• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

istifa mı tedavi mi

Hehehhe
Normal ekonomik sartlarda istemiyorsan saglik olsun panpa baska is bulursun derdim ama arkadas is yok. Yok yani:KK51:
Kocamın parası olduğu müddetçe onun parasını yiyeceğim çatır çutur ne yapayım :D işin esprisi.. cidden memur olmak zor, özel sektör de iyi maaşa iş bulmak onun kadar zor :KK31:

Kocamın parası olduğu müddetçe onun parasını yiyeceğim çatır çutur ne yapayım :KK70: işin esprisi.. cidden memur olmak zor, özel sektör de iyi maaşa iş bulmak onun kadar zor :KK31:

O her turlu yenir tabi:olamaz::olamaz: Ozel sektorde iyi maasli is, doktor ya da nitelikli muhendis degilsen yok gibi.

Bende istifayı basacaktım ama doğum iznine kadar sabredicem ücretsiz izin iyi fikir sakın istifa etme

bende işten kaynakları stresliyim.sorunlar vardı. iş ilanlarına bakıyorum hiç iş yok mecbur kalmaya karar verdim. biraz stresten uzaklaşayım diye 15 gün ücretsiz izin aldım. siz de izin alın istifa etmeyin ne güzel memurmuşsunuz. ben memur olmak için can atıyorum resmen.
her iş stresli. stressiz iş yok yani. sonra pişman olmayın.

eve yardımcı almanıza anneniz ne karışıyor ki?
ben oratada büyük bi problem göremedim. hrkesin işi stresli, kimse keyfine dayanmıyor. sizde hem çocuk ve ham maddi durum iyi değil. işten çıkıp napacaksınız ki?

beni iki dakikada çözdün dikkat sıkıntım hat safhda kafam da karman çorman depresyon da var hayatta eşim ve ben yalnınız aile desteğimiz yok aslında biliyorum ama daldan dala gidiyor zihnim :oops:

Zaten hayatta eşin ve sen olacaksın sadece

Hatta yalnız doğduk yalnız öleceğiz

Diğerleri dış kapının mandalı

Annene ne senin evindeki yardımcıdan

Uzak dur seni aşağı çeken insanlardan

Siz nick mi degistirdiniz? Yazim tarziniz ve sorunlariniz burda baska bir uyeye cok benziyor
Psikologunuzu degistirin belli ki size bir faydasi dokunmuyor
Evinize de yardimci alin , annenize ne bundan??

Sizde kendimi gordum. Ve size sarilmak istedim. Is stresi ve ev daginikligi uzerine cocuk ve depresif haller. Yataktan cikmak istemiyorsunuz muhtemelen.

Oncelikle her seyi kafaniza takmayi birakin. Oldugu kadar ya. Mesela annem yardimci almaniza karisiyor ne demek. Onun dusuncesini onemsemeyi bunlara uzulmeyi birakin. Ilk is olarak yardimci alin eviniz soyle bir duzene girsin oh mis. Hakkinizdir yani. Kimseye de laf soylemek dusmez.

Ikincisi alabiliyorsaniz 1 haftalik bir izin ama bu izinde kafa dinlemeniz sart. Yuruyus spor meditasyon film izleme kitap okuma gibi kafa dinletici aktiviteler. Esiniz bu surede isleri size yuklemesin. Yapamiyorsaniz da onemli diil.

Ucuncu olarak bir ajanda alin her sabah ise gittiginizde yapilacaklar listesi yapip yaptikca tik atin. Ve insanlarin dusuncelerini dediklerini onemsediginizi uzuldigunuzu her fark ettiginizde disari cikip derin derin nefes alin cay molasi verin vs vs. Ama istifa etmeyin.

Herkesin isi stresli ama biz her seyi kafaya takan insanlar icin is stresi cok ama cok zor bir sey. Sizin yazim tarzinizdan her seyi kafaya takan uzulen herkesin dusuncesini kaale alan biri oldugunuzu dusundum ben. Once kendiniz ve konforunuz.

efsunnlu efsunnlu selamlar
Bende devlet memuruyum
Bende size benzer durumları yaşamaktayım
Hemde yıllardır
Eve taşıma meselesi bende de var sorunları
Ki küçük sorun olsa da takıyorım ben
Ayrımcılığı da baya takıyorum
Çoğu zaman gün sonunda şükrediyorum bugün de bitti die
Kesinlikle istifa etmeyin
Bunu yenebilirsiniz
Ben yıllardır yenemedim ama formülünü biliyorum
Evlatlarınız da varmış
Bizim çocuğumuz olmuyor
Tedaviye başlıcaz
Şükredin lütfen
Mücadeleye devam

Zaten hayatta eşin ve sen olacaksın sadece

Hatta yalnız doğduk yalnız öleceğiz

Diğerleri dış kapının mandalı

Annene ne senin evindeki yardımcıdan

Uzak dur seni aşağı çeken insanlardan
Siz nick mi degistirdiniz? Yazim tarziniz ve sorunlariniz burda baska bir uyeye cok benziyor
Psikologunuzu degistirin belli ki size bir faydasi dokunmuyor
Evinize de yardimci alin , annenize ne bundan??
Yok canım ben ilk defa yazıyorum stresli olunca kafalar benziyor birbirine demekki

Küçük çocuğun varsa eşin geliri de iyiyse ne ala benim gibi de stres yüküysen oh etmişsin sefan olsun
Ben de kaç yıldır bi taraflarımı yırtıyorum devlet memuru olayım diye.bence bırakmayın.yani gerçi ruhsal açıdan sizi yıpratmış ama bunun için önce başka çözümler deneyin.ev hanımı olmakta kolay değil:anne::bicak::temizlik:

Sizde kendimi gordum. Ve size sarilmak istedim. Is stresi ve ev daginikligi uzerine cocuk ve depresif haller. Yataktan cikmak istemiyorsunuz muhtemelen.

Oncelikle her seyi kafaniza takmayi birakin. Oldugu kadar ya. Mesela annem yardimci almaniza karisiyor ne demek. Onun dusuncesini onemsemeyi bunlara uzulmeyi birakin. Ilk is olarak yardimci alin eviniz soyle bir duzene girsin oh mis. Hakkinizdir yani. Kimseye de laf soylemek dusmez.

Ikincisi alabiliyorsaniz 1 haftalik bir izin ama bu izinde kafa dinlemeniz sart. Yuruyus spor meditasyon film izleme kitap okuma gibi kafa dinletici aktiviteler. Esiniz bu surede isleri size yuklemesin. Yapamiyorsaniz da onemli diil.

Ucuncu olarak bir ajanda alin her sabah ise gittiginizde yapilacaklar listesi yapip yaptikca tik atin. Ve insanlarin dusuncelerini dediklerini onemsediginizi uzuldigunuzu her fark ettiginizde disari cikip derin derin nefes alin cay molasi verin vs vs. Ama istifa etmeyin.

Herkesin isi stresli ama biz her seyi kafaya takan insanlar icin is stresi cok ama cok zor bir sey. Sizin yazim tarzinizdan her seyi kafaya takan uzulen herkesin dusuncesini kaale alan biri oldugunuzu dusundum ben. Once kendiniz ve konforunuz.
Ahh canım sarıl bana sıkı sıkı uzun uzun
Bugün şehir dışına çıktık alışveriş çocuklara lunapark falan iyi geldi normalde pek dolaşmayız ama bugün ayaklar şişene kadar gezdik şimdi iyiyim
En çok da sizlerin yorumları iyi geldi kk ailem
Aylık maaşım 5 bini buluyor bunu silip atamam bu zamanda kendime biraz daha fazla vakit ayırmak ve işleri sıralama düzenleme fikir için teşekkürler
Odamdan çıkmadan işime sarılmam en mantıklısı

efsunnlu efsunnlu selamlar
Bende devlet memuruyum
Bende size benzer durumları yaşamaktayım
Hemde yıllardır
Eve taşıma meselesi bende de var sorunları
Ki küçük sorun olsa da takıyorım ben
Ayrımcılığı da baya takıyorum
Çoğu zaman gün sonunda şükrediyorum bugün de bitti die
Kesinlikle istifa etmeyin
Bunu yenebilirsiniz
Ben yıllardır yenemedim ama formülünü biliyorum
Evlatlarınız da varmış
Bizim çocuğumuz olmuyor
Tedaviye başlıcaz
Şükredin lütfen
Mücadeleye devam
İnşallah en kısa zamanda bebeğin olur
Kadının iş yaşamında yıpratıldığı kadın olduğunun unutulduğu bir zamandayız Allah hepimizin yardımcısı olsun

istifa etmeyin. geliriniz düşerse bir de onu stres edersiniz...

yıllık izin kullanın. ücretsiz izin kullanın önce.

Back
X