, atomu parcalayan memur daha gormedim/duymadim. Isyerindeki gereksiz tipler mi caninizi sikiyor, onlardan da her yerde var. hayatiniz guzel, isi birakirsaniz maddi sikinti cekerseniz iste dunyanin kac bucak oldugunu o zaman gorurusunuz. Hayatiniz iyi, ellemeyin bence.
beni iki dakikada çözdün dikkat sıkıntım hat safhda kafam da karman çorman depresyon da var hayatta eşim ve ben yalnınız aile desteğimiz yok aslında biliyorum ama daldan dala gidiyor zihnim :oops:

beni iki dakikada çözdün dikkat sıkıntım hat safhda kafam da karman çorman depresyon da var hayatta eşim ve ben yalnınız aile desteğimiz yok aslında biliyorum ama daldan dala gidiyor zihnim :oops:

Valla ablacim kafam calisiyor gordugum gibi 2dk okumak yetiyor dermiiiiiisim:KK48:
Neden aile desteginiz yok uzaktalar mi?
Bu haftasonu gezseniz veya gunubirlik ufak bir tatile ciksaniz mesela? Soyle diyeyim, ben ise sadece para alip ciktigim yer olarak bakmaya calisiyorum. Oyle olunca isteki hicbir insana veya olaya kafa yormuyorsun. Gunun sonunda maas ceki var mi, yok mu bu kadar. Ve hayatimi sevdigim aktivitelere, hobilere, insanlara gore yasiyorum. Isimi de sevdigim seyleri finanse etme yolu olarak goruyorum, o kadar. Yarin cumartesi cikin, gezin, acik havada oturun, guzel vakit gecirin kocanizla cocuklarla. Mutlu olacaginzi seyleri yapin. Is gercekten hic kafaya takacak bir sey degil inanin. Bundan sonraki hafta da gunubirlik bir yerlere gidin, misal Agva, Sirince, Amasra...artik hangsine yakinsaniz.

:KK43:
Herkes de olan genel sorunları yaşıyorsunuz maalesef.
Bu aralar ekonomik buhran, ülkenin 3.sayfa durumu, vs derken; hepimizin psikolojisi bozuk.
Size tavsiyem; kendinizde değişime gidin. Çözüm odaklı olun. Gerekirse doktorunuzu ve ilacınızı değiştirin, terapi alın.
İş değiştirmek, izine çıkmak vs size sadece geçiçi bir rahatlama verir.
Pişman da olabilirsiniz herşey daha kötüye gider bu seferde.

Valla ablacim kafam calisiyor gordugum gibi 2dk okumak yetiyor dermiiiiiisim:KK48:
Neden aile desteginiz yok uzaktalar mi?
Bu haftasonu gezseniz veya gunubirlik ufak bir tatile ciksaniz mesela? Soyle diyeyim, ben ise sadece para alip ciktigim yer olarak bakmaya calisiyorum. Oyle olunca isteki hicbir insana veya olaya kafa yormuyorsun. Gunun sonunda maas ceki var mi, yok mu bu kadar. Ve hayatimi sevdigim aktivitelere, hobilere, insanlara gore yasiyorum. Isimi de sevdigim seyleri finanse etme yolu olarak goruyorum, o kadar. Yarin cumartesi cikin, gezin, acik havada oturun, guzel vakit gecirin kocanizla cocuklarla. Mutlu olacaginzi seyleri yapin. Is gercekten hic kafaya takacak bir sey degil inanin. Bundan sonraki hafta da gunubirlik bir yerlere gidin, misal Agva, Sirince, Amasra...artik hangsine yakinsaniz.
Yarın günübirlik bir yerlere gideceğiz inşallah iyi gelir iş yerini takmayayım haklısın ben duygusalım biraz dost arkadaş arıyorum ama herkes profesyonel bakıyor artık canım sıkılıyor çoğu zaman ailemle aynı şehirdeyiz keşke ayrı olsaydık sataşıyorlar bana bu benim kurgum değil eşime de tuhaf geliyor anlamış değiliz

Bende yeni bırakanlardanım diyebilirim, ama benim tayin-ailevi durumlarım var..
Deli diyebilirsiniz delirmiş gibi hissediyorum zaten sıfır his, bir huni eksik kafamda :)

:KK43:
Herkes de olan genel sorunları yaşıyorsunuz maalesef.
Bu aralar ekonomik buhran, ülkenin 3.sayfa durumu, vs derken; hepimizin psikolojisi bozuk.
Size tavsiyem; kendinizde değişime gidin. Çözüm odaklı olun. Gerekirse doktorunuzu ve ilacınızı değiştirin, terapi alın.
İş değiştirmek, izine çıkmak vs size sadece geçiçi bir rahatlama verir.
Pişman da olabilirsiniz herşey daha kötüye gider bu seferde.
Haklısın küçük şehirdeyiz psikolog yok iyi sanırım araştırma yapıp bu konulara odaklanmalıyım

Deli diyebilirsiniz delirmiş gibi hissediyorum zaten sıfır his, bir huni eksik kafamda :)
Küçük çocuğun varsa eşin geliri de iyiyse ne ala benim gibi de stres yüküysen oh etmişsin sefan olsun

Bak gülo ben yeni bırakıyorum polisliği mecburiyetin de mecburiyetinden..
memurluksa bu da memurluk..
Yav anlamıyorum kocan yanında çocuğun yanında.. Eminim emniyet ve askeriye kadar da stresli değildir çünkü diğer kurumlarda çalışanları görüyordum.. mesain mi uzun? Haftaspnun mu var ? Ek görevin mi var ? Nöbetin mi var ? Tayin problemin mi var ?
Rahat mı batıyor kardeşim ?

Bence derhal ücretsiz izin kullan..
Doktorunu değiştir..
sonra tekrardan başla psikolojik sorunlarının olduğunu da amirinle ya da müdürünle görüş..
bak beni gözünün önüne al mesleğini bırakma akıllı ol..

Küçük çocuğun varsa eşin geliri de iyiyse ne ala benim gibi de stres yüküysen oh etmişsin sefan olsun
O çocuk büyür, eş de garantisi yok unutma..
Ölüm var kalım var, Allah korusun 20 sene sonra boşananlar bile var..
Ben kendime güvendiğim için rahat konuşuyorum :)
İşi bıraktım ölmedim ya..
Ama senin bahsettiğin sebepler heryerde.. İnsanlarla çalışıyorsan tuhaflıklarına da katlanmak zorundayız ne yapalım..

Hehehhe
Normal ekonomik sartlarda istemiyorsan saglik olsun panpa baska is bulursun derdim ama arkadas is yok. Yok yani:KK51:

Canım sen benim çektiklerimi bilsen ben bırakıp gitmiyorsam dayan yardım al ben de alıyorum sakinleş dua oku bol su ayrıca sana tavsiyem benim konuları oku insanlar her yerde berbat

Back
X